Fin ferie

Forrige uke var vi på en fantastisk fin ferie. Hele turen ble egentlig mye på impuls.

Jeg vant billetter til Tusenfryd gjennom Vennebyen på Facebook. Og ønsker så veldig å kunne ta med ungene dit, så vi begynte å planlegge reise og overnatting.

Endte med at vi fikk tak i et 6manns familietelt. Og avtalte med Kristine, ei venninne i Holmestrand, om å få campe i hagen deres noen dager. Det var veldig koselig å treffe Kristine igjen, var blitt fire år siden. Og det var hyggelig å hilse på hennes samboer og barn.

Ungene mine lekte godt med jenta til Kristine.

Mens vi var i Holmestrand, fikk vi tatt en tur til Drammensbadet også. Det var skikkelig gøy. Og jeg og Kristine fikk avtalt å møte fler av jentene jeg kjenner det nede. Så vi fikk møtt både Martine med barna, og Jenny og samboeren, samt godeste Line. Martine var det 12 år siden jeg så sist, mens Jenny og Line har jeg møtt siden da. Men 7 år siden jeg så Line, og litt usikker på Jenny – men noen år siden det også.

Etter tre nettet i telt i Holmestrand reiste vi mot Tusenfryd. Og fikk ei natt på Vestby gjestepark også. Hadde en litt ekkel opplevelse der. Even holdt på å sette opp teltet, og Kory og Olea lekte like ved. Jeg og Mats-Oliver skulle opp til Essoen en snartur. Når vi kom kjørende nedover, møtte vi Kory og Olea langs veien, sammen med en fremmed dame. De gråt. De hadde trodd at både jeg og Even dro fra dem, og hadde ikke sett Even ved teltet. Da gjorde det vondt i mammahjertet 💔😭 Heldigvis var damen veldig hyggelig. Og ungene hadde fortalt hva de het og hvor de var fra. Og den fremmede damen var jo fra ei bygd like i nærheten av Namsos.

Men det vanket tusen gode kos til begge barna, med mange unnskyldninger og forklaringer. Og jeg sa at jeg og Even kunne aldri finne på å dra fra dem, fordi vi elsker de for mye🤍🤍

Så var det dags for Tusenfryd. Ungene fikk beskjeden kvelden i forveien, og spesielt Mo ble veldig gira. Tusenfryd ble en skikkelig gøy opplevelse for oss alle. Fikk prøvd karuseller både sammen og litt hver for oss. Var også i badefryd, og koste oss med mat og drikke. Fikk også hilst på Vennebyen.

Etter dagen i Tusenfryd, kjørte vi nedover til Rakkestad. Hadde på impuls spurt Caroline, ei venninne, om å campe i hagen deres en natt eller to. Caroline hadde jeg ikke sett på 7 år. Var skikkelig koselig å treffe henne igjen, og hilse på hennes samboer og to barn. Også her lekte barna godt sammen. Og her ble jeg mektig imponert over Mo. Han var så tålmodig med Caroline sin Benjamin på 3,5 år.

Dagen etter kjørte vi ned mot Nordby kjøpesenter, og handlet litt. Før turen gikk opp mot Oslo og Lørenskog, for å hilse på Tante Sigrun. Når vi kom dit, kom både hun og onkel Kai ut, og hadde med brus, kjeks, is, kaffe og vannmelon til oss. Og plutselig kom også fetter Thomas kjørende. Så det ble veldig hyggelig. Også fikk jeg arvet noen klær etter Tante.

Hadde snakket om å campe på tur oppover også. Og evt ta turen inn til Røros. Men etter besøket i Oslo var vi egentlig litt gira på å komme hjem. Så da kjørte vi i ett hjemover, og var hjemme kl. 05 på natta.

Her kommer noen bilder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: