En ny start…

Så mye som skjer, og skrivelysten kommer tilbake. Jeg følte alltid jeg hadde en evne til å formidle, jeg var god med ord. Det er lenge siden nå, og mye har hendt. Men jeg ønsker å gi det et forsøk! Kanskje mest for min egen del, å få skrive ned og bearbeide tanker og følelser igjen.

Men vi får se hvordan det blir… Min nye diagnoe gjør noe med hodet mitt, jeg svekkes kognitivt. Leter etter ord, glemmer, mister konsentrasjonen…
Diagnosen svekker i grunnen hele kroppen. Fibromyalgi. Kroniske ledd- og muskelsmerter.

Jeg kommer til å skrive mer om dette, hvordan det påvirker meg og alle i rundt meg. En usynlig kronisk sykdom.
Jeg har nylig fått diagnoen, og greier ikke helt å bli fortrolig med den. Kanskje skrivingen kan hjelpe meg på vei?!

Jeg har rydda i den gamle bloggen. Fortiden er slettet, iallefall store deler av den. Starter nesten med blanke ark. Men noen innlegg var verdt å la stå. De sier jo også litt om hvem jeg er, hvem jeg var …

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: