Tilbake?!

Her er det nå veldig lenge siden jeg har skrevet, og bloggen har vært HELT forsømt de siste 9 månedene. Domene mitt er løpt ut, CSS-upgrade hadde løpt ut. Bloggen så rotete og stygg ut, og uten noen nye innlegg.

Nå har jeg tatt en liten makeover på bloggen, og tenkte å komme med et lite innlegg om hvordan det står til hos Liljen nå for tiden! Men ettersom jeg plages en del med nettet akkurat i kveld, så tror jeg at jeg må komme tilbake med det senere.

Men iallefall, før jeg avslutter dette lille innlegget med livstegn….

VIL JEG ØNSKE DERE ALLE ET GODT NYTT ÅR!!!

Reklamer

Én tanke på “Tilbake?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: