Lykke ♥

 

Jeg kjenner på mye lykke om dagen. Glede. Jeg bærer en liten gutt under hjertet mitt, og om omtrent 7 uker er han her. Ute, sammen med oss. Vi skal få gleden av å bli kjent med han. Elske han, og bli elsket av han.

Jeg må være en av de heldigste. Som får den ære av å bli mor til ikke bare et barn, men to. En jente – en stor og flink jente, den herligste på jord. Og nå en gutt, som jeg knapt kan vente på å få bli kjent med.

Jeg kan ikke annet enn å være lykkelig om dagen. ♥

Reklame

9 tanker på “Lykke ♥

 1. Lenge siden jeg har fulgt deg.. og jeg har ikke fått med meg at du skal ha baby.. Det gleder meg å se at du skal få en gutt;) Ønsker det alt vel med resten av svangerskapet og tiden videre med Emma-isabell og den nye babyen;)

  Masseklemmer
  millepiaa/Hanne Anita

 2. SV: Vi har nok ulike grunner til å glede oss til 2011 ja, og det er kanskje like greit? Jeg under ikke deg enkelte av tingene jeg har gått igjennom det siste året. Noe av det positive med dette året var selvfølgelig å møte deg og resten av bloggjengen da <3
  Lykkke til med innspurten av graviditeten, hehe, nå er det ikke så lenge igjen!
  Godt nyttår kjære deg, glad i deg vettu. Nyttårsklem fra the one and only Siv.

 3. Kjære Liljen/Kristel. Jeg var på leting etter et bilde til min egen blogg som handler om selvutvikling og psykiske problemer da jeg kom over din. Jeg må si at her har det skjedd store saker siden sist vi snakket sammen. Du skal jo bli mamma :D Ufattelig glad på dine vegne og kommer til å følge bloggen din videre. Godt å se at du har det så mye bedre <3 Ta gjerne en titt innom min om du vil :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: