Are you fucking kidding me??

Fikk telefon i dag, fra psykologen – og etter den samtalen tenkte jeg bare «for en idiot.

TI: Hei, det er TI. Snakker jeg med Liljen?
Meg: Ja, stemmer det.
TI: Så flott. Nå synes jeg det er så lenge siden jeg hørte fra deg.
Meg – tenker: «Er vel heller lenge siden jeg hørte fra DEG»
Meg: Ja, jeg måtte jo avbestille forrige time fordi jeg ikke hadde barnevakt, og fikk beskjed om at ny time skulle sendes i posten – i stedet fikk jeg brev om at du var sykemeldt.
TI: Gjorde du det ja. Ok. (Høres skeptisk ut…)
TI: Men den timen var i sommer den!
Meg: Nei, den var like før skolestart, altså i midten av august!
Meg – tenker: «Hva pokker er det du prøver å fram til??»
TI: OK, var den det?? Jaja. Men nå skal jo jeg ut i permisjon som jeg har fortalt før, men kan ta en samtale til uka om du ønsker det.
Meg: Ja, helt greit det.

Så da avtalte vi at jeg skal dit på tirsdag. Kjenner at jeg har minimalt med lyst og behov for det egentlig. Men jeg vet hva jeg har behov for, og det er RETT behandling nå, så jeg kommer meg ut av dette en gang for alle. For jeg er SÅ nær. Så jeg skal høre om jeg får en annen behandler når han skal ut i permisjon og hvordan det blir da.

Denne telefonsamtalen var litt ekkel synes jeg. Det virket som han mente at det var min skyld at jeg ikke har vært hos han på lenge. Men det stemmer faktisk ikke. Jeg MÅTTE avbestille timen, som var torsdag 12. august – fordi mamma hadde begynt på jobb igjen og Em hadde enda ikke begynt på skolen. Jeg forsøkte å skaffe barnevakt, men ingen som kunne hjelpe meg den dagen. Fikk som sagt beskjed om at ny time ville bli sendt i posten, i stedet fikk jeg brev om at TI var sykmeldt og ikke tilbake før 15. september – og at jeg kunne ringe om jeg trengte noen å snakke med i løpet av den tiden, så skulle jeg få bli satt opp hos noen andre. Gaah, for en idiot – er da ikke min skyld at han ikke har vært på jobb den siste måneden. Pfft!!

Reklamer

6 tanker på “Are you fucking kidding me??

  1. teit…han burde jo vite sånt, synd at du må bytte behandler igjen, men håper hvertfall at du får rett behandling nå da og kommer deg ut av det..!^^ <3

  2. teit :s behandlere surrer til tider ass… håper timen går bra på tirsdag og du får det du vil ut av den. savner deg, og er glad i deg kjære liljen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: