{Heart} Laukøya – hjemme fra ferie!

Photobucket

Vi elsker midnattsola, og vi elsker Laukøya!

Har hatt noen utrolig fine dager i Nord-Norge. Selv om reisen ble slitsom. 120 mil i bil er ikke noe særlig når man må tisse hver halvtime, og i tillegg allerede begynner å få antydninger til bekkenløsning. Men det gikk da fint likevel.

Kommer nok mer utfyllende innlegg senere. Kom hjem i dag, etter å ha reist i to dager. Starta å kjøre hjem alt kvart over 8 onsdag morgen, og tok kveld først i 10tiden på kvelden. Da var det bare 5 timer hjem, omtrent – men var godt å få sove skikkelig før vi kjørte resten.

Var innom storebror m/fam, så var ikke hjemme her før i 5tiden i ettermiddag. Er sliten nå, og skal snart legge meg. Hadde forresten 213 mail i innboksen når jeg kom hjem, og nærmere 400 innlegg på bloglovin. Så har litt å gjøre de nærmeste dagene. Men er visst meldt regn de to neste dagene, så da har jeg god grunn til å sitte inne. Vi skal iallefall bare slappe av og komme oss etter reisen. Og forsøke å få døgnet på rett kjøl igjen, jommen blir man helt døgnvill når det er lyst og sola er oppe hele natta! :))

Men vi har hatt det kjempefint, alle sammen.

Photobucket

Reklame

18 tanker på “{Heart} Laukøya – hjemme fra ferie!

  • Hvordan i helvette kan du si noe slikt? Em har det kjempefint hun, og det kommer lissinj til å få det også. Mange mennesker rundt seg som er glad i og bryr seg om henne, inkludert meg. Jeg er god mot henne, gir henne alt hun trenger av omsorg og kjærlighet, jeg gir henne grenser og regler, jeg gir henne mat og ei seng, rene klær. Og alt dette kommer den lille til å få også når h*n kommer ut. Så hvorfor skal det være synd på dem? De har/får en kjærlig og omsorgsfull mor, et hjem å bo i, besteforeldre og tanter og onkler som alltid er der for oss, et trygt og godt sted å vokse opp på.

   Nei du, det er nok mange andre barn det er synd på – men ikke min Em og den kommende babyen.

   Ps. kjenner igjen skrive måten din, så vet nok hvem du er ;P Fortsett med slike kommentarer du, kjære deg ;)) Og pussig at du har kommentert andre blogger i samme tiden i natt, ikke mange som kommenterer om natta – så du har nok røpa deg big time! Jeg har mye på deg, så kanskje du skal forsøke å la meg være? Vet det er vanskelig, men du kan vel forsøke – for din egen del tenker jeg?!!

 1. 213 mail? Sykt! Tror aldri jeg har hatt flere enn 10 uleste mail, hehe. Unntatt i spamboksen da. Uansett er det godt å høre at du har kost deg:)

  • Over en uke uten å ha lest mail. Har 2 mail kontoer, og det er jo mail for hver kommentar i bloggen og kommenterte statuser og bilder på facebook, pluss mye annet.. Får generelt en del mail jeg, synes jeg – men hadde ikke trodd det var så mange da.. Kanskje over 100 liksom.. :p

   Takktakk :D

 2. Godt å høre lyd fra deg igjen! <3
  Selv om jeg de 2 siste månedene har hengt langt etter på og lese blogger inni mellom, så er alltid din en av de jeg må først innom!

  Jeg savner deg! <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: