Hvorfor er det jeg som straffes?

Overalt får jeg høre at det er ikke min feil. Det er ikke min skyld det som har hendt meg. Noen andre hadde ansvaret, men aldri meg. Jeg får høre at jeg er et offer.

Men hvorfor i helvette er det jeg som straffes da?

Hvorfor er det jeg som har gått gjennom et helvette år etter år? Hvorfor er det jeg som blir sett ned på, dømt pga mine problemer? Hvorfor er det jeg som straffes??

Hvorfor gjør du dette mot meg? You are supposed to help me, not crush me! Endelig, etter mange år i helvette, så begynner jeg å få det bra. Jeg selvskader meg ikke lenger. Ingen tanker om selvskading, what so ever. Kveldene er ikke lenger så ensomme og triste som de var før. Jeg har det BRA.

Så kommer du og ødelegger ALT. Gjør meg usikker, redd og trist. Sint! Dette var det siste jeg trengte nå, det SISTE! Og du gjør det for ingen grunn! Har jeg ikke lidd nok? Fortjener jeg ikke å ha det bra? Hvorfor skal lykken taes i fra meg, når jeg bare nylig har funnet den fram igjen? Hvorfor straffer du meg?

Hvorfor tror du meg ikke? Det var skrevet ærlig og oppriktig, det var ikke skrevet for å lure deg på noen måte. Jeg er ikke slik, jeg lyver ikke – jeg kan ikke å lyve. Den dårlige samvittigheten min hindrer meg i å lyve. Jeg var stolt og glad når jeg viste deg hva jeg hadde skrevet! Så kommer du å stiller spørsmålstegn ved det… Det var ALDRI i mine tanker, og hadde jeg visst at du tok det slik ville jeg aldri vist deg det.

Jeg vil be deg dra til helvette, fordi jeg er så sint på deg. Men jeg er ikke slik. Jeg blir sint, veldig sint – men å be deg dra til helvette løser ingenting. Det hjelper meg ikke, det gir meg bare dårlig samvittighet fordi jeg er så ond. Jeg kan gjerne innrømme at jeg er sint, men å rope og skrike mot deg – det hjelper meg ikke. Det er bare slik jeg er. Forstå det… Jeg er ikke utaggerende.

Jeg ser ikke fram til å treffe deg igjen, jeg vil helst ikke se deg igjen, aldri prate med deg mer. Men vi snakkes på onsdag, jeg lover – selv om jeg er så sint så sint!

Photobucket

Reklamer

8 tanker på “Hvorfor er det jeg som straffes?

  1. Kjære vennen min..
    Vet at jeg allerede har kommentert, men ville alikevel bare si at jeg tenker mye på deg. Og at jeg er veldig, veldig glad i deg! Stooorklem!
    DU betyr mye og det er jævla urettferdig at ofrene straffes for noe som ikke var dems feil! *kosepåengangtil*

  2. Heei, såg du har lest alle bøkene om «Sagaen om Sunniva» å lurte på om du veit det er ein plass på nette du kan lese bøkene?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: