Lei Lei Lei!

Jeg er så lei av å være syk nå. Forkjøla og i elendig form. I mai/juni var jeg syk i en måned, med tett nese, hoste, tett i ørene og hele pakka – før jeg dro til legen og fikk penicillin. Etter en uke på penicillin ble jeg bedre, og det var deilig! Men det skulle dessverre ikke vare mer enn litt over en uke.

For en uke siden begynte jeg å bli tett igjen. Hodepine fikk jeg også, og ble bare generelt slapp og med lite energi. Så kom hosten igjen, og nå er jeg bare i ELENDIG form. Hoster så jeg tror jeg skal krepere, har vondt i hodet og er tett i nesen. I tillegg føles det ut som jeg har feber. Jeg er SLITEN!!

I morgen hadde jeg egentlig time til TI. Men jeg ringte i dag for å avbestille. Når jeg er i så dårlig form, så orker jeg rett og slett ikke. Var ei jeg kjenner som tok telefonen da, og hun forsto det godt – hørte jo på meg hvor dårlig jeg var. Og litt utpå dagen i dag ringte jeg til legen, og bestilte meg time. Fikk time kl. 11 i morgen – så da blir det vel blodprøver og alt som er. Håper virkelig de finner ut noe, for jeg er så lei nå. Mamma skal kjøre meg da, for jeg tror ikke jeg orker å kjøre selv, er jo snakk om 6 mil – vanligvis ikke noe stress, men jeg er bare i så dårlig form altså..  :(

Wish me luck!!

Photobucket

Reklamer

12 tanker på “Lei Lei Lei!

  1. Aww… Takk for mange herlige kommentarer, vennen :D Du er så god på dine ord <3 Beklager lite kommentarer fra meg i det siste, men har vært på ferie, og jobbet med prosjektet. Så de gangene jeg har skrevet innlegg, har jeg bare skrevet og logget ut igjen :p

  2. Masse lykke til! Håper de faktisk finner ut hvorfor du blir syk hele tiden og kan fikse det, for det må jo være fælt å konstant være i dårlig form. Skjønner godt at det er utmattende. Og hose/forkjølelse er jo noe av det mest irriterende man kan ha over tid også.

    *krysser fingrene for at legen greier å finne ut hva som foregår og hjelpe deg*

    Varm klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: