Fortsatt ikke «made of stone»!

Jeg har tidligere hatt innlegg om dette  –  «Do you think I am amde of stone?»  – men jeg må pokker meg spørre igjen… Tror dere jeg er laget av stein???

I helga har jeg kost meg med venner, men noen har forsøkt å ødelegge gleden for oss alle – og det er så leit. Men til tross for anonyme kommentarer på noen av bloggene våre, og stygge innlegg fra noen som ikke var velkommen på treffet – så har vi hatt det kjempekoselig og veldig morsomt.

Men det er begrenset hvor mye et menneske klarer å lese dritt om seg selv, uten å la det gå inn på seg. Jeg har forsøkt, jeg har stengt det ute i hele helga, fordi ingenting skulle ødelegge den beste helga på lenge. Men når andre ikke gir seg, og man blir omtalt som verdens mest motbydelige menneske, og verdens ondeste – så er det vanskelig å ikke få vondt. I dag klarte jeg ikke holde igjen, jeg klarte ikke forsøke å være så sterk som jeg ønsket, jeg klarte ikke lenger late som det ikke går inn på meg. Selv om dritten kommer fra noen jeg absolutt ikke liker, og vedkommende betyr ingenting for meg – så gjør ordene vondt. Det gjør vondt at noen kan være så slemme… Gråten tok meg, men jeg har så mange herlige mennesker rundt meg – så det gikk veldig fort over. Støttende ord fra blogghjertene mine om at jeg ikke er ond i det hele tatt, at jeg er et av de snilleste og søteste menneskene de har møtt hjelper veldig veldig veldig på humøret! Og da går tårene over til å bli gledestårer fordi jeg blir så rørt!

Det blir sagt «Eier dere ikke samvittighet? Forstår dere ikke at andre mennesker har følelser?» – jeg kan ikke si annet enn «DITTO!» Ingen av oss her har noen gang hengt ut vedkommende på bloggen vår, vi har kun skrevet at vi koser oss på bloggtreff – noe vi har all rett til å gjøre. Det er ingen av oss som kaller henne en bloggfitte, det er ingen av oss som sier at hun er verdens ondeste menneske, det er ingen av oss som sier hun er motbydelig – det er det hun m/venner som sier om meg. Tror ikke de at jeg har følelser? I’m NOT made of stone, god damn it!

Det er så trist at bestemmelser ikke blir respektert, og at man skal forsøke å lage kvalm pga det. Det var faktisk ikke bare min avgjørelse, det var faktisk ikke bare min skyld! Men jeg føler vi nå har fått bevist at rett avgjørelse ble tatt!

Trist at noen ikke vet hvor grensen går, og når man faktisk skal gi seg…

Just because I rock, doesn’t mean I’m made of stone.

(sitat fra Me, Myself & Irene)

Og jeg er sikkert enda mer ond som skriver dette innlegget, men jeg er så lei av hele situasjonen nå. Det smerter meg, og jeg trenger å blogge om det. For jeg kan kanskje virke veldig tøff, men jeg har følelser jeg også…


Reklamer

36 tanker på “Fortsatt ikke «made of stone»!

 1. Du er absolutt ikke ond eller noe av det negative som er skrevet om deg rundt på nette av vedkommende. Du er ett fantastisk menneske! Du er helt herlig! Å jeg syntes det er dårlig gjort at det er du som får all dritten, når det faktisk ikke er din avgjørelse at vedkommende ikke fikk komme. Jeg håper virkelig det gir seg snart, og at andre kan vokse opp. Du er sterk Liljen, å jeg er UTROLIG glad i deg <3

 2. Det er så utrolig synd og trist og høre slikt, Kristel… Men hovedsaken er at du har kost deg i helga, og skulle gjerne ha slengt meg med jeg :p Virker som om dere hadde en superduper helg, til tross for kommentarer folk legger igjen. Eneklte vet bare ikke hva de skal gjøre, og velger å rakke ned på andre for å føle seg bedre. Dessverre går det inn på de det gjelder, som du selv sier.

  Sender deg en varm klem <3

 3. Noen burde bruke tiden sin på annet enn å være furten og skrive stygge kommentarer.
  <3

 4. Jeg kan ikke si noe annet enn jeg sa til deg tidligere idag, eller de andre sier. Hele dette dramaet begynner å bli veldig umodent. Og du er absolutt ikke ond! Dette er andre gangen jeg treffer deg og jeg blir bare mere og mere glad i deg. Du er herlig, omsorgsfull og snill. Du er en engel :) Jeg er masse glad i deg. Ikke glem det. Vedkommende kan slenge så mye dritt hun gidder. DU vet sannheten, jeg vet og alle som er glad i deg!!! Du har mange :) Takk for helga vennen. Hils resten ^^ Stoor klem!!!

  • Tusen takk vennen!! Du aner ikke hvor godt det er for meg å høre dette. Og ekstra godt å høre deg/dere si det face to face til meg – er jo vanskeligere å lyve ansikt til ansikt – så jeg tror dere når dere sier de fine tingene til meg <3
   Jaaa, jeg har faktisk mange!! Jeg er heldig :D

   Blitt veldig glad i deg Lisbeth! Og takk for helga, det var utrolig godt å se deg igjen, og få den etterlengta klemmen du hadde lovt meg! :)

 5. Selv om jeg ikke har noen ting med dette å gjøre, og strengt talt ikke et interessert i å ta noe parti eller noen ting… så må jeg si at jeg er totalt uenig i de tingene som er blitt sagt om det jeg også. Jeg har bare fått med meg litt av de kommentarene og greiene som har blitt skrevet, men jeg synes mye av det blir for dumt.
  Jeg husker at det ble skrevet noe sånt som at «alle kom til å se hva slags person du er på bloggtreffet, og ingen vil like deg etter det» eller noe i den dur. Så da ville jeg bare si at det ikke stemmer for min del. Vi snakket ikke mye sammen, som du også skrev, men jeg fikk likevel et helt annet inntrykk av deg!

  Stå på, og hør på de du er glad i og som er glad i deg! Det er ordene som kommer fra dem som virkelig betyr noe.

  • Nei, det er virkelig ikke noe å bli involvert i heller. Som jeg har sagt til andre tidligere, så er det ikke så viktig at de støtter meg på bloggen feks, fordi jeg vil jo heller ikke at de skal bli involvert. Så det er nok for meg at de sier det på msn eller noe, da vet JEG iallefall at jeg har deres støtte – og det er nok for meg :)

   Koselig at du ikke fikk noe dårlig inntrykk av meg, selv om vi ikke var de som prata mest sammen :) Fikk et godt inntrykk av deg også :)

 6. Jeg kan bare uttale meg om egne erfaringer, og etter mine erfaringer så er du kjempesøt, snill, nydelig, morsom og en herlig person. Det er min personlige erfaring, og jeg velger å stole på denne. Jeg føler meg heldig som har fått muligheten til å treffe deg IRL og bli bedre kjent med deg <3

  Jeg synes det er fælt å lese innlegg etter innlegg hvor du blir omtalt som "bloggf****". Jeg greier ikke skrive ordet en gang! Det ordet er så ufattelig stygt, og så langt fra hva du er.

  Det er min mening <3

  Glad i deg! *klem*

  • Aaaw, takk Eline <3 Du er akkurat det samme du også, ble ekstra glad i deg med en gang jeg traff deg – fordi du var så kjempesøt og herlig :D

   Ja, det er fælt å lese :(

   Takk for din mening, lille venn <3

 7. Trodde dette var ferdig for lenge siden jeg. Utrolig barnslig gjort å fortsette på noe som burde vært en henlagt sak. Jeg vet du ikke er ond, og jeg skjønner at det er vanskelig å la det gå inn på seg når noen sier slikt om deg. Jeg skjønner ikke de ordene de bruker heller jeg da. Barnslig, og det er DE som er onde, for det ER ondskapsfullt å si slikt til ett annet menneske.

  For det det er verdt, jeg liker deg Liljen. Du er ett fint menneske, du er det absolutt motsatte av ond. <3

 8. Hvis du ser etter så er det få eller ingen av de vennene til T som har blogg, av de som slenger dritt til deg og kommenterer stygt om deg på bloggen hennes.
  Det er mennesker hun og kjæresten hennes lager/finner på.

  • Har lagt merke til dette. Synes det sier litt da, støtte jeg får er fra innloggede bloggere – mens hennes er alltid anonyme… Finner det litt merkelig i grunn.. Men det får hun ha på sin samvittighet i såfall. Har jo tenkt tanken jeg også, så det at andre også sier det bekrefter mistankene mine litt.. :)

   Takk for kommentar L. Har du ikke blogg lenger forresten??

 9. Det er hu som er slem som henger deg ut på den måten!
  Skulle bedt deg drite i hu,
  men veit at det IKKE er lett når hu oppfører seg & holder på og såre deg :/
  DU er IKKE ond og vaffal ikke ei «blogg*****» *OMG* D:
  JEG ER GLA I DEG <3

 10. Herregud, om folk bare kunne vokse opp. Jeg er heelt uenig i ting som blir sagt om deg. Jeg synes IKKE du er ond i det hele tatt som skriver dette innlegget. Jeg skjønner godt at du blir frustrert og lei deg, men vit at du er SÅ mye bedre!!!

  • Tusen takk Carina! :) Ja, jeg forstår jo såpass – at jeg er bedre. Men de onde ordene svir litt likevel.. :( Men, jeg forøker å heve meg over det. Bare kommentarene på dette innlegget forteller jo at jeg har mange venner :D

 11. Så slemt gjort å gjøre mot deg, da Liljen. Du er jo så snill mot alle. Folk som gjør det, kan jo ikke ha mye vett og folkeskikk akkurat. Så slemt gjort. Tenker masse på deg:)
  Håper dere hadde en koselig helg.

  Gla i deg, snuppa! Prøv å bare hev deg over dem. Men veit at det ikke er så lett. Det er dem som har et problem, ikke du vennen.

 12. Kjære nydelige søte gode brumlebassen min <3 du veit min meining oppi alt detta, men du skal veta at det som blir skrive om deg e bullshit, og det seie litt når det kjem fra folk som ikkje kjenne deg og aldri har møtt deg – mens me som kjenne deg og ha møtt deg og veit korleis du e, seie noko heilt anna. det seie litt, eller, veldig masse faktisk. Så, folk som snakka sånn er berre lollol, husk det!

  du e jo ikkje litt ond eingang! og eg ser at det går inn på deg, og det gjer meg trist, du fortjene det ikkje.

  keep on rocki'n baby!

  LOVE U!

 13. Om du er ond? Ikke godt å si, all den tid jeg ikke kjenner deg. Mye rosa her, og rosa er som kjent den ondeste fargen known to mankind. Jo, this is pure evil.

 14. Jeg har fått vite litt om dette etterhvert, og jeg synes det er synd at du blir hengt ut sånn. Du er en flott dame :)

 15. jeg syns det er så jævla unødvendig å komme med så mye drit altså. Og jeg signerer ALLE over meg her. *hun* snakker om å være barnslig? Det smalt fra den rette ræven liksom..

  Jeg og ALLE her vet hvordan du er Liljen: Et nydelig menneske med en fantastisk personlighet! Og jeg er så ubeskrivelig glad i deg :) Savner deg allerede, og gleder meg masse til neste treff!!! <3 :)

  • Takk snuppa mi<3 Hmm ja, synes det er mer barnslig det hun holder på med – men så er hun jo en del yngre enn meg også da, så det er vel derfor… Men mange av dere andre er jo minst like unge, og dere er jo mer voksen.. Hmm.. jaja.. :p

   Jeg er ubeskrivelig glad i deg også, og savner deg også!! <3 Velkommen opp hit når som helst ;D

  • Nei, du har egentlig rett i det. Men den dagen jeg skrev dette innlegget var jeg utrolig såret. For jeg fikk kommentarer på bloggen min hvor det sto at jeg var «jævlig ond», i tillegg til masse stygge kommentarer på bloggen til hun andre med mange stygge ord om meg der også. Når vedkommende i tillegg begynte å sende ut sms til ALLE på treffet, da orka jeg ikke mer.. Overfølsom som jeg er for tiden, ble jeg knekt.. Men det gikk heldigvis fort over! Men synes hele greia er urettferdig og teit – må da gåann å legge ting bak seg..

   Men jeg er ferdig med saken nå iallefall, så lenge det ikke kommer mer dritt til og om meg – da er det mulig jeg reagerer igjen. Men har til nå tålt mye, så tåler vel litt til ;)

 16. Syns du er feig som ikke publiserer når noen er uenige med deg! T har ikke funnet opp personer som skriver, det kan du vel fort se på ip adr!! Feigt av deg å skrive det! Jeg syns du oppfører deg veldig barnslig som ødelegger slik at t ikke fikk komme på blogg treffet, faktisk litt ondt av deg.. Må være såpass voksen at du kan sette en strek over det som har hendt! Syns faktisk dette er mobbing og uthenging av en enkeltperson!

  • Feigt? Jeg synes faktisk ikke at en krangel/diskusjon mellom meg og *HENNE* har noenting på bloggen min å gjøre, derfor har jeg ikke publisert det! Må få velge selv hva jeg velger å publisere eller ikke, uten å bli kalt for feig!!

   Jeg har ALDRI påstått at *HUN* har skrevet på bloggen min, men jeg hører at flere sier at hun kommenterer på sin egen blogg – anonymt for å støtte seg selv. Det er ikke mine ord, men mange andres. Jeg gjentar bare det jeg har hørt andre si. Samtidig må jeg innrømme at tanken har slått meg også, i og med at det alltid er de anonyme som støtter henne. Men det får hun ha på sin regning i såfall. Jeg bryr meg strengt talt ikke!

   At *HUN* ikke fikk komme på bloggtreffet er som sagt IKKE MIN FEIL! Hun kan for det mye selv, i tillegg var det en avgjørelse som ble tatt av flere i fellesrom, og ikke bare jeg som sa hun ikke fikk komme. Det ser du også at Kristine – som treffet var hos – skriver i en kommentar her lenger oppe!

   Jeg har satt en strek over dette for leeeenge siden, spør alle vennene mine! Men selv om jeg har satt en strek over det, betyr det ikke at jeg ønsker å være i nærheten av et menneske som var så ondskapsfull mot meg for kun kort tid siden! Og det bør hun og alle andre respektere! Og det er ikke verre enn at hun kan arrangere sitt eget bloggtreff, eller samordne det med noen andre. Dette var MITT bloggtreff, hvor jeg har vært pådriveren (selv om det ble arrangert hos noen andre) – og da synes jeg at jeg har litt rett til å si fra at et menneske som har hengt meg ut på bloggen sin ikke skal være velkommen! Heldigvis var veldig mange enig med meg, av andre årsaker – og da ble det slik!

   Om dette er mobbing og uthenging av en enkeltperson, så lurer jeg virkelig på hva det er *HUN* har drivd med på bloggen sin!!

   Synes alle bare kan la dette ligge nå. Treffet er over, det er ikke mer å snakke om!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: