La meg være i fred!

For helvette altså, la meg være i fred! Og slutt å uttal dere om noe dere ikke har peiling på!!

Du har dine erfaringer som barn, men ikke la det gå utover ditt eller andres syn på meg som mor! Hva faen vet du om hvordan eller hvorfor jeg har sagt ting til datteren min, og hvordan jeg og hun har det?

Det er ingenting verre enn at vi snakker om følelser, og det går begge veier. Når mamman er lei seg, så merker hun jo det – hun er jo ei smart jente. Skal jeg da late som ingenting? Nei, jeg tror ikke det. Jeg velger å fortelle henne at jeg er lei meg, og dermed ikke i noen god form – og at det ikke er HENNES skyld. Med dette lærer jeg henne også, at hun kan komme til meg når hun er lei seg, og feks har kranglet med sine venninner. Jeg er IKKE redd for at dere skal vende barnevernet mot meg, for jeg vet at hun har det kjempegodt og at det absolutt ikke er slik at hun føler hun må trøste meg eller ta vare på meg.

SÅ LA MEG VÆRE I FRED, det skal gå begge veier!!!!!!!!!!!

Reklamer

24 tanker på “La meg være i fred!

 1. Det er helt utrolig at folk kan holde på slik. Skjønner virkelig ikke hva folk tenker med. Men hev deg over det vennen, vi alle vet at du er bedre enn hva folk skal ha det til. Vi alle vet at du er en god mor for Em, og jeg vet Em har det godt sammen med deg <3 Sender deg en varm klem, nå som du trenger det <3

  • Tusen takk Torbjørg! Det handler nok rett og slett om sjalusi. Jeg og Em har et kjempefint forhold, og mennesker som kanskje ikke har barn eller kan få barn selv misunner oss det. Jeg er ikke redd, og jeg driter i det. De får blande inn hvem de vil, og gjerne sende BV hit – for alle rundt meg og Em er trygge på at hun har det bra. Det ser de jo godt med egne øyne. At noen fremmede som ikke kjenner oss IRL skal uttale seg om dette, det sier mer om dem! Sjalusi, rett og slett!

   Takk for varm klem <3

  • Jaaaa, du har jo sett det! Og som mamma sa i ettermiddag, du var ikke noe annerledes heller – enn hva du bruker, når Kristine og Caroline var her. Har latt mamma få vite alt som foregår, og hun vurderer sterkt å ta saken i sine hender, for hun finner det uhørt at andre skal holde på å terrorisere meg på denne måten!

   Goklem tilbake <3 ILY

 2. Jeg lurer på hva de som skriver slike ting tenker med. Selv om du ikke er frisk psykisk kan du være en god mor likevel! Stå på, jeg VEIT at ho har det bra med deg!

  SV; Takk for alle kommentarene på bildene mine (-: Jeg setter pris på det, jeg blir så glad når jeg leser de. Tusen tusen tusen takk! Klem til deg, også! ^^

  • Det er nok snakk om sjalusi og misunnelse – som jeg kommenterte over her. De får bare styre på, om det gjør dem gladere inni seg. Men jeg synes det er dårlig av dem å blande inn et uskyldig barn, som de ikke kjenner en gang! Det siste Em trenger er at noen fremmede skal komme hit å vurdere om jeg er en god nok mamma for henne – når sannheten er at jeg ER en god nok mamma for henne, og det vet ALLE som kjenner oss!

 3. Forferdelig at mennesker kan komme med slike ting. Jeg tror nok flesteparten står på din side, det gjør i hvert fall jeg <3

 4. Barn er smarte, de plukker opp stemninger og da er det bedre å snakke om de i stedet for å la barnet gå i uvisse og kanskje tro det er hun som er årsaken. Det har jeg opplevd i hele oppveksten min. Vi snakket aldri om følelser i familien vår, og jeg merket jo selvfølgelig om noe ikke var som det skulle. Det er veldig viktig å snakke om følelser. Har flere ganger opplevd at barna her i huset har begynt å gråte etter de har lagt seg fordi de har grublet på om det var deres feil, spesielt hun på 8 år.

  Nei snakk om følelser, viktig å lære barna at de kan komme å si fra om de opplever ting på skolen eller ellers.

  Hev deg over det Liljen. Jeg vet du er en god mor. :) <3

  • WORD!!!
   Jeg har alltid fortalt Em når jeg er sint eller trist, nettopp fordi jeg er kjemperedd for at hun skal tro eller føle at det er hun som har gjort noe galt, som gjør at mamma er sint eller lei seg. Jeg har selv vokst opp og følt mye skyld, og gjør det enda den dag i dag, og det er ingen god følelse. Og det er en følelse jeg ikke unner datteren min. At andre skal komme å blande seg inn i hva jeg mener er best for meg og barnet mitt, det er uhørt – spesielt når det er fremmede som ikke en gang kjenner oss!

   Takk vennen min <3

 5. Det er IKKE feil av deg å lære datteren din OMSORG, det er altfor mange som ikke lærer det.

 6. Sv: Det er bare tragisk at folk skal oppføre seg på den måten, måtte hakke ned på andre for å overvinne sine egne problemer. Selv sliter jeg med å bli gravid, da jeg og typen har prøvd i 2 år ca, men jeg orker ikke tanken på at det kanskje er no galt med han (jeg har sjekket meg) så jeg har vent meg til tanken på at jeg ikke kan få barn. Men likevel så går jeg ikke å er sjalu på mine venner som er gravide eller har 1-2 barn. Ja, jeg er misunnelig, men det er jo de klar over også, da de kjenner til problemene her. Jeg går jo ikke å lager et helvete for å si det slik, på grunn av det.. Er jo rett og slett respektløs å holde på slik..

  Er glad for at du og Em har hverandre. Dere er gode for hverandre, det skal være sikkert og visst :)

 7. Utrolig trist at folk skal holde på sånn! Er MYE bedre å ha et åpent forhold med barna sine og snakke ut om slikt, sånn at de også lærer seg at det er bra å snakke om ting med hverandre og at det ikke er noe farlig. Et av de beste minnen jeg har fra min mor er hvor åpne og ærlige vi kunne være med hverandre, og sånn sett hadde vi et veldig spesielt mor-datter forhold:)
  De som kritiserer deg og tar av på den måten kan bare ta seg en bolle!

  • Takk <3 Jeg synes også det er viktig å være åpen og snakke om følelser, også de vonde. Selv om hun er bare 6 år, så forstår hun mye – og derfor er det viktig for meg å lære henne dette – å snakke om følelser. I tillegg er jeg redd hun skal sitte å føle at det er hennes skyld at mamma er lei seg, og det ønsker jeg ikke – derfor forklarer jeg henne hvorfor jeg er lei meg, slik at hun vet. Jeg sier det ikke i en hensikt i å få trøst av henne, men for å skåne henne fra å tro det er hennes skyld. Selvfølgelig forteller jeg ikke alt, jeg forteller ikke de skitne detaljene i krangelen, eller jeg forteller henne ikke om de destruktive tankene jeg innimellom har. Jeg har jo litt fornuft i skallen min :p Men jeg synes det er veldig viktig å fortelle når man er sint eller lei seg, og iallefall å fortelle at det ikke er hennes skyld.

   Høres ut som du og din mor hadde et fint forhold <3

 8. Jeg synest du er utrolig snill
  og du virker som en utolig god mor :-)
  Du gjør alt for henne, og du virker utrolig snill :-)
  Så det ser ut som dere koser dere og har det gøy sammen :-)
  Ikke bry deg om dei som skriver sånne ting, bare du selv vet at hun har det bra og at du er en god mor er alt bra :-)

  god helg :-D

 9. Jeg blir så provosert av at mennesker går rundt og tror at barn ikke skjønner forskjellen på glede og tristhet. Det er større sjanse for at man selv faller som voksen om man som barn ikke lærte seg forskjellen på følelser og ikke lærte at det er greit å snakke om det. Det er ikke noe galt i å være trist og det er ikke noe galt at barn lærer det. Det er viktig å vise følelser, eller så renner det over. Enten man er voksen eller barn.

  • Takk for kommentaren:) Jeg er ikke redd for at datteren min tar skade av at jeg forteller henne når jeg er lei meg, snarere tvert i mot. Jeg tror hun lærer noe av det, og slipper å sitte å tro at det er hennes skyld.

 10. Jeg syns det er synd hvordan folk automatisk dømmer andre. Hvordan kunne noen finne på å si noe slik om deg og datteren din? Det er helt riktig det du skriver; og folkene som uttaler seg om ting de ikke vet noe om må begynne å tenke seg om. Jeg kjenner jeg blir provosert av slike mennesker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: