Positivt overraska – og litt SINNE!

Første time hos den nye psykologen gikk veldig bra. Fikk et godt første inntrykk av han. Tror det blir spennende å jobbe med han, og tror jeg kommer til å lære mye om meg selv etterhvert.

MEN. Det er usikkert hvordan det blir til høsten. Han kommer kanskje ikke til å være der fra høsten av. Kjente jeg ble frustert og trist da han sa det. Skal jeg liksom bli trygg på han nå, og bli knytta til han, så skal han (OGSÅ!) forlate meg?

Kun positivt å si om timen, det gikk mye bedre enn jeg frykta. Skal dit igjen neste onsdag til samme tid.

Om litt annet:

Jeg er sint over løgner som blir spredd her på nettet. Kan ikke folk bare la meg være i fred, og ta en titt på seg selv? Som en venn sa til meg

Du ser iallefall feilene du har gjort, mens det gjør ikke *den andre parten*. Og hvordan kan *den andre parten* fortsette å rope at du må la *den andre parten* i fred, når *den andre parten* ikke klarer å slutte å skrive om deg eller til deg. Ikke bry deg om truslene Liljen, og vær glad du er ferdig med vedkommende – forhåpentligvis

Dessuten synes jeg det er FEIGT og MENINGSLØST å dra inn min datter i dette. Om dere vil spille skittent, så fine by me – det får dere ha på deres kappe. Jeg VET at jeg er en god mor for henne, og det kan ingen av dere ta fra meg! INGEN!! Og det er LOW at dere i det heletatt forsøker å skremme meg om det! Men som sagt, jeg lar meg ikke skremme – fordi jeg VET at jeg og datteren min har det godt sammen! Snakker om trakassering ja – LA MEG VÆRE! Det skal gå begge veier!

 

Reklamer

12 tanker på “Positivt overraska – og litt SINNE!

 1. For det første så er det så utrolig urettferdig at du får en behandler nå som kanskje ikke er der til høsten. Hvis han ikke er der så tror jeg du kan forlange at din opprinnelige behandler tar deg tilbake, han første. Si du trenger noe stabilt og ikke kan begynne på nytt hele tiden. MEN det er bra du hadde en god time *liker*

  For det andre, du ER en god mor for Em, ingen kan si noe annet. Man er ikke en dårlig mor fordi om man tilfeldigvis er psyk.

  Du kan bare bruke meg som ventil, og jeg vet også det er mange som er der for deg om du lar de få lov. <3

 2. Kjempe godt å høre at du fikk et positivt inntrykk og «koste» deg på denne timen. At han kanskje ikke er der fra høsten av, er ufattelig kjipt, når du nå må bruke han i sommer og knytte deg til han som psykolog, og brått er han også borte. Den kjenner jeg meg igjen io, for å si det slik..

  Slike kommentarer og drittsnakk er helt latterlig. Kan ikke folk tenke på noe annet og gjøre noe annet, enn å trakassere deg? Og at den personen drar Em inn i dette, er helt feil. Et barn skal ikke draes inn i noe slikt. Stå på Kristel, du klarer deg å fint og supert, selv om underflaten kanskje sier noe annet. Men jeg har tro på deg og at du klarer deg bra. Sender deg en varm klem :)

 3. Så fint at første timen gikk bra og at du likte han. :) Prøv og ikke ta sorgen på forskudd, om han kanskje ikke er der fra høsten, det kan skje så mye fram til da, og det du lærer om deg selv er aldri bortkastet. For alt du vet har du kommet kjempelangt til da. Bruk tiden godt! Det er din sjanse. Men skjønner at det er kjedelig!

  Når det gjelder dette andre: Prøv og hev deg over dette. Det spiller ingen rolle hvem som har feil, og det er ikke ditt ansvar å få andre til å se sine feil, men du må ta ansvar for dine. Du har jo selv havnet opp i denne situasjonen, som det ser ut til at du ofte havner opp i. Hva kan DU gjøre annerledes? Du kan ikke ta ansvar for hva andre gjør. Ikke spinn videre på det, det fører ikke noe godt med seg. Du har lov til å være sint, men hev deg over det. Ikke si et ord mer. Slett telefonnumrene til disse menneskene, hold deg borte fra dem, ikke legg ved på bålet. Jeg er redd du skaper så mye mer trøbbel for deg selv deg enn du trenger ved å ikke la det ligge.

  Ps. Du har mailadressen min. Du kan skrive til meg hvis du trenger noen å prate med.

  Klem.

 4. Sv: Ja, får håpe på det. Blir isåfall spennende å følge med, og jeg håper for din del, at han fortsetter som din psykolog :)

  Em er så lik moren sin, like søøt og sjarmerende :D

 5. SV: Bare hyggelig. Jeg sier kanskje ikke så mye, men jeg er her i hvert fall <3
  Tenker mye på deg søte <3

  Klikk Klaks har jeg faktisk aldri hørt om :P

 6. Så bra at timen gikk bra! Får håpe han ikke drar noe sted anytime soon.

  Og angående idioter på nettet, så er det alt jeg kan si. De er idioter. Jeg tror hundre prosent på at du er en fantastisk mor, og det står jeg ved <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: