I have really crashed and burned this time!

Koinn æ skru tebake tia,
å rett opp aille feil. . .
Æ har mine svake sia,
men dæm gode e så mang fleir!

Chand Torsvik - Diamanten

Vi har alle våre svake sider. Sider ved oss selv vi ikke liker, som vi skjemmes over, og kanskje ville gjort hva som helst for å endre på. Ingen er perfekte, man må aldri tro noe annet.

Selv om noen gjør feil, må man kunne se fordi feilene. Har vedkommende mange gode sider? Veier det gode mer enn det onde? Kan feilene rettes opp i? Kan det tilgis? Kan man igjen finne tillit?

Jeg har gjort mine feil gjennom tidene, det har dere vel ikke vanskelig for å tro heller tenker jeg. Men tro meg på dette: Måtte Gud vite at jeg har lært, at jeg angrer og at jeg smertes ved feilene jeg har gjort. Måtte Gud vite at jeg skulle gjort hva som helst for å kunne skru tilbake tiden, og rette opp i feilene jeg gjorde.

Nå ber jeg bare om en ting, HUSK mine gode sider – de er så mange fler enn de svake sidene mine. Se forbi galskapen min – se MEG.

Photobucket

Sitat: Ukjent.

Jeg vet jeg kan være vanskelig å bli glad i, jeg vet jeg kan virke skremmende med alle mine problemer. Men om du lærer problemene mine å kjenne, om du lærer meg å kjenne – så vil du se at jeg ikke er så skremmende. Problemene mine er at jeg har det VONDT inni meg, er det noe å være redd for?
Jeg har virkelig ødelagt alt denne gangen. Jeg kan ikke skru tilbake tiden, og rette opp i feilene. Feilene er gjort, jeg har vist mine svakeste – mine verste – sider. De gode sidene mine blir satt i skyggen, gjemt bort – glemt! Jeg har for vane å fucke opp, men denne gangen har jeg virkelig fucka opp!

You can’t breathe. Feel you can’t live
Bet you wish you’d stopped and turned in time
Now you’ve really crashed and burned this time

Erik Grönwall - Crash and burn

Photobucket

Reklamer

14 tanker på “I have really crashed and burned this time!

  1. Uff, dette høres trist ut. Sender deg fine tanker :) Noen ganger hadde vært godt å kunne skru tiden tilbake, men det eneste som hjelper er å vente til tingene ikke er så sterkt i minne lenger, slik er det hos meg.

  2. Det er litt vanskelig å kommentere dette når jeg ikke vet hva det handler om. Men jeg vil bare sende en god klem, og si at de beste vennene er de som kan tilgi ens dårligste sider <3

  3. Huff.. Jeg er enig men Tonemor, heldigvis er folk glade i oss selv om vi gjør feil..

    Jeg kan også virke skremmende. Folk som ikke selv har problemer blir ofte skremt fordi de ikke vet hv de skal gjøre liksom. Egentlig ikek så rart heller..

    Sender en kjempegod klem til deg søte.

  4. Skjønner hva du mener med at skulle ønske man kunne skru tiden tilbake en del ganger. gjort en del feil jeg og…men man lærer.

    «elsk meg når jeg fortjener det minst, det er da jeg trenger det mest!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: