Oppdatert blogglista, og trenger nye blogger å lese.

Jeg har oppdatert blogglista mi på Favoritt blogger♥ – ta en titt der, det er mange gode blogger – og kanskje ligger din der og? Hvis ikke, legg gjerne igjen bloggadressen din, så får vi se om den kan havne på listen min!!

Om du ser noen BRA blogger som mangler på den lista, så send meg link! Jeg trenger nemlig flere gode blogger å lese. Må få sagt at jeg leser fler blogger enn de som ligger der da, men ikke alle går under virkelig verdt å lese – selv om det er OK og fine blogger :) Har bloglovin-siden min fyllt opp av fine blogger som jeg følger – men likevel er jeg ofte ajour, og vil derfor ha FLER å lese!! Har opprettet en egen gruppe der, som heter «Under utsjekking» – som betyr at nye blogger som jeg må sjekke ut ligger der. Så blir de enten sletta eller flytta over til andre grupper etterhvert.

Gruppene jeg har er: Annet, Bra blogger, Familieblogvenner, Foto, Kreative, Psykiatri, Under utsjekking, Venner og Verdt å lese!

I tillegg lagrer jeg en del innlegg inn under «Lagrede innlegg» – spesielt gode innlegg som er vurdert til «beste innlegg» i månedsoppsummeringene. Eller feks innlegg jeg ikke har tid eller ork å lese der og da, fordi det er mye tekst..

Photobucket

~Hvordan har du satt opp bloggene inne på bloglovin?
~Bruker du «lagrede innlegg» på bloglovin?
~Hva synes du om Favoritt bloggene mine?
~Mangler det noen?
~Hvilke blogger er DINE favoritter?

Photobucket

Reklamer

17 tanker på “Oppdatert blogglista, og trenger nye blogger å lese.

 1. For en fin oversikt du har da! :D Er mange fine blogger på listen din :) Hos meg er det et eneste kaos, jeg vil rydde opp i det, så nå var du en fin inspirasjon for meg til å gjøre det :D

  • Bare hyggelig – setter sånn pris på når andre anbefaler blogger, for da får jeg fort noen nye blogger å følge, derfor liker jeg også å anbefale blogger til andre :D

   Takk, så koselig :D

 2. Jeg har satt opp bloglovin slik at jeg har en gruppe for folk jeg kjenner eller vet hvem er i real life, og en med folk jeg bare leser for gøy!

  Du hadde ramset opp mange blogger jeg aldri har hørt om, så nå tenkte jeg å sjekke ut noen av de :)

 3. Du leser mange flotte blogger!

  Noen få av mine favoritter er disse:

  siljereise.blogg.no
  martii.blogg.no
  livingdoll.blogg.no
  superkayso.blogspot.com
  majapiraja.net

  :D

  • Bare 60??:p Jeg må ha opprydding snart, tror jeg kom over en del dårlige for litt siden.. Den «under utsjekking» lista mi må ryddes opp i, noen kan flyttes inn i andre grupper, andre må slettes…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: