Mister litt lysten…

For å være helt ærlig, så har jeg nesten mista litt lysten på å blogge. Bare siden helga har jeg fått mange stygge kommentarer på bloggen min, i tillegg til et par tidligere også. Jeg trodde seriøst jeg skulle få mindre slike kommentarer da jeg bytta over til wordpress, ettersom man på wordpress får hele IP-adressen til alle som kommenterer. Da er ikke en anonym så veldig anonym lenger. Men likevel er det noen som prøver seg.

Noen kommentarer går på utseende og vekt. Andre går på mine kunnskaper innen ting – hvor jeg rett og slett blir omtalt som DUM. Det er rett og slett personangrep. Og det er ubehagelig… Jeg mister litt lysten til å blogge, i frykt for å få mer dritt slengt mot meg. Hva faen har jeg gjort for å fortjene dette?

I forigårs oppdaget jeg at IP-adressen på de stygge kommentarene, var samme IP-adresse som ei jeg så på som ei venninne. Jeg konfronterte henne med det, og det viste seg å være hennes samboer som skrev kommentarene. WHY??? Hun visste det var han som kommenterte, hun lot han skrive slik til ei venninne – men kanskje jeg aldri var ei venninne for henne. Er det noe rart man blit litt skeptisk, og mister litt lysten??

Kommentarene om utseende mitt og vekten vet jeg ikke hvem er. Men jeg har jo IP-adressen, så vedkommende skal ikke føle seg for trygg på at det er lov å kommentere dritt som anonym.

Det er trist å innrømme det, men det går mer inn på meg enn hva jeg liker. I går hadde jeg en forferdelig dag i forhold til kroppen min og vekta. Jeg ville ikke vise meg ute, endte med overspising og skam. Og de utroligste stygge tankene om meg selv. Jeg ER feit. Men jeg har problemer med mat. Har ingen diagnose på det, men jeg overspiser. Jeg er en overspiser/tvangsspiser. Mat er min trøst. Noe som ikke hjelper på vekta – så det blir en ond sirkel. . .

Hvordan kan noen være så slemme?
Jeg vet jeg ikke har vært verdens snilleste jeg heller, og har mange dumme ting jeg virkelig skjemmes over. Men jeg har faktisk aldri vært anonym og slengt dritt. Det har alltid vært som meg – Liljen. Men det er lenge siden, og jeg har lært. Det var meg, men det fantes en grunn til det. Det var ikke fordi jeg var ondskapsfull, det var fordi jeg ville forsvare meg selv mot kritikk. Kritikk som kanskje ikke alltid var kritikk, men som jeg oppfattet slik – pga min diagnose og vrangforestillinger.
Nå kjenner jeg ikke de som har skrevet dritt til meg, kanskje de sitter med noe lignende selv. Men i bunn og grunn er det ingen unnskyldning. En forklaring, men likevel ingen unnskyldning.

Men jeg skal være med på dette «bloggere mot mobbing» – og da vil slike kommentarer ikke være velkommen på bloggen min. De vil ikke bli publisert, og de som skriver slikt vil ikke få noe oppmerksomhet rundt drittslengingen sin.

And nothing can stop me!
Trenger bare litt mer tid på å formulere, slik at ingen skal få noe å pirke på.

Photobucket

Reklamer

36 tanker på “Mister litt lysten…

 1. Skjedde meg også, tok ipskjekk å hun blei så bøsta! la seg flat…

  jeg har sånn pilicy at jeg lar ingen andre kommentarer enn koselige blir akseptert.

  gi beng i de som er sånn….

  • Ja, men det var greit hun la seg flat da, i steden for å prøve å bortforklare det og legge skylden på andre. Det å være ydmyk er en fin ting.

   Skal begynne å sensurere kommentarene jeg får jeg også, er mange småsure som jeg reagerer på.. :/

 2. Mobbing er noe av det verste en person kan bli utsatt for!
  Det vet jeg alt om!

  Men ikke la noen dumme kommentarer ta knekken på deg. Det er lettere sagt enn gjort, men prøv! :)
  Vi er mange som synes du er fantastisk, fokuser heller på det!

  Klem <3

  • Ja, det er grusomt. Det ødelegger så mye for selvtilliten.. :/
   Ja, mange som sier det – men det er vanskelig å gjøre det da. Det er jo slik at EN negativ kommentar setter seg, mens man trenger TI positive for å veie opp..

   Takk <3

 3. Jeg skjønner godt at du mister lysten når du får slike kommentarer. Det jeg ikke skjønner er hvorfor folk skriver slike kommentarer. Hvordan de kan være så ufølsomme og rett ut drittsekker. Men jeg håper ikke du slutter å blogge, for det er så mange fler som elsker det du skriver, enn det er som misliker det!!

  Og det du sier om at mobberne ikke skal få noe oppmerksomhet, det tror jeg er rette måten å gjøre det på. Da blir de heller ikke oppmuntret til å fortsette.

  Du er et av mine forbilder, så du får ikke gi opp. Dette klarer du!!!
  Og jeg skal stå bak deg hele veien :)

  <3

  • En ting er sikkert, Carina: Jeg kommer IKKE til å slutte å blogge, uansett hvor mye dritt som kommer ramlende inn på kommentarfeltet! Men mister litt lysta ja, blir litt mer forsiktig og tenker litt mer over det. Men det er bare sånn akkurat med det samme. Om ikke lenge er dette glemt, og jeg blogger som før – det er jeg sikker på! :) Skal mere til for å knekke meg ja!! :)

   Takk, du er så skjønn!!! <3

 4. Kjære vene…. det var en skikkelig stygg kommentar du fikk der, hva faen, liksom…jeg har aldri skjønt hva folk får ut av å skrive dritt som det der på bloggene til andre. Har de det virkelig så vanskelig med seg selv?? Jeg skjønner godt at du blir lei deg. Det er rart med det, selv om man VET at det er idioter som skriver sånt (sorry (eller egentlig ikke) til mannen til venninna di) og at man ikke bør ta det inn over seg, så gjør man det likevel. Alle er vi usikre på oss selv på et eller annet nivå, og når noen «bekrefter» kompleksene våre er det trasig… uff, ble lei meg på dine vegne nå.

  Grunnen til at jeg kom innom er at jeg har sett bloggnavnet ditt hundrevis av ganger på blogger jeg leser. Alle snakker pent om deg og bloggen din, så jeg har minst like mange ganger tenkt at nå MÅ jeg stikke innom deg – også har det altså ikke blitt før nå. Men nå har jeg lest litt her, og stikker helt sikkert innom deg igjen – for nå adder jeg deg på Bloglovin :)

  • Takk for kommentaren, Mariann. Hyggelig at du titter innom bloggen min, og la meg til på bloglovin :) Skal titte innom din jeg også :)

   Ja, det blir jo som en bekreftelse på kompleksene sine. Det blir så alle de dårlige tankene om meg selv blir forsterket, fordi det faktisk er flere som mener det også. Tragisk … :(

 5. Er det mulig?? Det er nok ingen venninne som er verdt å spare på, dessverre.. Sånne mennesker trenger man rett og slett ikke i livet sitt.

  Jeg har heldigvis ikke fått så mange stygge kommentarer, men de få som kommer gjør skikkelig vondt, så jeg vil ikke engang tenke på hvordan det er å få så mye dritt som du har fått nå. Men det folk sier er bare bullshit! Og om de ikke tør å stå for kommentarene sine, så kan de heller ikke bli tatt seriøst. Sånne folk er bare patetiske!

  Vet det er vanskelig, men jeg håper du etterhvert klarer å heve deg over det.
  Du er bra, og jeg er glad i deg!!♥

  • Nei, jeg kommer ikke til å klare å stole på henne igjen. Vi har tidligere hatt våre krangler, og når hun da kan sitte å se på at kjæresten skriver slikt – nei, da er det over og ut!

   Ja, det er veldig vondt. Man tar det jo til seg :( Man kan spille så tøff som man bare vil, men det gjør vondt uansett.

   Takk, du er så herlig, Tone. Håper jeg får beholde deg som venn for alltid <3

 6. Kjempebra skrevet. Heldigvis er det vi som eier bloggene våre som bestemmer hva som publiseres, og jeg publiserer aldri kommentarer som er ufine, noe som er en beskjed tilbake om hva jeg mener om det. Er jeg i humør publiserer jeg det og tenker ut et skarpt comeback i svaret mitt under. Tenk heller at det er personen bak den anonyme kommentaren som har et problem når han/hun må ty til drittslenging for å oppnå en eller annen pervers form for selvtilfredsstillelse.

 7. Ja,det er patetisk hvordan noen orker å oppføre seg sånn. Og attpåtil skjule seg bak det å være anonym. Feigt spør du meg.

  Skal også joine *bloggere mot mobbing*

  det er lett å si at du ikke må la det gå innover deg Kristel,for det sårer jo,men det er også det de vil,og da vinner de,om du gir dem den oppmerksomheten de vil ha.

  Du har fått sykt mange frekke kommentarer i bloggen din syns jeg.

  *klem*

  • Det er veldig feigt ja!! Tørr de ikke stå for det de skriver??
   Ja, det er jo det, så man MÅ jo bare forsøke å heve seg over det.

   Ja, jeg har det, iallefall nå i det siste. Vært ganske stille etter at jeg flytta fra blogspot. Men du vet, I’m a person it is easy to hate :p

   Klem tilbake til deg Laila!! <3

 8. Så unødvendig! Det er så lett å si at folk bare er idioter og trenger noen å pirke på, men jeg vet at jeg hadde følt meg truffet selv hvis jeg hadde fått slike kommentarer. Men jeg bare synes det er veldig dumt at slike ting skal forekomme, her legger en ut livet sitt til alle og enhver, også er det enkelte som virkelig ikke kan dy seg! Og kjæresten til en venninne da, så sjofelt!
  Etter å ha rotet litt rundt på bloggen din nå, skal du i hvert fall vite at du nå har en ny leser, for dette likte jeg! :D

 9. Hei! Du kjenner ikke meg, men jeg har fulgt bloggen din kjempelenge og sjekker den hver eneste dag etter nye innlegg. Jeg bare tør ikke kommentere *flau*
  MEN siden du skrev at du mister lysten på å blogge, måtte jeg jo bare hoppe inn og skrive noe til deg. At jeg ikke vil du skal slutte å blogge! <3
  At jeg setter pris på å få lese litt av hverdagen din, at det du skriver betyr noe for meg, og for andre også.
  Jeg har altså aldri kommentert her før, eller noe sted egentlig, så vær så snill å vit at nå som jeg først "gidder" å kommentere, så mener jeg det jeg sier: jeg setter så pris på deg og bloggen din, vær så snill å fortsett!
  Og folk som har noe imot deg kan dra seg baklengs inn i søppelkassa og bli der! :@
  Klem fra meg :D

  • Aaaw, så hyggelig da, Marie! Du må virkelig ikke være redd for å kommentere :) Jeg synes alle (vel,nesten alle) kommentarer er hyggelige! :D

   Haha,ja, det kan de virkelig gjøre!!!

 10. Hun venninnen din kan ikke akkuratt bestemme hva samboern skal og ikke skal gjøre heller da.

  Dessuten synes jeg for din egen del at du bør lære deg i å drite i hva alle andre mener om deg. For hva de folka mener om deg har jo absolutt ingen ting å si for deg uansett;)

  • Hehe, joda, men hadde typen/samboeren min skrevet dritt til en venninne av meg, så hadde jeg for pokker bedt han om å slutte med det. Man skal ta vare på de vennene man har! Men det er min mening.

 11. Noen ganger vet man ikke hvem sine venner er før det på en måte er «forsent», altså det er aldri forsent å finne ut man har falske venner, men jo før jo bedre… Bra du fant det ut og stå på i den videre letingen. Det er forkastelig med slik oppførsel..

 12. Tilbaketråkk: Mister litt lysten… « ~Life as it is~ | Femelle

 13. Det fins mennesker som ikke eier forståelse, medfølelse eller empati. Og noen må bare være slemme (ikke vet jeg hva det gir dem, men jaja… Taper tenker jeg). Sånn kommer det alltid til å være. Og det er bare å heve seg over – du er smartere, har mer livserfaring SAMTIDIG som du sliter med psykiske problemer.

  Vær stolt av alt du klarer på tross av all motgangen du har hatt (som jeg leser om her..).

  Du er sterk!

 14. Jeg skjønner godt du mister lysten. Det er aldri noe hyggelig å få sånne tilbakemeldinger :( men du er en herlig jente. GLEM IKKE DET <3 Jeg digger deg :)

 15. Brukte lang tid på å skrive en kommentar til deg så ble den ikke godtatt :(

  Håper du har lest dem selv. Lykke til videre! God blogg forresten.

 16. Du sier at du ikke har noen diagnose på overspisingen, men jeg mente da at borderline og overspising hadde en sammenheng. Eller er jeg på feil tog nå?

 17. Første kommentaren jeg har skrevet her, men er en trofast leser. Jeg syntes du er nydelig jeg. Ikke la idiotene holde deg nede.

  Mange klemmer fra Bergen :)

 18. Tilbaketråkk: Oppsummering av April! « ~Life as it is~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: