Jeg gleder meg slik til helga!!

På fredag reiser jeg til Oslo. Det skal være bloggtreff, og jeg skal være med! Jeg synes det er utrolig spennende og litt skummelt. I starten virket det som det ble et kjempestort treff, med mange ukjente mennesker – og jeg må innrømme jeg fikk litt angst. Men nå viser det seg at det ikke er så mange som kommer likevel, så nå gleder jeg meg bare. Alt har ordnet seg!! Og nå begynner det virkelig å gå opp for meg at jeg skal ut å reise snart!!

Jeg skal overnatte hos Ida sammen med Lise, det blir koselig. Jeg vet ikke helt planene for helga, men det blir iallefall å treffe andre bloggere på lørdagen!! Jeg er spent!

I morgen MÅ jeg begynne å vaske klær, og finne ut hva jeg skal ha med meg. Skal sies at jeg er enormt dårlig til å pakke, og har alltid med meg masse jeg aldri får bruk for. I tillegg er jeg usikker på om jeg skal ta ut dreadsen eller ikke. Hva tror dere? Og har dere noen forslag til hva jeg MÅ pakke med meg??

Photobucket

Reklamer

16 tanker på “Jeg gleder meg slik til helga!!

  1. Synes du er kjempefin med dreads :) Du kler det!

    Håper dere får en kjempefin helg på bloggtreff…. Kos dere masse masse!

  2. åååh…bloggtreff? whaat? det vil jeg ååå…..hmm, får liksom aldri vært med jeg da.. :/ men skal til spania og mexico da, så er vel ikke sund på meg xD håper du koser deg kjempe masse :D <3

  3. Jeg gleder meg masse jeg også:D

    Sv: Kristiansand er ca tre timer eller noe sørover fra Skien. Men nå ble det ikke noen tur dit i dag uansett:p

  4. Så morro! Gleder meg til å ikke sitte sånn fast i skole, fravær og slik dritt som gjør at jeg ikke kan dra på bloggtreff! Blir skralt med penger som student vet du! Får joine dere et år senere!

  5. jeg også! Blir veldig spennende dette her :) Og nå begynner det jo faktisk å ta form :) Blir gøy å møte dere alle :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: