Slosskjempen.

Jeg sloss i går. Har en liten antydning til blåveis.

Jeg prata med en, og han var fra den plassen jeg ikke klarer å høre navnet på. Og han snakka mye på plassen og sa derfor navnet flere ganger. Til slutt måtte jeg bare si det til han «Kan du være så snill å ikke si det navnet en gang til?» Men likevel fortsatte han å si det. Så jeg sa «sier du det navnet en gang til så klapper jeg til deg» Jeg sa dette flere ganger, men han fortsatte å si navnet – så jeg klappa til han. Likevel fortsatte han å si navnet. Gang på gang. Dama hans sto vedsiden av, og plutselig begynner hun å klappe til meg. Så jeg forklarer henne saken, mens han typen står enda og sier navnet. Jeg vet ikke, jeg ble så sint. Hva faen var meningen med å stå å provosere slik da? Jeg vet ikke helt hva som skjedde, jeg var ganske full – men jeg og hu dama fløy i tottene på hverandre. Fy faen hun var så ekkel! Både i kjeften og ellers.

Noen kom å tok meg unna, og jeg brast bare i gråt.  M mi og ei anna venninne. De var så gode. De forsto meg, og de trøsta meg. Men hun kjerringa som jeg sloss med hadde tømt ut drikken min, og revet fra meg glasset – så jeg måtte hente det. Når jeg da gikk forbi klarte hun selvfølgelig ikke å holde kjeft, så fløy hun på meg igjen – og jeg sloss tilbake. Lar ikke andre fly på meg, uten å gi tilbake. Noen trakk meg unna igjen, jeg husker ikke hvem. Jeg gråt hele veien bort til nachspielet. Husker hun ropte etter meg, og påsto at jeg var sjalu på henne – fordi hun hadde så fin kropp og så så bra ut. (Noe som heller ikke er sant, jeg synes ikke hun var noe særlig å se på..) Jeg har fått høre at jeg ropte tilbake at jeg ikke var sjalu på en hore som henne eller noe. Jeg husker det ikke, og har vanskelig for å tro det – men en venn av meg sa det til meg. Jeg husker at M ropte tilbake til henne, og sa at det var langt fra grunnen til at jeg klikka på henne.

Men en ting vet jeg. Jeg har venner. Mange av dem vet nok ikke den eksakte grunnen til at jeg gråt slik, eller at jeg sloss slik. Men de forsto at jeg hadde en grunn, og de trøsta meg og sa mye fint til meg. Venner som jeg ikke har noe særlig kontakt med ellers. Men vi er for pokker venner likevel, og det må jeg aldri glemme. For en herlig gjeng altså – spredt i alle aldre. Slik blir det på bygda. Alle er venner med alle.

De passa på meg. De lovet at om de jeg sloss med kom til nachspielet, skulle de ta seg av det. For INGEN skulle ha lov til å være ekkel mot meg.

Jeg husker ikke alt. Bare bruddstykker. Men jeg husker fortvilelsen min, og minnene som kom hver gang navnet ble sagt. Navnet er da navnet på et sted, som er samme som etternavnet til han som voldtok meg. Jeg ba han pent om å ikke si det navnet mer, men han hørte ikke på meg. What more can I do? :(

Så her sitter jeg i dag. Antydning til blåøye, for jeg tror hun må ha fått inn et slag – selv tror jeg ikke jeg klarte å klappe til henne en gang .. For en slosskjempe ja xD I tillegg til en stor dose fylleangst.

Men foruten denne hendelsen hadde jeg det superfint på festen! Mange gode venner, som er hjemme i påska. Det er det som er så gøy med disse festene – det kommer hjem venner man ikke har treft på lenge. Love it!

Photobucket

Reklamer

19 tanker på “Slosskjempen.

 1. Åfyfaen! Seriøst?
  Hva er vitsen med å provusere slik, ja..!?
  Har ikke ord!

  Men, fint at festen ble koselig fordiom! :) <3

 2. what a jerk!

  Jeg hadde gjort akkurat det samme som deg! Blir jeg provosert og sint i fylla,da legger jeg ikke to stener i mellom!!! ikke at jeg bruker sloss i fylla,men det har skjedd en gang,og det var ikke jeg som starta…

  Godt du har venner rundt deg som er der for deg!

  Håper ikke du sitter igjen med noe dårlig samvittighet,for dette var IKKE din feil hvertfall!

 3. Synes det er lov jeg!
  Og jeg VET jo hvordan det er på bygdafest…….
  Synes du har fine venner jeg! Viktige å ta vare på=)=)

  KLWM!

 4. Helt utrolig at det finnes slike mennesker. Hun hadde jo ingen grunn til å klinke til deg :/ Men jeg håper det går bra med deg <3

  Sv: Ser den at du ikke leser bloggen hennes. Det er en skam at den i det hele tatt finnes mener jeg. Er flere som har samme oppfatning som meg, og er skammelig at hun skal holde på å skrive på den måten hun gjør.

  Det er ikke det at jeg blir irritert, men jeg sårer meg, og jeg blir lei meg av å lese slikt, siden jeg er i den situasjonen at jeg må bruke store størrelser og skjemmes over vekten min. Er nok med at jeg pirker på meg selv, men når hun da skal skrive om vekt og fedme og alt, da blri jeg rett og slett skuffet over at ett menneske faktisk kan si noe slikt.

 5. Fy faen for noen dritsekker! Når du ber pent om at han kan slutte å si det så burde han jo gjøre det åsså da:S ikke provosere mere! Damn! Jeg ble sikkelig irritert nå. Hadde jeg vært der med deg skulle jeg faen meg tatt så sykt igjenn!
  Å du som er så god å snill åsså, du fortjente ikke det! Det er virkelig uretferdig! Skulle så hjulpet deg, håper du vet det!
  Jævela dritsekker!!!!!

 6. Tuuusen takk for konkurransegaven min! :D Jeg ble veldig glad da jeg fikk den i går. ^^

  Bra at du hadde en fin kveld/natt bortsett fra den hendelsen der. :)

 7. Jeg skjønner deg veldig godt! Noen skal liksom bare være så j*vlig ekle, og når de til og med blir advart så kan de bare takke seg selv. Det er trist at kvelden din ble ødelagt av dumskapen deres..

 8. Noen folk er dritt!! Men du får se på blåveisen som en krigsskade. Du sto opp for deg selv, og det blåe øyet er bevis. De hørtes ut som noen jævler. Hadde nok flydd på de selv <3

  Og du, så godt å høre at du har slike gode venner som tar vare på deg!!

 9. Herregud. Hvorfor provosere sånn???! Vold løser neppe noe, men jeg hadde garantert gjort det samme! Stå på søte deg <3 Og det er virkelig i sånne situasjoner man ser hvem som stiller opp og ikke.

 10. Kanskje du etterhvert vil oppsummere alt slik at det havner på den positive siden?
  Fyren som ikke respekterte ønsket ditt fortjener ikke mer oppmerksomhet. Både han og dama hans kan du sette to streker over.
  Det fine i situasjonen er at du fikk erfare at du har et sikkerhetsnett. Når situasjonen blir vanskelig,deiser du ikke brutalt i gulvet. Mange mennesker står klare til å ta imot deg og ta vare på deg.

  • Ja, jeg vet!! Og det er så deilig! Mange ganger føler jeg meg SÅ alene, men jeg vet jo at jeg har mange som bryr seg. Det er bare det at de ikke deltar så mye i det dagligdagse slitet mitt – men det betyr jo ikke at de ikke er der for meg.. <3

 11. Hadde jo ikke akkurat klappet til fyren selv om han provoserte..du er jo tross alt 26 år..Må klare å heve hodet ovenfor slike mennesker ikke begynne å yppe til krangel og slossing, det var jo du som klappa til han først..

 12. Ja, jeg er fult klar over det, at pillene kan ødelegge meg. Og, det var absolutt ikke meningen at det skulle skje. Men, jeg følte kanskje ikke de hjalp.. Jeg husker ikke. Jeg kom i en slags «helvetes sirkel» som jeg ville ut av, men likevel fortsatte jeg.. :/

  Tydeligvis mente hun dama på legevakta at jeg var for svak til å legges inn, jeg skjønner ikke hva dama prata om en gang. Det er utrolig dårlig gjort. Jeg kunne virkelig trengt den hjelpen. Og, i stedet for å gi meg den, så tok hun den fra meg.. Veldig rart..

 13. Kristina er en flink blogger, selv om hun skriver mye om daglivlivet sitt. men hun skriver også om viktige temaer, som er verdt å bruke tid på å nevne. :)

 14. Bra du har så flotte venner… Man provoseres enklere i fylla, og fulle folk liker å provosere (av en eller annen grunn – tror det kalles alkohol) Neste gang må du bare gå derfra med hodet høyt hevet, slossing løser ingenting.. :)

 15. Tilbaketråkk: Oppsummering av Mars! « ~Life as it is~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: