So fine, this day!

So fine this day
all your problems has gone away

Jeg har faktisk – trossalt – hatt en ganske god dag.

~Eksen ringte meg i går natt. Han bryr seg så veldig, og er så glad i meg – selv om vi ikke er sammen lenger. Han har slik tålmod og viser slik forståelse. Samtidig som han har evnen til å tørre å «kjefte» på meg når jeg bør ta meg sammen. Han er min beste venn for tiden – og at han ville være der for meg i gårnatt, selv om han er milevis unna på seminar – betydde utrolig mye for meg.

~ Jeg har søteste datteren min, som har vært den herligste datter i dag. Hun elsker mamman sin, og jeg elsker henne. Vi har kost oss masse, og det er gullverdt for meg. She picks me up when I am down. (Og ta det med ro, jeg viser henne sjelden hvor deppa jeg er.)

~ Bloggen nådde nye høyder i dag. Innlegget mitt om tvangsspising kom på side2.no/side2blogg – og jeg har hatt nesten 1700 besøk på siden min bare i dag. Fra – la oss si – omtrent 300 på en normal dag, så er det ganske mye. Tidigere rekord er på 563, så det er jo doblet og vel så det. Jeg er takknemlig for alle som har lest og kommentert, både her på bloggen og sendt meg mail. Det er godt å vite at man kan lære andre noe, eller vise andre at de ikke er alene om slike problemer. Så takk!

~ Jeg har en superherlig familie, som i dag har vært i godt humør, og fått meg i godt humør – til tross for veldig tunge dager i det siste. De vet ikke så mye om det, men . . . Og lillebroren min var så snill å kjøre meg bort på fest i kveld, snillingen.

~ Jeg har noen utrolig gode venner – som eller ikke vet noe om hvordan ting har vært i det siste, unless de leser bloggen min i smug. Jeg «ropte» ut at jeg trengte en skikkelig dose kvalitetstid med venner, og de tok meg inn i varmen. Så i kveld har jeg vært på en hjemmefest hos bestevenninna mi  og hennes samboer, sammen med to andre vennepar. Vi spilte Amerikaner og hadde det veldig gøy og koselig. Og vi har lagt planer for neste helg. Jeg elsker vennene mine, og må bli flinkere til å holde kontakten. Det er så alt for lenge siden jeg var med dem.

~ Og sist men ikke minst, ALLE fine kommentarer og gode ord fra alle dere som har skrevet til meg de siste dagene. Kommentarer på bloggen. Samtaler på MSN. Kommentarer på facebook. Og mailer. Dere får meg til å innse at jeg berører så mange mennesker, bare ved å være den jeg er. <3

But tomorrow,
when you wake up all your problems are back to stay

Dessverre vet jeg at problemene – de intense og dype problemene – ikke er borte likevel. Når jeg våkner i morgen, eller dagen etter, så er kommer de tilbake. Ja, gode dager vil komme – men problemene er jeg nok ikke ferdig med enda. Det krever mye tid og hard jobbing. Og jeg gir det tid, jeg har det ikke travelt. Jo, jeg er utålmodig etter å bli frisk og ha det bra nesten hele tiden – men jeg vet at ting ikke er gjort på 1-2-3. Jeg vet det kommer til å kreve mye tårer og slit for å få det bedre – jeg har trossalt en del bagasje. Jeg har mye jeg må bearbeide. Jeg har mye jeg må lære meg om meg selv og livet. Jeg har veldig mange issues jeg må jobbe meg gjennom – voldtekten, selvskadingen, borderline, maten. ( Sistnevnte er stykt ut, fordi jeg vet ikke om jeg klarer eller tørr å begynne å ta tak i det – riktig enda. Selv om jeg vet jeg har tatt et stort steg ved å skrive om det her på bloggen min.) Men jeg gir ikke opp. Jeg fortsetter å kjemper, fordi jeg tror og håper VET at det til slutt vil være verdt det.

Men takk for at dere gjøre dagen min bedre.

(sitat: Nomy - Cocaine)

Photobucket

Reklamer

5 tanker på “So fine, this day!

 1. SV: Ja det er så feil at utseendet skal spille en så stor rolle, men Kurt Nilsen er et meget godt eksempel..

 2. Det er viktig å klare å ta vare på,og ikke minst huske på dem,de gode tingene i livet,man har veldig lett for å skyve det bort når man har tunge dager.Og selv om det er innspill av gode ting i livet,så betyr heller ikke det at det vonde forsvinner..dessverre…Men det er da gjelder å holde ut,å holde seg noenlunde oppreist.

  søndagsklem

 3. Så utrolig fint å lese dette innlegget! Godt å høre at du har det fint også :D

  Og beklager at jeg ikke har kommentert eller lest på bloggen noe i det siste, jeg har jo vært bortreist, og ikke orket å tenke på blogging :/

  Men nå er jeg tilbake <3

  PS: Jeg elsker Nomy :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: