Dataen min er syk, og jeg søker ekte venner i dag!

Jeg tror at muligens vifta på dataen min er i ferd med å ryke, så jeg kjører nå en diagnosetest på den – og må eventuelt kontakte Dell support og sende den inn etter helga. Det gjør meg trist. :(

I går var jeg på blodtrykkskontroll til legen. BT er fortsatt høyt, så endte opp med å ta en haug med blodprøver å greier. Skal tilbake om ca. en måned. Må kanskje bytte prevansjonsmiddel, og kanskje starte på BT-medisin.

Jeg var også til psykologen i går.

Jeg blir bekymret for deg. Kan vi inngå en avtale om at du oppsøker familie eller venner – som gjør deg godt –  i helgen? Jeg vil ikke at du skal isolere deg, Liljen.

Ja, vi kan vel det. Jeg er flink til å inngå slike avtaler for å holde meg oppe, og jeg er flink til å holde disse avtalene. Min aller beste venn for tiden er ikke hjemme i helgen, men jeg sendte melding til mine to beste venninner – som jeg av naturlige årsaker på denne tiden av året ikke ha snakket så mye med. For hun ene er nok dette den travleste tiden av året, da hun er med på teater. Men ja, det blir nok mest sannsynlig å treffe dem i kveld. Og det blir godt, for jeg har ikke vært med begge dem på veldig veldig lenge, og seinest i går gråt jeg i telefonen til eksen min, og sa jeg savnet dem. Jeg vet jo at jeg treffer dem FOR SURE neste lørdag da, for da er det fest – årets begivenhet! Men jeg føler jeg trenger en god dose «CMlååv» akkurat nå. Låv ju vettu!

Vennetid? JEEP, sånn e reglan!! <3

Ps. Låner dataen til mamma, og kommer til å gjøre det nå og da. Så konkurransen går som før, vinner annonseres i morgenkveld – om ikke noe dukker opp. Blir nok litt stille fra meg framover – men noen er kanskje glad for det?! :p Og kanskje har jeg godt av det selv også. Har en tendens til å begrave meg litt i dataen og bloggen når ting er som verst. Isolere meg litt fra den virkelige verden – mange av dere skjønner nok hva jeg snakker om?!

Take good care, og god lørdag !

Reklamer

8 tanker på “Dataen min er syk, og jeg søker ekte venner i dag!

 1. Godt at du har en behandler som bryr seg såpass mye da! Behandleren min og jeg har også en avtale, som går ut på at jeg skal komme for seint neste gang:p Bare fordi jeg var så dum at jeg fortalte ham at jeg heller venter tre timer enn å komme to minutter for seint! Høhø..

  Du må kose deg masse i kveld da:)

  • Takk<3

   Hmm, jeg vet ikke hvor mye hun egentlig bryr seg men..
   Hehe, så bra da. Tror du at du klarer å holde den avtalen. Jeg kommer også MYE for tidlig – jeg hater å komme for seint… :/ Han gamle behandlere min kom også litt tidlig, og vi tjuvstarta nesten hver gang :p

   Håper det går bra med deg søteste Tone <3

  • Ja, huff. Kjørte diagnosetest på den, etter samtale med min bror som er dataingeniør. Og den testen var OK. Mulig vifta bare er litt sliten pga litt for mye støv, så må prøve å blåse ut dette. Men tar mye backup for tiden da:p

   Jeg hadde en kjempefin kveld med mine beste venner. Og gleder meg alt til neste helg. og jeg MÅ bli flinkere til å avtale ting ellers også. :)

 2. Sv: Anbefaler deg å lese mange av innleggene Kari har lagt ut og delt for andre bloggere. Det er innlegg som både rører og får deg ty til tårer. Anbefaler deg også å skrive din egen historie. :)

 3. Ha en fin helg Kristel.. Får håpe dataen ikke er så syk… Man blir jo nesten knyttet til dem.! Dataene altså.. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: