Poem: Sårbar

Jeg vil ikke lenger være
den som gråter
over ufortjent smerte
som du påførte meg

{Skrevet av Liljen 06.02.2010}

Photobucket

Reklame

9 tanker på “Poem: Sårbar

  1. SV: jeg har funnet ut at jeg ikke kan si på ordentlig at jeg virkelig hat «sluttet». I tunge stunder er jeg enig med meg sev om at det er lettere å ty til sigaretten enn barberbladet, derfor hender det jeg «sprekker» med jevne mellomrom. Men jeg har per dags dato ikke kjøpe egne sigaretter siden januar, så de 5 sigarettene jeg har røkt har vært lånt i krisesituasjoner :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: