Why do I always fall for the wrong guy?

For 8 år siden startet jeg et forhold med en fyr. For han var jeg hans skitne lille hemmelighet.

Dette er vår hemmelighet. Husk det!

Jeg var dødsforelska. Kunne gjort hva som helst han ba meg om. Så da han ba om sex, var jeg ikke vanskelig å be. Det kunne jo bety at han likte meg, sant. Men sannheten er at han utnyttet at jeg var så hodestups forelsket. Han sa meg de rette tingene, det jeg ville høre. Han tok vare på meg, slik at han kunne få det han ville. Og jeg lot meg lure. Alt for lenge. Vi hadde et seksuelt forhold i over et år . . . Der det kun var sex, og det var vår hemmelighet. (Selv om mange av mine venner visste om det.) Så ble jeg gravid. Og vi hadde et opphold på ca et år. Før det var tilbake til samme greia. Men nå kanskje mer seriøst, lovnader om et forhold. Før jeg fant ut at han hadde flere på si, hvor han trykket meg ned og jeg satt igjen som idioten – med alt for dårlig samvittighet. Det er nå 4,5 år siden jeg kom meg ut av det forholdet, og det var helt over. Men det sitter i meg enda. Og jeg har derfor holdt meg unna menn, jeg har kunnet flørte og prate dirty – men aldri turt å ta steget lenger. I frykt for å falle . . .

Så falt jeg.  Jeg lot meg sjarmere.

Jeg liker deg! *kyss*

Noen likte meg. Noen viste interesse for meg. Jeg var kanskje litt skeptisk i starten. Det var mye fram og tilbake. Men han virket oppriktig interessert i meg. Måten han så på meg. Fine ord, og berøringer. Jeg lot meg virkelig sjarmere. Jeg ble betatt. Jeg ble forelsket. Jeg elsket. Det er snart 2 år siden jeg ble sjarmert, det er 1,5 år siden jeg falt, det er 1 år siden jeg begynte å elske. Men han vil ikke ha meg. Han utnytter meg. Han utnytter at jeg er hodestups forelsket, og ville gjort hva som helst for han. Han vil bare ha sex. Vår lille hemmelighet. Mens jeg tar det jeg får. Kanskje vil han ha meg, etterhvert? Men hvem er det jeg lurer her? Jo, megselv! Dette er ikke noe annerledes enn for 8 år siden. Jeg blir utnytta.

Hvordan kan jeg være så dum å tro at noen vil ha meg? Jeg er jo bare stygg, feit og fucka (som jeg så fint kaller det . . .) ! Jeg er ikke noe kjæresteemne. Jeg er bare noen man kan utnytte. Et hull å tømme seg i, og ikke mer enn det. Bare for å få dekt behovene sine. Kanksje er jeg bare det. Kanskje er jeg ment å være bare det. Jeg kjenner ikke noe annet. Siden voldtekten har det vært slik. Han utløste alt. Kanskje derfor jeg faller så ekstremt, og forblir i det dårlige forholdet – holder fast i det. Det er det som er kjent for meg. Det å bare være en som man puler, for så å la meg ligge igjen sønderknust og ødelagt.

Du er ei lita hore du?!!

Kanskje han hadde rett? Men da var det i såfall han som fikk meg til å bli det. Og da snakker vi ikke en som tar seg betalt, og sånn. Men en som lar menn få dekt sine behov, når som helst . . .

Jeg stoler ikke på menn. Jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å gjøre det igjen. Menn voldtar. Menn lyver og er utro. Menn utnytter deg . . .


That's the hard truth!

Photobucket

Reklame

30 tanker på “Why do I always fall for the wrong guy?

 1. Dette er vanskelig å kommentere. Huff, jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive. jeg skjønner i alle fall at dette må være veldig vanskelig for deg. Jeg skjønner at du ikke kan stole på menn, men jeg håper virkelig at ting kan endres. jeg håper du finner kjærligheten den virkelige.

  Det er tøft av deg å skrive dette synes jeg. kanskje noen kjenner seg igjen. Huff, jeg blir litt tom for ord,. men jeg sender deg i alle fall en veldig stor klem også håper jeg du klarer å mestre dette på en eller annen måte, selv om jeg skjønner at det kanskje virker umulig.

  Ønsker deg alt godt kjære deg. Klem.

 2. Fy fader. Dette traff meg rett i magen. Utrolig bra skrevet. Og dessverre kjenner jeg meg igjen… Vi må bli flinkere til å tenke at vi fortjener bedre!

 3. jeg vet likeom ikke helt hva jeg skal si.. dette er jo helt forferdelig.
  At noen kan bruke ett annet menneske på den måten, bruke mennesket når det er blandet sterke følelser inn..
  hadde forsrtått det om sex kunne føre til føleleser etter ett par ganger, men etter så lang tid..
  Det er jo ikke din feil at menn ikke ser på deg som den du er, men som ett objekt på en måte.
  Du har nok ikke truffet på den rette mannen ennå, men den dagen du gjør det, vil du kunne se forskjellen på føølelsen den personen gir til deg.
  Klemmer <3

  • Det er vel mer meg som er den dumme her, som LAR dem utnytte meg. Jeg som sårer meg selv ved å fortsette å treffe dem, sant. Jeg burde si ifra, og forsøke å holde meg unna. I steden tenker jeg «jeg tar det jeg får..» og «kanskje han får følelser for meg etterhvert» …

 4. Uff… Jeg skjønner på en måte hva du mener, selv om jeg ikke har opplevd det slik selv. «Psykologen» min sier at vi på en måte ødelegger vårt forhold til andre mennesker, fordi vi hater oss selv så mye. Eller, måten vi tenker om oss selv ødelegger for oss, for hvordan andre ser på oss. Hvorfor skal noen elske oss når vi selv ikke gjør det?
  Har ikke lest bloggen din før, men dette innlegget traff meg i hjerterota. Måten du beskriver deg selv er hjerteskjærende. Det jeg ikke forstår er hvordan kan folk ødelegge et annet menneske på denne måten? Folk som voldtar skulle fått dødsstraff, fordi det er en av de verste tingene man kan gjøre mot et menneske. Man ødelegger så mye.

  Sorry, jeg skravler litt for mye! Blir litt opphisset her jeg sitter, for å si det mildt. Men ville bare si at jeg kommer til å lese litt grundigere her inne – du virker som en veldig smart og fin person. Don’t let the basterds grind you down!

  <3

  • Ja, skjønner hva du mener.

   Nå er ikke jeg for dødsstraff da – men enig i at straffen for voldteksforbrytere burde vært mye mer enn hva den er i dag ja.

   Tusen takk, håper du liker resten av bloggen min også :)

   • Tok kanskje litt hardt i med dødsstraffen min ja :p Men blir så forbanna. Jeg synes egentlig det er en nesten like stor forbrytelse som drap (nesten..). For de tar jo faktisk og ødelegger et liv, bare ikke på samme måte..

    Jeg liker det har sett foreløpig iallefall ;) Du har ei skikkelig nydelig tulle :) Stor klem

 5. Dette var vondt å lese :/ Nå ble jeg skikkelig lei meg :/ Jeg håper virkelig du tør å stole på en gutt igjen, men jeg skjønner det sitter dypt :/
  Stor blogg-klem fra meg til deg <3

  • Ååå huff, du må ikke bli lei deg :( Den som virkelig vil ha meg en gang i framtiden (forhåpentligvis?!) må nok jobe litt for å tillitten min… :/ Eller kanskje jeg er like naiv da, som tidligere .. :p

 6. Åååh Liljen. Jeg blir så trist av å lese dette. Det må være vondt å føle at du ikke kan stole på menn. Jeg håper så inderlig at du finner ekte kjærlighet og møter en mann som behandler deg som du fortjener å bli behandlet. En som virkelig respekterer deg og elsker deg for den du er!

  Stor klem <3

 7. NEI, du er absolutt ikke stygg, feit eller «fucka». Du er vakker, nydelig, PEN – både på utsiden og innsiden!!! Det er så trist å lese slike innlegg fra deg :( Det er kjempetøft av deg å skrive det, men jeg håper du vet at du fortjener så mye mer!! Som skrevet over, jeg skjønner godt hvorfor du ikke stoler på menn, men jeg håper, og tror, at en dag vil det komme en som faktisk fortjener deg. For det er dét du må se etter: noen som fortjener din kjærlighet!! Disse andre har så absolutt ikke fortjent det.

  En stor klem fra meg <3

 8. *klemme*

  Fælt å lese. Kjenner meg så godt igjen.
  Jeg håper så inderlig at du finner en mann som elsker deg dypt og inderlig for akkurat den du er.

 9. JEg veit ikke helt hva jeg skal si, men jeg hadde også de erfaringene med gutter, helt til jeg traff Ingar. Gutter var drittsekker, som utnytta deg, var utro og voldtok, og IKKE hadde respekt for mine grenser! Jeg trodde heller aldri jeg skulle kunne finne en gutt som ville like og elske meg, men jeg har faktisk det. Det jeg prøver å si, Liljen, er at det finnes håp! Den rette for deg er der ute, du har bare ikke møtt han ennå. De som lærer deg å kjenne, blir kjent med ei fantastisk snill og god jente. Vakker både utenpå og inni<3
  GLad i deg<3
  Mange klemmer<3

 10. Jeg tror det finnes noen for oss alle der ute, men det er vanskelig å si når vi skal møte den rette. I mellomtiden håper jeg du kan klare å sette pris på deg selv og den du er, og forstå at DU fortjener kun det beste og ikke noe mindre enn det! Du er bra! Stor fredagsklem fra meg :)

 11. Tilbaketråkk: Why do I always fall for the wrong guy? « ~Life as it is~

 12. Kjære Liljen. Dette var vondt å lese.

  Du fortjener bedre enn dette her. Og jeg tror du vet innerst inne at du ikke er alle de stygge tingene du kaller deg selv. Men jeg skjønner at du føler det, jeg skjønner at disse opplevelsene får deg til å føle det.

  Jeg håper du nå kan ta vare på deg selv, og kanskje få hjelp til å få på plass hvorfor du går inn i akkurat disse forholdene. Det er ikke rart at du blir glad og smigret når noen viser at de liker deg. Jeg vet selv hvordan det er. Jeg har vært i destruktive forhold, bare fordi de viste at de likte meg. Jeg likte ikke dem først, men det spilte ingen rolle, jeg var desperat etter at noen skulle elske meg. Etter hvert ble mine ønsker og følelser helt visket ut, de betydde ingenting. Og jeg fortsatte på samme måte i flere år.

  Du er verdt mer enn å være i et forhold med en som ikke respekterer deg for hele deg. Det er kjempevondt å se dette mønstret som du nå har skrevet ned, men det er så viktig at du ser det. Selv om det er det samme mønstret som gjentar seg, så er du ikke samme person som for åtte år siden, du er sterkere, du har kommet mye lenger.

  Og jeg tror ikke du vil inngå et sånt forhold igjen. Jeg tror i hvert fall du går ut av det tidligere, at du ser at du fortjener bedre. Av og til må man gå i samme felle noen ganger før man klarer å gå ut av den, og noen flere ganger før man klarer å unngå den. Sånn er vi mennesker, tror jeg.

  Jeg håper du kan prøve å bli glad i deg selv, uten å være avhengig av en annen persons kjærlighet for å finne verdi i deg selv. Du må respektere deg selv og dine behov, før du klarer å be om den respekten av andre. Kanskje du trenger å være alene en stund nå, til du er trygg på at du fortjener bedre? Og at det tross alt er viktigst å ha det bra alene, enn det er å ha det mindre bra med en som ikke fortjener deg.

  Det er de som skal fortjene deg, ikke omvendt.

  Klemmer fra B.

  • Tusen takk for lang og fornuftig kommentar B. Dine ord har alltid betydd veldig mye for meg.

   Sukk, jeg har jo på en måte vært alene hele livet.. :p Men skjønner hva du mener. Saken er at jeg føler meg så avhengig av andre mennesker for å kunne ha det bra. Jeg er såpass sosial av meg.

   Klem tilbake, og takk for at du kommenterer <3

 13. Du… Du er nydelig du! Det du skriver gjør vondt å lese, det bringer tilbake minner og ikke minst ett dypt ønske om å bare få gi deg en god klem. Føler meg litt rar her jeg sitter, kjenner deg ikke, men vil gi en klem heh. Err. Well, whatever will be will be. Når dagen er omme så er det bedre for oss selv å huske de gode tingene man har, selv om de føles små i forhold det som er vondt.

  Ta vare på deg selv.

  • Takk Lilla. Leit at det bringer tilbake minner :/ Man blir fort berørt av anders historier på nettet, og selv om man ikke kjenner menneskene som skriver det, så føler man for å vise omsorg – så du er ikke rar :D

 14. Ikke gi opp håpet om å treffe en som respekterer deg, jeg klarte det til slutt! Snart 7 år med samme snille gutten. Ja, han elsker fotball(blæ), men det er en liten pris å betale for å være sammen med han.
  Han er kjemperar på sin måte, med støv på hjernen, sovner før klokka er 10 på kvelden, står opp tidlig i helgene..osv.. men han holder det han lover, han elsker og respekterer meg!
  Det jeg vil fram til er at ingen er perfekte, men du skal kun godta ‘småfeil’ hos din partner slik som jeg nevnte. Hvis han lyver, er aggressiv, alltid skal ha viljen sin, manipulerer, eiesyk, sjalu osv. er han ingenting å samle på!

  Det finnes så mange bra menn der ute, det gjelder bare å få øye på dem. Det finnes en for deg også om du ikke har det for travelt med å finne han. Hvis du slapper av så vil han plutselig dukke opp der du minst venter det :)

  Jeg fant min helt tilfeldig i en periode hvor jeg allerede datet en annen, så jeg var ganske likegyldig i begynnelsen. Når vi så ble bedre kjent skjønte jeg at han var en jeg ville beholde. Og siden jeg fortjente det etter mye drittfyrer så fikk jeg lov til det :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: