Hva fikk jeg ut av timen i dag?

NADA!

Jeg gråt allerede på venterommet. Måtte virkelig kjempe i mot et skikkelig gråteanfall. Jeg var så sliten, så sliten. Alle bekymringene i det siste, alle vonde tankene og følelsene – i tillegg til 3 timer nattesøvn . . . Det er kanskje ikke så rart jeg er sliten og står på kanten av stupet.

Nesten før jeg rakk å sette meg, var øynene fylt av tårer. Jeg var så sliten og lei. Og egentlig orket jeg ikke være der . . . Jeg gråt hele timen, og jeg husker ikke noe av hva RS snakka om. Men var litt om at det var bra å gråte, og at det var trygt der og sånn. Og om jeg fikk til å gråte hjemme og slike ting.. Jeg husker ikke ! Aldri grått så mye i behandling før, bortsett fra den gangen jeg fikk vite at JB skulle slutte . . .

ALT er kaos. Og jeg klarer ikke sette ord på det. Alt føles håpløst. Jeg prøver å være sterk, og holde ut – men det er så vanskelig. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å takle alt sammen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å holde ut – uten mine gamle metoder å «løse» ting på . . .

Hva fikk jeg ut av timen i dag?

Ingenting annet enn dårlig samvittighet . . . 
Fordi RS ble bekymret, og var redd for å la meg dra!
Ingenting annet enn dårlige tanker om meg selv,
fordi jeg ikke klarte å ta meg sammen, og utnytte timen. 

*Sukk*

Photobucket

Reklamer

9 tanker på “Hva fikk jeg ut av timen i dag?

 1. du sa nok mer med kropps språket enn du aner, side ho ble jo bekymret, og da har du jo fortalt henne noe med kropps språket ditt :) hold ut <3

 2. Men kjære deg, det er ikke noe å ha dårlig samvittighet for! RS klarer seg, du må tenke på deg selv oppi dette her. På en måte fikk du jo utnyttet timen likevel! Kanskje du trengte å gråte ut sammen med noen du kunne stole på? Sånne anfall er jo et tegn på at noe er galt, og da kunne du jo ikke funnet noen bedre person enn behandleren din:)

  Jeg krysser fingrene for at dagen din blir bedre etterhvert!
  Stooor klem<3

  • Ja, jeg vet. Men jeg liker ikke at andre skal være bekymret for meg. Jeg klarer meg alltid uansett, så det er ingenting å bekymre seg for, egentlig. Jeg vet ikke om jeg stoler på henne, men uansett var det i et ganske trygt rom da.

   Takk vennen <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: