Just take me away . . .

Jeg er så sliten av hverdagen. Sliten av å ikke sove om natta. Sliten av å ligge i senga nesten hele dagen. Sliten av tanker og følelser. Sliten av stress og mas. Sliten av bekymringer.

Det er ingen som har sagt at livet er lett. Men er det meningen at det skal være SÅ vanskelig? Så vanskelig at man føler man ikke får puste, når angsten ligger som en diger klo om brystet. Så vanskelig at man føler man er på bristetpunket hele tiden, og må alltid kjempe mot gråten. Kjempe mot de vonde tankene, de tankene som sier at livet ikke er verdt å leve, de tankene som sier at man må straffes, ødelegges . . .

Jeg synes verden er ond. Mennesker er onde.

Why do all good things come to an end?

Jeg vil bare bort fra elendigheten. Bort fra det tragiske livet mitt. Jeg kjemper for en bedre hverdag, men kommer den noen sinne? Vil hjelpen min noen gang bli så trygg og stabil at jeg får noe utbytte av den – eller vil den forsvinne akkurat når ting begynner å bli bedre igjen?

 

Liljen er sliten. Liljen orker ikke mer. Liljen vil bort. Just take me away . . .

Photobucket

Reklamer

12 tanker på “Just take me away . . .

  1. *Klemmepå ♥

    du fortjener ikke å ha det slik, ingen skulle hatt det slik.

    som jeg har erfart selv, og som du sikkert selv også har erfart, når ting er som svartest virker alt håpløst, men der er alltid håp selv om man ikke alltid tør tro på håpet!

  2. Jeg er så evig glad i deg Liljen <3
    skulle ønske av hele mitt hjerte at livet hadde vært enklere for deg! Jeg ønsker deg alt god!
    Kanskje alt aldri vil bli bra, men det vil bli bedre <3 *Klemme*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: