All I can do is keep breathing

Det er vanskelig å puste for tiden. Virkelig vanskelig. Minnene og realiteten griper meg. Legger seg som en diger klump like under brystbeinet, presser på. Det knyter seg, og gjør det vanskelig å puste. Angsten som med ett er der, jeg får ikke puste! Bekymringer, stress og mas – om penger, om framtidig behandling, om ALT. Det tar pusten fra meg.

Det er slitsomt å kjempe i mot. Å ikke bryte sammen. Iallefall ikke foran noen. Det krever utrolig mye energi å kjempe i mot. Noen ganger er det umulig, man må bare gi seg henn. Det gjorde jeg i går – men jeg vet ikke om jeg angrer eller ikke. Jeg vil ikke være den svake jenta, som alltid er deppa og alltid trenger å bli holdt irundt.

I dag har jeg holdt meg opptatt. Jeg har rydda og vaska hele huset i løpet av dagen, for å klare å holde tankene og de vonde følelsene på avstand. Men nå sitter jeg her da, og kjenner klumpen og vet at jeg kan ikke unngå den lenger. Sitter å lengter etter gamle måter for å bli kvitt klumpen. Selvskading. Overdose. Eventuelt en røyk, eller tre – det kunne funke det også. Alkohol, som gjør meg nummen. Eller overspise. Men faen, jeg er jo feit nok fra før ..

Jeg må bare forsøke å puste. Konsentrere meg om å puste. Dypt drag inn. Ut igjen. Rolig. Jeg må bare puste, alt jeg kan gjøre er å puste. Pust Liljen, pust! Rolig. Inn ….. og ut!

Photobucket

Reklamer

10 tanker på “All I can do is keep breathing

  1. Veldig fint bilde ja :D
    Prøvd å puste i firkant? :) Kan hende det hjelper.
    Se på døra eller en annen firkant. Den lange «streken» trekker du pusten inn – den korte holder du pusten (den du trakk inn) og teller til ca fire. da har du igjen den lange streken da puster du ut, rolig. Så holder du pusten på den korte igjen før du trekker inn på den lange. Det virker. I hvertfall under angstanfall og som avspenning. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: