Røyking er sexy? Og jeg er på side2blogg! Og OL!

Du som søkte på «røyk er sexy» og kom til bloggen min – NEI, røyk er ikke sexy. Røyk lukter vondt. Røyk er skadelig for deg og dine omgivelser. Røyk gir deg dårlig kondis og dårlig pust. Røyk gir deg gulere tenner og negler. Røyk er IKKE sexy!

Photobucket

I dag så jeg på statistikken min at mange besøkte bloggen min via side2blogg – og måtte derfor inn for å se. Og jammen lå ikke mitt innlegg om stygge anonyme kommentarer på side2blogg-siden! Det var litt stas da. Gøy å bli lagt merke til! :)

Photobucket

Dessuten vil jeg bare si at jeg digger OL, og det er så gøy at det endelig løsna for Norge, og at vi har fått så mange medaljer de siste dagene. Men det jeg liker aller best med OL er faktisk curling! Det er et par OL’er siden jeg la merke til curling, og siden da har det vært så gøy å se når det har vært OL. Og i år er det litt ekstra stas med de buksene til nordmennene. Da jeg så første kampen deres, visste jeg ikke om buksene – faktisk. Jeg bare var veldig interessert i å se curling! At buksene har fått slik oppmerksomhet er jo bare gøy. Jeg liker buksene, synes de er knalltøffe!

Photobucket

Q:
Hva synes du om røyk? Er det HOT eller NOT?
Har du vært på side2blogg? Er det ikke stas?
Og hva synes du om OL, og de norske curling-guttas bukser??

EDIT: Beklager alle skrivefeilene som var i innlegget, de er nå retta opp.
Etter to glass vin henger ikke fingrene med!

Photobucket

Reklamer

13 tanker på “Røyking er sexy? Og jeg er på side2blogg! Og OL!

 1. SV: nei du sier noe…

  Haha.. har noen søkt på røyk er sexy og funnet din blogg? hvordan kan man få slik statistikk?

 2. Røyking er ikke sexy, selv om jeg kanskje mente det da jeg var i tenåra og begynte å røyke (jeg røykte stortsett bare av og til, spesielt i fylla/på fester eller for å roe nervene – men jeg slutta ordentlig en gang i fjor for jeg mista lysten på det og orket ikke å kjøpe ny røykpakke).

  Når det kommer til OL så kan jeg vel ikke si at jeg bryr meg så supermye om å få det med meg. Det er artig at Norge kommer på pallen, men jeg har så langt bare sett på OL en gang denne gangen og det var pga pappa var på besøk og måtte få med seg dame skiskytinga på torsdagen (og da vant vi jo, så det var gøy).
  Curling er artig og underholdende å se på – og jeg kunne i grunn ha tenkt meg å prøve det ut selv. Husker OL for 8 år siden da jeg mer eller mindre oppdaga curling og jeg satt sammen med mamma og ene søstera mi og fikk med oss at Norge vant. :)
  Oh, og jeg syns ikke buksene er så særlig fine, men de er morsomme og kule. ^^

 3. Røyking er tåpelig. Virkelig. Jeg hater det.

  Har aldri vært på Side2blogg, nei. Eller, jeg har vært inne der og sett, men bloggen min har aldri vært der..

  Og selvfølgelig ser jeg på OL. Jeg digger curlingbuksene, og jeg digger at vi endelig har begynt å ta gullmedaljer!

 4. Jeg måvel bare tilstå å si at jeg snuser nå og da, men jeg skal slutte;) Røyking er IKKE sexy, det lukter vondt av deg selv OG av de som evt. sitter sammen med deg.. uff, nei!

 5. røyking er jo sexy !?!?!? haha
  grattis med side2. kjempegøy! får man mange treff derfra eller?
  De buksene var latterlig kule. En grunn til å faktisk se på OL.

  sv: Takk! ;)

 6. «Linja er bra, linja er bra, linja er GULL, linja er PERFEKT!!»
  (Ulsrud)

  Jeg liker også curling og Ulsrud sier så mye bra.. Jeg har faktisk lyst til å prøve curling.. Ser veldig morro ut :) Buksene er…jah.. spesielle, fått mye oppmerksomhet for de ja :)

 7. Så morsomt at du kom på side2 :D Gratuleeerer!!

  Og forresten, OL er kjempekjedelig og helt forferdelig… kjedelig :P Men det er nå bare min mening :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: