Lettere enn jeg trodde det skulle bli!

I går hadde jeg gått en hel uke uten røyk, og det føles innmari greit.

Jeg har egentlig aldri hatt spesielt lyst til å slutte å røyke, og langt fra vært motivert til å slutte. Men da jeg hadde 5-6 pakker igjen av en kartong i januar her, bestemte jeg meg for å ikke kjøpe mer etter den kartongen. Forrige søndag tok jeg min aller siste røyk – eller egentlig to på rappen, for å bli ferdig før mandag!  Og det har vært så mye lettere enn jeg trodde. Jeg har ikke hatt spesielt lyst på røyk, jeg har ikke kjent noe spesielt sug etter røyk. Det er så godt!

Jeg begynte å røyke sommeren jeg var 18 år, så det er da altså 8,5 år siden. Siden da har jeg røyket, foruten en pause mens jeg var gravid med datteren min – og den lille perioden hvor jeg ammet. Jeg har vel aldri vært noen storrøyker, foruten på fest eller da det var lov å røyke på kaffe – da kunne det fort gå en 20pakk en ettermiddag. Men som oftes har jeg kun røyka 1-5 om dagen, iallefall de dagene jeg bare har vært hjemme.

Men nå skal jeg da altså bli røykefri! Jeg skal få bedre kondis, jeg skal lukte bedre, jeg skal få bedre pust og hvitere tenner. (og forhåpentligvis lavere BT…) Og den uken som har gått har vært MYE lettere enn jeg trodde den skulle bli.

Ps. Veldig stolt av en venn, som også forsøker å slutte,
og i dag lot være å ta med røyk på jobben! YOU CAN DO IT!! 

Photobucket

Reklamer

16 tanker på “Lettere enn jeg trodde det skulle bli!

  1. SV: Ja det ser jo så ufattelig unaturlig ut! Huff er alt jeg har å si.
    Håper du får en flott tirsdag søte deg <3

  2. KJEMPEBRA! :D ingenting er bedre enn å stumpe røyken, du vil komme til å føle deg mye bedre etterhvert også :) Bra jobba :)

  3. WOW! så flink du er :) skulle ønske jeg klarte dette også :) har ikke prøvd forsåvidt men er ikke motivert.. Vil liksom ikke slutte om du skjønner hva jeg mener.. :)

  4. så bra at suget ikke har meldt seg,håper det varer,at det går den veien hele veien fram. Og jeg skal love deg,etterhvert vil du synes at det vil stinke helt forjævlig når andre mennesker rundt deg røyker og minst,om du er sammen med andre mennesker som røyker,så vil du merke hvordan det stinker når du kommer hjem til deg selv og skal vrenge av deg klærne…gosj…når jeg har vært hjemme hos foreldrene mine (de røyker begge to),eller sittet på med noen i en bil som røyker,så sitter det godt i klærne etterpå…og det lukter IKKE godt.

    lykke til videre :)

  5. Tilbaketråkk: Oppsummering av Februar! « ~Life as it is~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: