What can I do that would save our love

I know I pushed you away
What can I do that would save our love
Take these material things
They don’t mean nothing
It’s you that I want

Ta vare på det. Jeg vil ikke ha det så lenge alt er usikkert. Gi det tilbake til meg, om du finner ut at det er meg du vil ha. Jeg vil gjerne ha det tilbake, men det er opp til deg. Det kommer ann på hva du finner ut at du ønsker.

Men la meg si dette. DU er bra nok. Du er best. Det er ingen andre jeg vil ha. Det er mange ganger jeg har spurt meg selv, hva har jeg gjort for å fortjene en så bra mann? Jeg følte du var for god for meg, lille meg fortjente ikke noen så bra. Så hva er dette tullet med at jeg fortjener bedre enn deg? Det er DEG jeg vil ha, du er den som er best for meg. Og om du lar meg få muligheten, skal jeg vise deg akkurat hvor bra du er for meg! Jeg elsker deg!

Jeg trekker meg litt unna nå. Jeg gir deg litt tid. Jeg skal ikke henge over deg å mase. Du skal få den tiden du trenger, så er jeg her når du har bestemt deg. Jeg venter på deg, uansett hva du velger å gjøre.

Photobucket

Reklame

9 tanker på “What can I do that would save our love

  1. Jeg ønsker deg det beste :-) Håper du hadde en fin morsdag i hvertfall..

    Noen ganger spiller jeg kostbar overfor en jeg liker fordi jeg føler jeg maser ille.. men så er det sånn at GUTTER ikke skjønner det :S Ikke alle..

  2. Sv: Nei, sympati har ikke jeg heller for ham.. Jeg skjønner bare ikke hvem som skal tjene på at han blir behandlet sånn..? Men men, det er lov å være uenig:)

  3. For en flott og ærlig blogg !:)

    Slankebloggen er lukket ja, men de som vil får invitasjon:) Alt jeg har sakt er at jeg gjerne vil vite hvem personene som leser dette er :) Men send meg en mail så kan jeg få sendt deg en invitasjon om du har lyst på:)

  4. Tilbaketråkk: Oppsummering av Februar! « ~Life as it is~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: