Hvor kommer positiviteten og energien fra?

Hadde en god time til psykologen i dag. Hadde egentlig grua meg veldig, med tanke på at de siste timene har vært dritt og endt i gråting fra min side. I tillegg er det 1 mnd siden sist, OG jeg skulle få vite mer om framtidig behandling i dag!

Men jeg har kjent meg i god form de siste dagene, og i går kveld når jeg satt å skravla på msn følte jeg meg bare veldig bra. Og det fortsatte i dag. Jeg klarte å SNAKKE med psykologen.

Jeg fortalte om røykeslutt og kutteslutt – og sa jeg bare hadde bestemt meg og følte at det gikk veldig bra.

Hvor fikk du alt pågangsmotet i fra, sånn plutselig?

Jeg vet ikke, det har vel alltid vært der – bare litt mer skjult til tider. Jeg har slike perioder, hvor jeg føler alt går bra, og jeg vet hva jeg skal gjøre for å klare meg – optimismen er ekstrem! Helt til realiteten slår inn, og jeg skjønner at jeg kanskje må dempe meg pittelitt – så jeg ikke blir skuffet.

Vi må snakke litt om bytte av behandler.

Ja, vi må vel det..*sukk* Hun fortalte meg hva den nye heter. Det er en mann, og han er psykolog. Jeg har sett flere menn der, og ble sittende å tenke «er det han gamle der, eller er det han som er litt yngre, er det han lille der?» – men jeg klarte ikke spørre mer om han, og hun sa ikke mer om han heller. Men jeg får bytte når jeg vil, eller vi kan jobbe mot en myk og forhåpentligvis fin overgang. Jeg er veldig usikker. Jeg har snoka litt rundt, og tror kanskje jeg har funnet ut hvem han er – men vet ikke hundre prosent da. Samme kan det være – jeg går inn med åpent sinn! Men det er skummelt å skulle bli kjent med en ny. Det er skummelt å gå fra det kjente – selv om det har vært en litt dårlig relasjon for meg. Skal jeg holde fast i det et par mnd, eller skal jeg kaste meg ut i det ukjente?

Det var en fin time iallefall. Og det var godt.

Det gløder av deg, på en spesiell måte i dag!

Jeg føler det! Jeg har det bra. Det er GODT!

Photobucket

Reklamer

9 tanker på “Hvor kommer positiviteten og energien fra?

  1. Så godt å høre! Du fortjener virkelig å ha det bra<3

    Jeg skal begynne med ny behandler til uken, det er også en mann.. Jeg er veldig spent! Det er fryktelig tøft å måtte fortelle og huske alt på nytt igjen og igjen.. Men det er vel verdt det, hvis det kan føre til at man blir frisk:)

  2. så bra at dagen var god mot deg vennen. Man må ta vare på sånne gode dager,med gode øyeblikk.
    Jeg håper at overgangen med nye psykolog vil gå greit for deg.

    <3

  3. Så bra.. Du fortjener å ha det godt. Jeg tror jeg ville hoppet uti det… Du må jo bytte etterhvert uansett.. KAnskje gå til begge to en periode om det går?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: