Ti med deg!

Hvorfor skal folk absolutt gå rundt å snakke om ting de ikke har noe med? Hvorfor skal folk peke ut noen til å være syndebukk, noen som er helt uskyldig?

Jeg er ikke av dem som sprer rundt seg med rykter. Jeg ser ting, jeg hører ting – men jeg går ikke ut på bygda og sier det videre! Fordi jeg vet hvor mye rykter kan ødelegge! Jeg vet hvor fort rykter baller på seg, og at en høns blir til ti fjær! Jeg har opplevd det selv, å hatt stygge rykter om meg rundt omkring – stygge usanne rykter. Jeg vet hva det gjorde med meg, jeg vet hvor vondt det var – derfor kommer jeg aldri til å gjøre det mot andre. Og i hvertfall ikke noen jeg er glad i!! Hva tar du meg for?

Og hvor mye skal man stole på sine venner? Ting man sier i fortrolighet, det skal ikke sies videre. Jeg må kunne fortelle venner hvordan jeg føler det, uten at de skal si det videre til andre den det gjelder. Eller, jeg vet ikke en gang om det som er blitt sagt er sant. Jeg har jo ikke engang snakket så mye med mine venner om hvordan jeg føler det, de har jo ikke akkurat vært tilstede i det siste – på den måten.

Nei, ti med deg! Hold på en fortrolig samtale, og ikke spre rundt deg med falske rykter!

Photobucket

Reklamer

6 tanker på “Ti med deg!

  1. Først, utrolig teit det uttrykket en en høns blir til ti fjær egentlig. En høne har jo mye mer enn ti fjær… Burde jo heller vært en høne blir til ti(Punktum) ..Nja, litt lite å gjøre på nattevakt merker jeg så funderer på mye rart..
    Til poenget: Jeg er helt enig meg deg, jeg liker ikke sladder – eller jeg liker ikke den type sladder som kan såre noen eller gå ut over noen på et vis… Har man fortalt noe hemmelig så er det HEMMELIG… Men det er vel på denne måten man enklest kan skille havren fra hveten (enda et dumt uttrykk)… Jeg vil ikke ha, skal ikke ha og har kvittet meg med alle mine «venner» som ikke klarer å holde kjeft, og jeg angrer ikke et sekund.. Det hender jo jeg fortsatt kommer borti rykter – men de er så utvaska og så dumme at jeg bare ler…

  2. Sladder er noe dritt, helt enig. Jeg er glad jeg ikke bor på bygda…
    Men heter det ikke en fjer blir til fem høns? Okei, det er kanskje en forferdelig teit ting å henge seg opp i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: