Nesten glad jeg er emosjonelt USTABIL.

I går var en veldig dårlig dag, eller rettere sagt kveld. Det ble for mye for meg, og jeg mistet alt håp – jeg tok på meg all skyld til alt som har hendt, og mørbanket meg selv med stygge ord. Jeg kjederøyket tre røyk, og det gjorde meg til en viss grad følelsesløs – jeg ville ikke lenger bare legge meg ned å gråte.

Men jeg er jo emosjonelt ustabil, noe som betyr at følelsene er ustabile og svinger veldig – så i dag er alt greit igjen! Og derfor er jeg «glad» jeg er ustabil, for da henger ikke depresjonen fra i går igjen. Klart jeg ser de problemene jeg hadde i går ikke er løst, men jeg ser også at det jeg gråt for i går ikke er så reelt som jeg følte i går.

Jeg ble desperat. Forsøkte å klamre meg til et håp som ikke er der, og da ble jo fallet mye større også. Men som sagt, i dag føles ting bedre. Datteren min har hatt en OK dag hos pappan sin, til tross for en veldig veldig dum ting som hendte i går – jeg vil ikke en gang skrive noe om det. Og jeg har hatt en grei dag, var oppe kvart på 10 (flike meg). Men la meg nedpå i ett-tiden og sov til halv fire (ikke flinke meg).

Men jah, det er deilig at alt det vonde fra i går ikke sitter i så veldig hardt.
Photobucket

Reklamer

15 tanker på “Nesten glad jeg er emosjonelt USTABIL.

 1. Ja, sånn sett må det nesten være godt å være emosjonelt ustabil. Da kan det alltids bli bedre neste dag. Godt å høre at dagen i dag er bedre<3

 2. Det går veldig opp og ned for meg også…. Selv om jeg ikke har diagnosen du har kjenner jeg meg mye igjen i det..

 3. @Marie: jeg sier jo ikke at jeg har glad jeg har diagnosen – jeg hater den jo! Men det er godt at det skifter så fort fra dårlig til bra. Jeg er glad for det, pga at det som var i går ikke henger igjen i dag. Jeg skrev også nesten glad og «glad» – noe som betyr at jeg ikke sier «Ja jeg er GLAD jeg har borderline» ..

 4. Så bra at du føler deg bedre i dag. Er alltid så rart hvordan livet kan virke helt frafallende det ene øyeblikket og helt lyst det andre :)

 5. jeg skjønner hva du mener Kristel.
  Vonde og tunge dager kommer,men heldigvis forsvinner de igjen også.
  Engler og demoner med andre ord.

  godt du har hatt en ok dag i dag da :)

  klem

 6. men er man ustabil så skifter man jo fra bra til dårlig også, så hadde du ikke hatt den så kanskje hadde du ikke hatt det dårlig i utgangspunktet ;) Men skjønner godt hva du mener. Det er noe herk

 7. @jojo – Ja, jeg ser hva du mener -og det er jo helt sant! Men sånn akkurat i går var det deilig at det vonde ikke var like vondt dagen etter -nettopp pga at følelsene svinga så fort :p

 8. Sv: Jeg er helt enig… Akkurat nå føles det som om jeg aldri skal bli frisk, men uansett om jeg blir det, så blir jeg ikke den samme. Jeg har lært altfor mye negativt om både meg selv og om andre til å kunne ble det..

 9. Godt å vite vi er flere <3
  Er ung å forvirret, blogger om det + diagnosen.. Klem til søte deg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: