Noen mennesker forandrer bare livet ditt.

Noen mennesker forandrer bare livet ditt. De kommer inn i det, og har med seg så mye.

Vennskap er private, men noen betyr bare SÅ mye for deg, at du vil la alle vite det. Lise betyr mye for meg, og jeg vil vise henne hvor mye jeg setter pris på henne – samt la alle få en liten del av det.

Det er lenge siden jeg og Lise begynte å prate sammen. I starten følte jeg meg overveldet, over at ei så KUL jente ville gidde å prate med lille meg. Det var Lise’s blogg som inspirerte meg til å begynne å blogge. Og etterhvert som jeg begynte å blogge – fant vi ut at vi tenker veldig likt om mange ting. Det var ofte vi begge kunne si til hverandre «Det siste innlegget ditt, AKKURAT det tenkte jeg å skrive om også!»

Så vi begynte å knytte et bånd, som bare ble sterkere og sterkere. Vi har så mange like tanker og meninger. Lise har blitt min beste venn. En venninne jeg aldri kunne tenke meg å være foruten.

Jeg anbefaler også alle sammen å stikke innom bloggen hennes, den er kjempebra skrevet – Lise er så flink med ord! Virkelig verdt å titte innom, både en to og tre ganger!*

Noen mennesker forandrer bare livet ditt. De kommer inn i det, og har med seg så mye.
~ Lise har kommet inn i livet mitt, og hatt med seg alt. Vi har delt gleder og sorger. Vi har delt håp og håpløshet. Vi har delt latter og tårer. Vi har delt inspirasjon. Vi har delt tanker og følelser. Ærlighet.

Jeg tror ingen vennskap er feilfrie. Problemer vil man støte på. Det som er viktig er å ikke ta det man har for gitt, ta godt vare på det. Vær ærlig og oppriktig, uansett hvor vanskelig det er. Ha evnen til å be om unnskyldning, ha evnen til å tilgi.

Lise – jeg er kjempeglad i deg, og glad for at du er min i beste fly evig!
Sammen kan vi klare alt! {heart}

Photobucket

Reklamer

10 tanker på “Noen mennesker forandrer bare livet ditt.

  1. For et fint innlegg:) Vil tro Lise setter kjempestor pris på det! Og jeg er enig med deg, Lise er utrolig bra.

  2. Innlegget her fikk tårene til å renne hos meg.
    Det er godt å ha slike venner. En man kan dele nettopp alt med.
    Det er enda en positiv ting i hverdagen :)

    *klem*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: