Noen ser meg – og hvor hardt jeg har prøvd!

For en liten stund siden fikk jeg en mail. Og den varmet så veldig veldig! Det var like etter alt kaoset som foregikk her rundt nyttår. Jeg har fått tillatelse av henne til å skrive om den mailen jeg fikk !

13. desember 2005 meldte jeg meg inn i et forum som heter Stillheten. Det er et forum for mennesker som sliter litt ekstra i hverdagen. På denne tiden var jeg veldig psyk. Jeg visste ikke hva som feilte meg, og ting ble verre og verre hos meg. Jeg selvskadet mye, og jeg havnet veldig ofte opp i håpløse diskusjoner. Jeg følte meg alltid kritisert og angrepet, og forsvarte meg selv med å angripe tilbake. Angrep var for meg «beste» forsvar den gangen.

Jeg ble kjent med mange på den tiden, både på godt og vondt. Men kanskje aller helst på vondt. Den personen jeg fikk mail fra like etter nyttår, var en person som kjente meg fra den tiden. Hun hadde vært vitne til mange av mine håpløse krangler, hun hadde støttet meg mange ganger – men også like mange ganger vært sint på meg og forsøkt å snakke meg til fornuft, eller ikke giddet å snakke med meg i det hele tatt.

Hun vet innmari godt hvordan jeg var før. Derfor er det så veldig godt å få en mail fra henne nå, hvor hun skriver at hun SER hvor langt jeg har kommet. Og at hun er stolt av meg.
«Jeg bryr meg om deg. Har fulgt med på deg så lenge og det er helt utrolig å se hvor langt du har kommet.
Jeg kjenner jeg blir stolt av å lese bloggen din.»
Jeg har tidligere skrevet (HER, HER) om hvor mye det sårer meg at ingen ser hvor langt jeg har kommet, og hvor hardt jeg prøver for å legge alt dette bak meg. Hvor hardt jeg prøver å kontrollere tankene og følelsene som kommer. Men nå har jeg fått det bekreftet, NOEN SER DET!! Noen som kjente meg da jeg var på mitt verste, ser hvordan jeg har blitt bedre.
«Jeg ser deg, jeg leser bloggen din. Du er bra!
Du gir deg ikke, du viser et utrolig pågangsmot, du reiser deg når du faller.
Du har en kjempefin selvinnsikt og du virkelig jobber med deg selv
og mot å få det bedre og i forhold til andre mennesker.«

Jeg har jo sett det selv. Men når det kommer fra andre, som faktisk vet hvordan jeg har vært. Det er veldig veldig godt. Det gir meg mer tro på meg selv. Det viser at det faktisk ER MULIG!

Photobucket

Photobucket

Reklamer

8 tanker på “Noen ser meg – og hvor hardt jeg har prøvd!

  1. Åååå, så hyggelig! Det gjør så godt når andre ser hva du har oppnådd:) Bra jobbet, Liljen!

  2. Så fin mail du har fått :) Ingenting som er bedre enn at andre ser det på deg! Vær stolt av deg selv! :)

  3. Vær stolt av det du har oppnådd! :) <3Sv; Nei si det, det er akkurat det jeg også lurer på.. Men er sikkert vanskelig for henne å komme seg bort fra han. Ikke vet jeg..

  4. Hyggelig mail! :) Det er så godt at man faktisk kan lære av sine feil og bli en bedre person. Du er en flott dame med bein i nesa!

  5. Så bra.. Det er godt med sånne mailer.. Jeg har fått noen ang boka mi og det varmer.. :)

  6. Det er så sterkt å lese bloggen din!Det er godt med gode og varme tilbakemeldinger! :o) Håper du får mange fler *S*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: