Jeg vil aldri våkne …

Ved en tilfeldighet dukka jeg opp hos deg. Du var ikke hjemme først, så jeg ble sittende å bla i «Hjemmet» (av alle ting). Jeg så meg litt rundt i stua di, og oppdaget bildet mitt. MITT BILDE. Det hang i stua di. Det gjorde meg så glad og rørt. Det tok ikke lang tid før du var hjemme, jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle forklare at jeg var der. Så jeg sa jeg gikk rundt å solgte lodd, og at jeg ble bedt inn en tur. Du sa ikke noe på det. Du syntes det var godt å se meg.

Vi var ikke alene, ungene sprang rundt. Vi prata, spiste. Det var så godt å endelig prat med deg igjen. Det var ting jeg lengtet etter å si, men jeg fant ikke ordene. Det var så mye jeg ville fortelle.

Det viktigste var at du forsto. Du forsto hva jeg mente, du forsto hvorfor jeg hadde det vondt.

 

Dessverre var dette bare en drøm, som jeg skulle ønske jeg ikke våknet fra. Jeg vet ikke hva drømmen ville si meg, men er redd den sier meg «Han bryr seg om meg og vil gjerne ha meg, men kan ikke» ..

Photobucket

Photobucket

Reklamer

10 tanker på “Jeg vil aldri våkne …

  1. Sv: Takk:) Detkan godt hende at det er en img-kode, men jeg vet ikke hva det er for noe:p Jeg er så dust på sånt!

  2. Sv: Jeg fant et sted der det sto:img {border:0;}Kan det ha noe med saken å gjøre?Skal snart slutte å mase altså, jeg lover!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: