O’ herlige vinter og kulde!

Det er vinter ute. Skikkelig vinter. Her hos meg viser gradestokken -24 (+/-). Hele landet er kaldt, noen steder kaldere – som Røros med sine -40,og andre steder litt mildere – men likevel kaldt.

Overalt på facebook leser man om denne kulden. Hvordan alle klager og syter over hvor innmari kaldt det er. Ja, det er veldig kaldt, og jeg synes også det er litt for kaldt. Men i fjor når det var +grader og regn, klaget folk da og. Da bar de seg over alt dette regnet, og lurte på hvor vinteren var. Vel, nå er vinteren her. Den gode gamle vinteren. Med masse snø, og masse minus. Og er det ikke vakkert??

Jeg har selv vært ute å gått tur i denne kulden, og helt ærlig – det var ikke SÅ kaldt. Om man kler seg godt, så er det ikke noe problem å være ute, så lenge man rører på seg. Ble litt kaldt i kinnene og på nesen, men da kjenner man bare at man lever.

Jeg er kanskje ikke den rette til å si at man ikke burde klage over småting, for jeg gjør det jo selv titt og ofte. Men se ut vinduet da, er det ikke vakkert?

Når folk ikke kan å kle seg, fordi de er for fine på det – så synes jeg ikke de har rett til å klage altså. For det er fullt mulig å ha på seg superundertøy og gode varme klær. De fleste tenker jo mer på å se bra ut, enn å holde seg varm. Vi er for forfengelige.

Jeg nyter den vakre vinteren, og priser meg lykkelig over at det er snø og kulde – og ikke all slapsen og regnet.

Q:
Hvor kaldt er det der du bor?
Synes du det er for kaldt, og klager du om det på facebook?
Hva synes du om bildene?
Photobucket

Photobucket

Reklamer

14 tanker på “O’ herlige vinter og kulde!

 1. Hvor kaldt er det der du bor?De siste ukene har det variert fra 0 til -20.Synes du det er for kaldt, og klager du om det på facebook?Klager ikke om det på facebook. Det fins mange ting å klage på som er mye verre enn kulden. Synes det er fint med skikkelig vinterkulde! Jeg liker vinteren :) Hva synes du om bildene?NYDELIGE bilder – du er så flink til å fotografere :)

 2. Ja det er for kaldt! Jeg klager gjerne over den forbanna kulda da jeg har astma! Det å gå ut er som å få et barberblad ned i halsen, å puste er helt jævlig og man får astmaanfall. Me like? Neinei, og for ikke snakke om at hendene blir opphovnet pga at det er så kaldt. jeg har mitt å slite med. haha. huff. fine bilder :)Jeg hater vinteren, virkelig.

 3. her er det -20 noe som river i nesa, i overhalla var det vist -37. Jeg kan være ute i noen timer for så å pakke meg inn med bok og kakao. Jeg er et skikkelig vintermenneske og priser meg lykkelig for at vi fikk vinter her i Oslo også.Det blir lite klaging fra denne kanten. selv om resten av Oslo ikke kan dette med vinter i det heletatt.Jeg elsker bildene dine!

 4. Nordmenn er håpløse når det gjelder værprat! Vi klager alltid, ingenting er bra nok for oss;)Sv: Tusen takk for hjelpen:) Jeg vil jo ikke at alle widgetene skal forsvinne.. Kanskje du hadde hatt tid til å hjelpe meg litt en dag? Du har jo alltid så fine design:)

 5. Sv: Hehe, okei. Jeg skulle gjerne hatt hjelp med å lage og legge inn en bakgrunn, men jeg aner jo ikke hvordan jeg skal gjøre det. Men men, noen der ute må jo vite det;)

 6. her e vel ca -14 å d e for kaldt te å gå ut spør du meg, men fantastisk vær te å sitta inne å fyra i peisen….:D eg klage øve at d e stress å fyra på facebook:p har vært så heldig at eg har hatt en kamerat som har gjort d for meg di siste dagene, men akkurat nå må eg gjørr d sjøl…. Nydelige bilder!

 7. Sv: Åh, det hadde jo vært helt supert! Jeg kan ingenting sånt, jeg.. Jeg ønsker meg egentlig noe liknende bakgrunnen din, den er så fin! Men i brunt og/eller lilla.. Jeg er visst litt over gjennomsnittet glad i de fargene;) Hadde du hatt mulighet til å lage det, så hadde jeg blitt overlykkelig! Og jeg betaler selvsagt for hjelpen:)

 8. nuvel…Gradestokken her viser ikke like mye som mange andre i landet, sånn fra rundt -10 til -20 tenker jeg. MEN det blåser noe jævlig! Ikke for uten grunn er at kommunen har slagordet "Ørland i vinden" Det betyr at det er litt veldig mye kaldere enn gradestokken viser, så jeg er ikke så veldig mye ute om dagen nei ;)Jeg er såvisst ikke fin i klesveien heller, hehe, men likefullt så hjelper det lite.Men jeg er enig i det at når det i så godt som 99% av statusoppdateringer på FB klages på hvor kaldt det er så tenker man sitt :)Men når det er sagt så vet jeg om mange som har veldig store problemer med å holde varmen i huset pga at det er så kaldt ute.

 9. Termometeret mitt viser -6 grader, men jeg mistenker det er fordi måleren ligger for nære vinduet. Klager ikke på kulden på Facebook, men gjorde det litt når det var 5 grader innendørs. Men så kjøpte jeg varmeovn. Har bedre ting å klage over enn utetemperaturen. Dessuten klager vel halvparten av vennelista mi nok om kulda fra før. Nydelige bilder! <3

 10. Hurra, jeg har funnet den perfekte bakgrunnen! (Tror jeg..) Hva gjør jeg nå?;) Beklager maset altså..

 11. SV: Nei nå synes jeg det er altfor kaldt.. Liker vinter men ett sted går grensen for meg :P Men vakkert ute, det er det :)

 12. sv; heeei :D Tuusen takk for kommentar på bloggen min! :D Og selv om dette desverre er en veldig upersonlig "kopier-lim-inn-svar" (som jeg HATER å gi bort, men ble NØDT til å gjøre i dag pga mangel på tid.. kan jo bare være ærlig med deg på det..) så setter jeg veldig pris på at akkurat du kommenterer hos meg! Håper vi blogges mer senere, og da mer personlig selvfølgelig ;D

 13. Det er rundt -20 grader her, jeg synes det er kaldt, og jeg klager, men jeg minnes også på en vinter jeg var i Finland hvor man ikke kunne puste med munnen åpen en gang fordi vannet i munnen frøys til is på tennene om du gjorde det. Nei, jeg klager ikke over det på facebook, ennå hvertfall.Bildene er kjempefine (:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: