Do you think I am made of stone??

Jeg forsøker å være sterk. Forsøker å putte på en maske, å late som om ingenting når inn til meg. Sannheten er at jeg snart ikke holder ut dette lenger. Denne sammenrottingen av et par personer +/- som ikke kan få sagt det ofte nok hvor ond og syk jeg er. Hvor ufyselig jeg er. Jeg følger med i kulissene, og jeg får oppdateringer fra støttende venner.


Tror dere jeg er lagd av stein?
 

Slik jeg ser det, er det kun en vei dette nå går – og det er mot meg. Andre veien er det spørsmål om man ikke kan slutte nå, slette, legge saken død. Jeg er ikke alene om skylden her, det tror jeg alle vet. Det er lov å støtte sine venner, men å psyke ned et annet menneske på denne måten?
Jeg har for pokker bedt om unnskyldning, ikke bare en – men flere ganger! 

Jeg skriver ikke åpent noen steder om noen av dere, for å henge dere ut eller psyke dere ned. Hverken med nick, eller bare med en bokstav. Mens jeg leser setning på setning om meg selv. «L er jo syk i hodet…!» – «tåpelige vesen!» – «hæslie menneske!» – «bare en BITCH!»  …
Ja, dere som ikke kjenner meg har vel helt rett. 

Jeg gjorde en feil, jeg lot noen provosere meg, jeg forsøkte å forsvare en av mine meninger i en sak. Jeg ble ledd av, fordi jeg søkte støtte i noen av mine beste venner – støtte for å berolige meg selv om at det ikke var meg det var noe galt med. Jeg gjorde en feil. Og jeg vet ikke hvor mange timer det gikk før samvittigheten min tok meg, før jeg innså at det jeg hadde gjort var uakseptabelt – men det var ikke mange timene. Så jeg ba om unnskyldning, ikke bare en – men flere ganger.
Tilbake får jeg enda mer bullshit!
Fortjener jeg dette? Ja, det gjør jeg sikkert. For jeg var virkelig ufin. Men, jeg mener likefullt at dette er en sak mellom to personer. Og jeg mener likefullt at det finnes en grense for hvor langt man går.
Og noen har gått for langt.
Det kjenner jeg inni meg. Når jeg sitter her, med angst og redsel. Med tårene sviende i øynene. Med skammen og den dårlige samvittigheten som brenner opp sjelen min. Mens frykten for at disse uvitende menneskene skal ha rett i det de sier, eller at hele verden skal tro på løgnene deres – den vokser som en diger klump inni meg.
Om målet var å knekke meg: Gratulerer dere har klart det! 

 

Photobucket

Photobucket

Reklamer

17 tanker på “Do you think I am made of stone??

 1. Enig med deg, som jeg skrev i forrige innlegget ditt, du har bedt om unnskyldning, og det er ikke mer du kan gjøre. Om hun godtar den eller ikke, blir opp til henne. Livet må gå videre, og gjort er gjort, du har bedt om unnskyldning og kan ikke endre på det som er sagt. Man kan ikke endre på fortiden, sånn er det bare. Nå må du klare å holde ut, og leve her og nå. Ikke gidd å la denne krigen fortsette. Slett henne ut av livet ditt.<3

 2. Liljen er en nydelig person! Liljen er god! Liljen er snill. Liljen er en utrolig koselig person. Å jeg er glad i Liljen! INGEN kan få meg til å tvile på at Liljen er en god person. Liljen er sterk, tar sin skyld av saken. Er voksen nok til å si UNSYKLD! – Noe bare en sterk, modig og ikke minst ÆRLIG person kan gjøre. Jeg er glad i deg Liljen! <3

 3. jeg er så glad i deg liljen<3det er så vondt og vanskelig for meg, og vite at du har det vondt:(Du skal vite at jeg er her for deg:) og det alttid<3 bare og send meld eller skrive til meg på msn<3

 4. Hei Liljen!Da har jeg oppdatert meg i bloggen din. Hihi, mye godt å lese her ja :) Hva har skjedd? Bloggfight? Godt å lese at du har hatt en fin jul, tross eksen.. eksen min ringte/meldte også mye i fylla, det er så typisk!! Mitt tips er å ikke ta tlf/svare på mld. La han kjenne på hva han har mista. Hvis du vil ha ham tilbake, må du kutte kontakta, ikke vise interesse… haha… høres helt bakvendt ut, men.Jaja, godt å være tilbake i bloggverden igjen – etter å ha vært på hyttetur uten strøm.Godt nyttår! Klem

 5. Jeg er virkelig STOLT av deg Liljen, du er tøff og sterk som tørr og stå for det som er gjort! Det viser bare hvem som er voksen her! Uansett vit at jeg er her for deg om du trenger det:-) Virkelig<33

 6. Jeg er også glad i deg. Og jeg er enig. Dette har gått for langt nå. Jeg synes du er en sterk person som jeg er veldig glad i <3

 7. Nå synes jeg tiden er inne til å sette hardt mot hardt. Skriv til dem at du har bedt om unnskyldning og ønsker å sette strek over alt som har skjedd,glemme alt sammen.Men prøver de seg mer nå, så legger du ut alt det de skriver med fullt navn på bloggen din. Skriv ikke noe tilbake til dem.Jeg trodde først på forsoning,men noen ser ikke ut til å forstå annet enn makt.Se ikke deg selv gjennom skittkasteres øyne,men gjennom øynene til de mange som er glade i deg.

 8. Jeg er også glad i deg Liljen.Og jeg er enig, dette har gått for langt. Jeg trodde kanskje det var håp om at begge parter kunne slette det og gå videre, men jeg ser at dette ikke er tilfelle. Du er sterk Liljen. Sammen med alle oss som er glad i deg og som støtter deg skal vi gå videre, legge dette bak oss. Vi kan klare det, du er ikke alene.Det er ikke deg det er noe galt med, jeg er veldig enig med deg. Du har meg på FB, og selv om jeg er avlogga på msn så kan du skrive til meg. Jeg er der for deg vennen.<3

 9. Jeg takker utrolig mye for fine kommentarer. Det hjelper utrolig mye i en tid som dette. Som oftes klarer jeg å tenke at jeg er STERK og at jeg er kjempestolt over framgangen min – men når jeg leser alt det onde folk skriver, begynner jeg å tvile på meg selv. Derfor er det veldig godt å se at andre synes jeg har gjort det jeg kunne i denne saken,og at flere er stolt av meg for måten jeg taklet det hele på når det begynte å gå over styr. <3

 10. Jeg synes at du er god, Liljen! Så heder og ære for hvordan du har taklet situasjonen :)

 11. Jeg tror problemet ligger i at hun enten ikke gidder å tilgi.Som du skrev, du er stolt av deg selv for du klarte å si unnskyld.Mens hun er stolt av seg selv for måten hun henger deg ut på.Hun føler seg bedre av det, får mer selvtilit.Samtidig som hun ikke klarer å tilgi, for du såret henne på et sårt punkt.Prøv å ikke ta deg nær av det som skrives på bloggen hennes.Mange av de anonyme kommentarene er sikkert henne selv som skriver, pluss at hun ber andre kommentere bloggen hennes, dritt om deg.MEN! Det at du og vennene dine lar dere irritere over bloggen gjør det bare værre.Negativ oppmerksomhet er bedre en ingen!!Slutter dere å kommentere bloggen hennes, slutter sannsynligvis hun og skrive mer dritt.For da får hun ikke mer oppmerksomhet.

 12. Off, trist at folk skal være så slemme.. Når du har bedt om unnskyldning flere ganger, så er det definitivt på tide å gi seg! Dessuten er det nok flere som burde legge seg veldig flate..Det er så unødvendig å oppføre seg sånn!Jeg håper dere får ryddet opp i dette, sånn at du ikke trenger å tenke på det lenger. De er virkelig ikke verdt det!Du er nydelig<3

 13. Bra innlegg vennen,syns dette har gått alt for langt og ja, du har jo skrevet unnskyld på hvært innlegg jeg kan se, at dem ikke aksepterer det, sier mer om dem en om deg vennen ;) <33

 14. Tusen takk for støttende kommentarer <3 (og at de fleste av dere er logget inn, så jeg slipper å bli beskyldt for å sitte å kommentere anonym til meg selv)

 15. Tilbaketråkk: Fortsatt ikke “made of stone”! « ~Life as it is~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: