Stolt av meg selv!

Jeg er oppriktig stolt over meg selv. Når jeg ser tilbake på mine tidligere år, hvordan jeg var da. Hvor redd jeg var for å innrømme skyld. Hvor mye jeg nektet for at jeg hadde skylden. Hvordan jeg alltid gjorde andre om til bøllene, og jeg offeret. Det er nesten rart å se tilbake på det, og se hvordan jeg er nå. Hvor langt jeg har kommet.

Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ser mine egne feil. Jeg er klar over problemene mine. Jeg klarer å innrømme det, både ovenfor meg selv og andre. Jeg vet jeg har mye å jobbe med. Jeg har hatt en tøff oppvekst og ungdomstid, og det har gjort meg veldig fucka. Det er skremmende å tenke tilbake på hvordan jeg har vært, mot meg selv og mot andre.

Men samtidig er det godt å se hvor langt jeg har kommet. Hvor mye jeg har vokst. Hvor flink jeg har vært til å jobbe med meg selv. Jeg ser jeg har et stykke igjen enda. Men med tanke på hvordan ting har vært, så har jeg kommet langt. De gangene jeg mister fotfestet, og faller tilbake til gamle synder – så klarer jeg å se det selv. Og jeg klarer å be om unnskyldning til de som måtte bli berørt av det. Jeg klarer å se hva jeg må jobbe mer med.

Så jeg er stolt. Jeg har kommet langt, noe som kan tyde på at jeg kan klare å komme lenger også.

Photobucket

Photobucket

Reklamer

24 tanker på “Stolt av meg selv!

 1. Jeg er også veldig stolt av deg. Jeg vet hvor vanskelig dette har vært for deg, og jeg ser hvor langt du har kommet. Jeg ser også at du har en del jobb igjen, før du er DER. Jeg ser jo du har hatt en uheldig episode der. Men jeg er stolt av deg for at du klarer å se feilene dine og be om unnskyldning. Jeg kjenner deg Liljen, jeg vil påstå jeg kjenner deg bedre enn de fleste, og jeg vil alle skal vite at Liljen er en som lett får dårlig samvittighet. Hun er ei som veldig lett blir såret av andre mennesker. Hun tar på seg skylden og føler seg som verdens verste menneske, selv om skylden er å bli delt på flere. Hun banker seg selv opp innvendig. Og det tror jeg nok hun gjør nå også. Jeg kan love dere at Liljen har det veldig vondt nå. Men det er stort av henne å se feilene sine, og be om unnskyldning. Og ikke minst det å klare å la saken ligge. Stå på Liljen, jeg vet at du en dag kan bli så frisk som du ønsker. Jeg vet du har det i deg, det har du bevist gang på gang.

 2. Hvem tror du at du forsøker å lure her "liljen"? tror du at disse "vennene" dine er stolte av deg? nei, de tørr bare ikke si annet fordi de er redd for deg og hva du er kapabel til. du kan ta den falske unnskyldningen din å stappe den der solen aldri skinner. du er en kaktus, ikke en lilje ^^

 3. Anonyme skal være så tøffe, jeg skjønner ikke dette, ja vi som er ekte venner av liljen er stolte av henne. i godt og vondt. det er da du finner ut hvem de virkelige vennene er. å holde på å skrive slik dritt, hva oppnår du med det anonym?liljen er ingen kaktus, liljen er en lilje. fordi hun er nydelig. og det kommer du aldri til å oppnå ved å skrive slike stygge kommentarer.dette er nedpsyking. dere prøver å psyke ned liljen.dere får bare fortsette, så kan dette ende opp med anmeldelse.alle som er anonyme er feige.

 4. Selv om en ikke greier å godta en unnskyldning – greit nok.Men liljen sa unnskyld. Det må to stykker til for å lage et slikt kaos. Å legge alt på en blir helt feil. Hvem prøver man å lure her? Det må 2 stykker til for å lage en krangel.Jeg synes det er smertefullt å se at man skal drive å holde på slik, i ettertid, hvorfor holde på med nedpsyking?du såret meg og jeg skal ta deg metoden? Noen ganger må man bite i det sure eplet.liljen sa unnskyld, om man ikke godtar det, greit. men hun har faktisk sagt det.Slik oppførsel som dette skremmer meg,dette er mobbing, dette er utpsyking og det er skammelig.Hadde det vært noen andre som ikke hadde vært så sterk som liljen, hadde det kanskje til og med endt opp med selvmord,det finnes mange som ikke tåler slikt. mange kommentarer ødelegger liv.Når noen greier å si slike stygge ting i ettertid og gir seg ikke, men bare fortsetter og fortsetter å prøve å knekke liljen, ja da begynner jeg å lure hva som foregår i hodet til dere som holder på slik.Selvsagt vil vennene til hver part forsvare sin venn.Men å holde på å skrive dritt, hva vil man oppnå med det? Er ikke begge partene såret nok fra før? skal man fortsette til det blir en heksejakt?Er vi ikke alle voksne mennesker.?Nok er nok.Slutt å gå inn for å såre andre mennesker. det er stygt.En eller annen gang kommer den dårlige samvittigheten. da kommer det til å smake surt.lær heller, og slutt mens "leken er god", for dette er ikke bra.for noen.hvis ingen skjønner det så vet ikke jeg.men en ting vet jeg og det er at liljen er et vakkert menneske innvendig og utenpå.jeg er stolt av deg liljen.Husk: det må 2 til for å lage slikt kaos. ikke 1. to stykker. så ikke noe vits å legge skylden på 1.bruk heller energien på noe positivt. det er snart nytt år. vil man gå inn i det nye året slikt? Jeg skriver sikkert bare helt forgjevest og ingenting vil gå inn til noen, men liljen, du vet at jeg bryr meg om deg, jeg er en ekte venn.Never give up what so ever. Jeg prøve iallefall,hva med dere? kan dere si det samme? kan dere legge dere med god samvittighet?Det handler om å bruke fornuft. ikke være så hevngjerrig, ikke vær ond mot hverandre.God natt <3

 5. JEG er stolt av deg Liljen, er virkelig ikke redd deg! Du er ei tøff jente og jeg er stolt av å kalle deg min venn! Kjære anonym? hva får deg til å tru det? Og hvorfor i svarte tørr du ikke å skrive hvem du er? Kjære Liljen, du er ingen kaktus, ikke bry deg om hva h*n mener, virkelig ikke, det er ***** som er taperen her ikke deg!

 6. Jeg skal ikke lyve, å late som dette ikke går inn på meg, for det gjør det. Jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne stå fram å si at ikke noe av dette sårer meg – men da ville jeg lyve, og de som kjenner meg vet at det er noe jeg sjelden klarer å gjøre. Uansett. Slike kommentarer sier mer om dere enn om meg. Og Marie, det du skriver er ikke forgjeves for meg. For jeg tar til meg alt du skriver, og forsøker å være sterkere. <3 Du er så fornuftig!

 7. Og takk til alle untatt den anonyme. Kommentaren skal få stå, så alle kan se hvor lavt enkelte kan synke.

 8. Jeg er også stolt av deg, uasnett hvor lite jeg kjenner deg. Det er fint at du har kommet så langt og jeg vet at du kan få det mye bedre. Håper du får et fint, nytt år Liljen!

 9. jeg erenige med de over her, du er kommet deg videre, du har nådd langt! Og den anonyme kommentaren der opp kan stappe seg selv oppi der sola aldri skinner, feige faen der du sitter.ønsker deg et godt nyttår Liljen <3

 10. du e veldi flink :) så akkorat at du hadd svart mæ etterpå d om eksen din æ misforsto d da, trudd alt va om han unnskyld for d. ha et godt nyttår :)

 11. @Christine: Det e helt greit :) Ingenting å unnskylde :) Godt nytt år. Og til dere andre, takk :D

 12. glemme av og til å sette på sånn abonner på innlegg hehe. så derfor æ ikje så d før nu :P e litt trøtt av og t så da bi d litt rotat av og t når æ ska lese :)

 13. Ahh, skjønne.. Æ bruke å glem det æ å. :p LEs en del andre blogga, på blogg.no og wordpress, og da må man inn te dæm å svare på kommentara, og de gjør det te dæ. Så da bruke æ å glem å abonner på blogspot og.. :p

 14. ja vejt, syns at blogg.no e litt kjip i forhold t blogspot, hadd d før, men etter at æ bytta t blogspot så vart alt mye bedre, e lettar me sånn designgreier her, åsså slepp man reklame åsså e d bedre me derre å bare trøkke på "følge" :P

 15. Ja.. Forsåvidt enig. Men har begynt å lese my blogga på andre bloggplattforma å, og æ trur ikke dæm e så ille likevel ;) Og når man følge via bloglovin, så e det ettfett om korr bloggen ligg (anbefale bloglovin;) ) Men med tanke på reklame, og letter å fikse layout, så e æ enig ;)

 16. e på bloglovin også :) men æ har jo ikje akkorat SÅ mange følgera der hehe :P men men ;) æ vet liksom ikje helt kordan man kjæm inn i d her så godt eller ka æ ska si :P men ser jo at æ har hatt en del lesera *syns æææ daaa hehe*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: