Advarsel: Noen kan ønske å knekke deg!

Jeg forstår ikke hvordan det er mulig, eller på en måte forstår jeg det – for jeg har jo hørt om denne personens slemme utbrudd mot andre mennesker også. Den gangen trodde jeg aldri at vedkommende skulle forsøke å knekke meg, men jeg har fått høre hvordan h*n holder på – så jeg har vært klar over hvordan ting kunne bli. Jeg skulle gjerne lagt ut både nick, navn og bloggadresse, for å advare andre mot denne personen – men jeg er jo ikke ondskapsfull heller da. Jeg ble iallefall angrepet på msn, fordi jeg mente personen så passe ut på et par bilder – når h*n i vedkommende var for tynn. Da begynte vedkommende å hetse meg, og sa jeg måtte ta meg sammen og ikke overreagere sånn. Men alle misforsto hvilke bilder jeg mente, og jeg sa det ikke for å trigge til SF eller være kvalm. Men jeg fikk sånn kjeft for at jeg mente det, og prøvde å forklare meg – og også si at det var ikke bare jeg som mente dette. Men det utviklet seg, og jeg ble kalt dramaqueen – her er et lite utdrag av det verste. (18:17) *****: yeah right.. det er en grunn til at du ikke får medlemsskap i gruppene på nettby vettu blant annet «de gales hus», det er 21 medlemmer, og INGEN vil ha deg som medlem du står på uønsketliste (18:17) liljen: samme det, vil ikke være på sånn triggergruppe heller (18:18) *****: sitter du å griner nå elleR? sånn som du legger ut de bildene hvor du griner hver kveld (18:18) *****: ååååå så trist liljen er (18:18) liljen: bedre å grine enn å holde på slik du gjør (18:18) *****: staaakar liljen (18:19) *****: «se på meg, jeg gråter, jeg legger ut bilder av det, jeg vil ha OPPMERKSOMHET» (18:21) *****: du går jo ikke i behandling engang, så syk er du (18:21) liljen: jeg? (18:21) liljen: jeg har gått i behandling i 3 år (18:21) *****: du griner over at poliklinikken ikke vil ha deg, uff.. vet du hvorfor? fordi du er en taper staakar som ikke får behandling stakars at de ikke vil ha deg du FAKER du er en poser (18:23) *****: åja! =) har du type? nei, for han ville ikke ha deg det skjønner jeg jææævlig godt (18:24) *****: han ble sikkert dritt lei av klaginga og sytinga di.. (18:24) liljen: at din vil ha deg, forstår jeg ikke (18:27) liljen: Du burde prøve å utnytte behandlingen bedre, slik at du slipper å være en psyko bitch (18:27) *****: jeg er kun bitch med en person, og det er deg Viser at man må være forsiktig med hvem man blir «venn» med over nettet. Noen der ute VIL prøve å knekke deg, vær sterk og vit hvem du er, og hvem dine venner er. Jeg har vært gjennom MYE helvette på internett før. Hadde dette vært for 3-4 år siden, hadde jeg nok blitt knekt av denne personen. Men gjennom behandligen har jeg lært meg selv å kjenne, og jeg er som oftes trygg på hvem jeg er og hva jeg står for. Slike samtaler som den over her, preller av på meg. Jeg har blitt sterk, og lar ikke slike ting knekke meg. Vedkommende skrev også «hi hi.. sikker på at du er knekt allerede, du holder vel på å skrive blogg innlegg om det stakkars«.. Vel, noe rett skal h*n ha, for jeg blogger om det. Jeg blogger om ting som skjer i livet mitt. H*n får mene hva h*n vil om at jeg blogger om det, men det er for å advare andre – for noen kan komme til å gå i mot deg, pga en filleting. La ikke slike uvitende fremmede knekke deg. Vær den du er, og vær stolt av den du er. Vit hva du står for, og ikke vær redd for å la andre vite hva du står for. Noen er veldig psyke, og klarer ikke bli bedre med den hjelpen de får. De klarer ikke komme seg videre. Jeg var slik selv for 4-5 år siden. Like slem og ondskapsfull som denne personen var mot meg her nå. Det gjorde meg vondt den gangen, fordi jeg hatet når det alltid ble slik. Jeg håper personen bak dette angrepet på meg, kan komme dit jeg er i dag. Bruke behandlingen til å lære seg selv å kjenne, slik at h*n kan bli bedre og ikke bruke dagen sin på å være slem mot andre mennesker. Nå var jeg jo ikke uskyldig her jeg heller, for jeg svara tilbake med samme mynt – og ville såre den personen like mye som h*n såra meg. Og jeg sa mye jeg ikke er stolt over. Men jeg ser iallefall det selv, det virker det ikke som vedkommende gjør – h*n fortsetter å hetse meg, og tar ikke i mot beklagelsen min For det er greit å ikke like noen. Det er greit å være uenig i ting. Men det er måten det blir sagt på, måten man går ut mot andre mennesker på. Man må kunne bruke filtering. Det er ikke alt som passer seg å buse ut med, ovenfor andre mennesker. Slike mennesker får fram det verste i meg. De gamle borderline-reaksjonene mine. Jeg gir tilbake, og forsvarer meg selv, og angriper tilbake. Slike mennesker har jeg lært meg at jeg bør unngå, så herved skal jeg ikke snakke mer med den personen. Og selv om jeg som oftes ønsker å ha siste ordet, så er det overraskende lett å bare overse denne personen. Det sier litt om hvor sterk jeg har blitt, og hvor langt jeg har kommet. Men jeg er ikke alltid stolt over mine angrep tilbake, for det er jo ikke den personen jeg ønsker å være.

Men det viktigste er vel at jeg faktisk jobber med meg selv, innser problemene og lærer meg selv å kjenne, og lærer meg å beherske meg. Og DET er jeg stolt av.

Edit: HELT greit at noen er uenig med meg. Helt greit at noen mener jeg har oppført meg slemt – jeg vet det jo. Jeg ser det jo selv også. Det er helt greit at andre tar parti med den andre parten, helt greit. Det som IKKE er greit, er å begynne å dra inn MITT BARN i dette!!! Det finner jeg meg ikke i. For selv om jeg har mennesker jeg ikke går overens med online, og kan slenge dritt til disse – så har det INGENTING med min unge å gjøre!!!! Dere kan si hva som helst av dritt til meg, men å dra inn henne – det finner jeg meg ikke i. Og vil dere ha krig, skal dere faen meg få krig. Vil dere spille stygt, skal dere faen meg få det samme tilbake.  For INGEN blander inn «babyen» min i dette!!!! INGEN!

Photobucket

Photobucket

Reklamer

16 tanker på “Advarsel: Noen kan ønske å knekke deg!

 1. Er det mulig å holde på sånn? Hvorfor holder du på sånn som du gjør mot rakel mirakel? synes det er stygt gjort av deg å si sånt til henne! Hun er jo bare en helt fantastisk jente, og en KJEMPE GOD venn!!! Slutt å sleng dritt til henne til andre! Du må jo ha fritidsproblemer som holder på sånn!!! SKAM deg!!!!!!!!!!

 2. Ut i fra bloggen din, ser det jo ut til at du også er ute etter oppmerksomhet!!!!!!!! Så ikke si at rakel mirakel er det! du er ikke et hakk bedre selv!

 3. @Rakel: Snakk for deg selv ;) Og les innlegget mitt en gang til :)@Cecilie: Hun er ikke bedre selv, tydeligvis. Jeg har sagt jeg ikke er stolt over at jeg angriper tilbake – men jeg forstår iallefall at det jeg gjør er galt. Hun er sikkert en god venn for de hun liker, det har jeg aldri nektet for. Noen liker man, andre ikke – sånn er det bare. Jeg har heller aldri påstått at hun er ute etter oppmerksomhet. :)

 4. Okei… Nå er jeg litt usikker på om du Liljen har sagt noe stygt til denne personen også, men h*n har helt klart oppført seg dårlig. Men det jeg egentlig skulle si er at jeg er glad for at dette preller av på deg, du har rett i at du er sterk. Og det å ville ha oppmerksomhet er helt naturlig, det vil jeg også ha. Jeg hadde nok lagt ut gråtebilder av meg selv hvis jeg ikke hadde vært så feig at jeg blogger anonymt.

 5. @E: Jeg svarte slemt tilbake, ja. Noe av det har jeg jo også lagt ut her i innlegget mitt. Når noen begynner sånn mot meg, så forsvarer jeg meg selv med å angripe tilbake. Det skriver jeg om også, jeg skriver også at jeg ikke er stolt over det. Der er det vel en vesentlig forskjell, hvor jeg faktisk forstår at det jeg skrev tilbake var galt av meg å skrive. Og jeg er ikke redd for å innrømme det heller.

 6. Jeg har vært innom bloggen til den personen det gjelder. Det var jo ikke vanskelig å forstå det. Og jeg må si at her Liljen viser du at du har mer styrke enn en andre. Hvordan du skriver at du forstår at det onde du skrev er galt, hvordan du skriver at du ikke er stolt av det. Hun andre skriver jo bare dritt, og ler av deg. Mens du faktisk tar opp noe dypere. Jeg SER Liljen hvordan du har forandret deg til det bedre, og hvordan du fortsatt kjemper for å være et bedre menneske. Jeg synes du har kommet så langt. Jeg er stolt over deg. Jeg vet du ikke har det godt nå, for jeg vet du bruker å synes det er forferdelig vondt når det skjer slike ting. Jeg vet du tar på deg all skyld, og føler deg som verdens verste person. Men Liljen, dette var dere to om. Du burde snudd ryggen til da hun begynte sånn, men jeg vet det ikke er enkelt. Hvem ønsker ikke å forsvare seg selv? Ta godt vare på deg selv. jeg synes du er sterk liljen. Du kjemper iallefall for å få det bedre og bli bedre!

 7. jeg har vært innom begge bloggene å lest, rakel sin først, og så din nå, så jeg skjønte jo hvem du henviste til..synd det skal bli sånn da, for begge har meninger, og det må den andre akseptere. Vi har alle egne oppfatninger og meninger om det meste. Dere står begge to på det dere har sagt og hvordan tingene ble oppfattet av dere begge to. Dere er uenige og har begge sagt unødvedige ting til hverandre. Men som sagt, synd det ble som det ble og som det fortsatt er. Men det får bli mellom dere to. Kanskje ikke så lurt å blogge om det heller, da begge to har venner på hver deres kant som også vil ha et ord med om denne saken, og forsvarer den ene parten.Jeg vil ikke uttale meg mer om denne saken, det får som sagt bli mellom dere to. Jeg leser jo begge bloggene, og vet at dere begge sliter..Men du er sterk Liljen som ser dine egne feil og ikke har problemer med å innrømme det, det er voksent gjort. Det viser at du har selvinnsikt :)*klem*

 8. Huff. Jeg er på ingens side, men forstår uansett ikke hvorfor man skal slenge så mye usaklig dritt til hverandre ? Når man sliter psykisk, er det siste man trenger pryl og negative ord om seg selv fra andre.

 9. en ting er jo sikkert at denne personen sliter veldig veldig psykisk. ingenting å si om det og jeg tror jeg vet hvem det er.

 10. @Laila: Takk! Jeg forsøker jo å se mine egne feil, og forsøke å endre på det. Jeg har aldri ment å blogge om dette for å henge ut henne, eller for å få sympati – men for å advare om å være forsiktig med fremmede over nettet. Heller aldri for å forsøke å få noen over på MIN side. @ZaLa: Blogget ikke om dette for å få støtte eller sympati. Og jeg er helt enig i deg at det siste man trenger er negative ord. Jeg vet jo selv hvor vondt det gjør. Men når man er psyk, så er det ofte vanskeligere å kontrollere seg også.

 11. Jeg har også lest begge bloggene,og synes dere er flotte mennesker begge to. Denne episoden synes jeg deres skal betrakte som et hendelig uhell og legge helt bak dere,ikke bebreide noen– det kommer det ikke noe godt ut av.Når mennesker har vanskelige følelser i seg,koker det lett over og resutlatet kan ramme noen som ikke fortjener det. Men slik er livet.

 12. Jeg må bare spørre CECILIE; SITERER "Ut i fra bloggen din, ser det jo ut til at du også er ute etter oppmerksomhet!!!!!!!! Så ikke si at rakel mirakel er det! du er ikke et hakk bedre selv!" Selvsakt er det jo Liljen som skal ha oppmerksomheten på SIN blogg, det er jo henne og hennes liv den handler om! Det er MANGE som skriver om seg selv og livet sitt, og mennesker velger jo selv om de vil lese om den personen og livet dens. Ikke si at du trodde at bloggen ikke handla om Liljen og livet hennes!?Uansett, alle gjør feil, sier feil, og over nett kan det meste bli tolket feil. Jeg velger å ikke ta noe parti. Jeg bare sier at ting kan tolkes feil og missforstås utrolig mye over nett. Jeg er glad i deg, Liljen <3 :)

 13. som lise sier: jeg og ser at du har vokst mye, selv om jeg ikke har lest bloggen din så forferdelig lenge som lise har. Du er voksen, du tar selvkritikk, og som jeg nevnte tidligere, du har selvinnsikt. Håper dere får løst dette på en måte, skjønt den løsningen jeg ser, er at dere ikke krangler mer om dette over bloggene til hverandre, og kkanskje lar vær å lese hverandres blogger? you go girl :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: