Vi har vaksinert oss mot svineinfluensa!

Jeg har lenge vært usikker på om jeg skulle vaksinere meg eller ikke. Og jeg har vært enda mer usikker når det gjelder datteren min. Det sies jo mye rart om denne vaksinen da, men ville de gitt oss den om den var farlig?

I går var det massevaksinering her, og mamma var fastbestemt på å dra dit, og ville gjerne ha med meg og jenta mi. Og jeg bestemte meg for at også vi skulle ta vaksinen.

Jeg har hatt søskenbarn som har hatt svineinfluensa og barn av søskenbarn. Begge var kjempesyke, måtte opp flere ganger om natta for å dusje i kaldt vann for å få ned tempen. Så syk vil jeg ikke bli selv, og jeg vil iallefall ikke at datteren min skal bli syk.

{Foto: Sykepleierforbundet.no}

Men iallefall, i går i fem-tiden dro vi for å vaksinere oss. Det er lenge siden jeg har grua så mye til noe, men selve stikket var jo ikke vondt i det hele tatt. Det eneste som var litt ekkelt, var at legen kikka litt ekstra på armen min – men hun sa ingenting heldigvis.

Utover kvelden begynte jeg å ble veldig trøtt, og etterhvert fikk jeg hodepine. To vanlige bivirkninger. Så da var det bare å legge seg tidlig i går. Våknet i natt, og hadde veldig vondt i armen. Også en vanlig bivirkning, men den holdt meg våken mye av natta.

Glad for at vi har tatt vaksinen, egentlig. Og håper bare armen er mindre vond i morgen, da skal jeg på julehandel. Når det gjelder Em, så har hun vært, og er i fin form – men også hun har litt vondt i armen sin.

Q:
Har du vaksinert deg?
Har du hatt svineinfluensa?

Skal du vaksinere deg?
Hvilke tanker har du om vaksinen?
Photobucket

Photobucket

Reklamer

14 tanker på “Vi har vaksinert oss mot svineinfluensa!

 1. Godt at dere ikke har fått noen verre bivirkninger da, jeg syns jeg hører om så mange som bir skikkelig syke.. Håper armene deres blir fort bra:)Skjønner at det var ekkelt da legen stirret på armen din, men det var godt at hun hadde vett til å ikke si noe…

 2. Jeg har ikke bestemt meg enda. Det er så mye jeg ikke vet om vaksinene, og det skremmer meg. Mest sansynlig hadde jeg svineinfluensa i sommer, så jeg er ikke helt sikker på om jeg trenger å ta den heller. Hmm, men en del av meg sier at jeg burde. Det er så vanskelig altså!

 3. Jeg har vaksinert meg, dobbelt faktisk.. Første gangen hadde jeg ikke en eneste bivirkning, kun litt tung i armen. Andre gagnen endte jeg med feber, kvalme, nervøsitet, panilkk anfall osv.. Var så å si sengeliggende i tre døgn. Jeg tok ikke avgjørelsen på vaksine selv, ble bare bedt av pappaen min å møte opp. Egenltig litt deilig at jeg slapp å ta stilling til det. Har ikke hatt svineinfluensa, og håper jeg slipper unna ;o)

 4. Har ikke hatt, og kommer ikke til å ta vaksinen :) Bare noe jeg har bestemt meg for :)Håper du ikke verker galen idag. Kos deg på juleshopping! <3

 5. Jeg har ikke tatt vaksinen…vi fikk den gratis på jobb, men jeg er veldig skeptisk til bivirkninger og langtidsvirkninger så jeg lot være. Tror ikke jeg har hatt svineinfluensa, men det er jo mange som har hatt den uten å vite om det selv, så det kan vel tenkes at jeg har hatt den siden jeg har vært i veldig dårlig form i det siste…men det kan jo like godt være SF som gjør meg dårlig, jeg vet ikke.

 6. Jeg har tatt vaksina, men skulle i utgangspunktet ikke ta den. Følte presset fra alle kanter. Fikk den gratis på avdelinga. Hadde sykt vondt i arma i flere dager etterpå, ellers ingen bivikninger.

 7. Jeg har ikke hatt svineinfluensa, eller tatt vaksinen.. Men mamma tok vaksinen for et par dager siden.. Jeg er veldig usikker når det gjelder den.. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal ta den eller ikke!

 8. Jeg og Isac er vaksinert. Var veldig i tvil, men både helsesøster og legen overtalte meg pga mitt dårlige immunforsvar. Angrer ikke egentlig:) SV; Ja, er akkurat det at jeg har lille Isac som gjør at jeg ikke VIL dø. Men det endrer ikke på at jeg ikke orker å leve mer=/

 9. sv: Det hadde vært veldig gøy om du ble med! :) Men har forståelse for at tiden ikke alltid strekker til

 10. så bra at du gjorde dette for deg og em, better safe then sorry ;)jeg skal ikke ta den, basta bom, ferdig med det.

 11. Jeg skjønner meg ikke helt på de som ikke tar den, de tenker kun på seg selv da. Det er viktig å vaksinere seg så vi kan få utryddet sykdommen, og ikke smitte flere.

 12. typen min hadde svineinfluensa, selv om jeg var rundt ham 24/7 og kysser og klengte på han ble jeg ikke smittet – så je har ikke tatt vaksina og ikke hatt svineinfluensa. vet ikke om jeg "gidder" for å si det på en umoden måte :)sv; tuusen hjertelig takk for at du la igjen kommentar på bloggen min i går vakkre! så snill du er! :D Alltid veldig gøy når du legger igjen dine søte spor! :D Håper du får en helt fantastisk helg! Kos deg mer enn noen gang og ta godt vare på deg selv! :D Take care! :D *KlaskogDask* ;D

 13. Bra dere vaksinerte dere da vennenSelv har jeg ikke vaksinert meg. Jeg kommer heller ikke till å gjøre det, bare viss det blir åpkrevd i jobben min, fordi det kan jo selvsagt skje-Jeg har ikke hat svineinfu ennå,det har ikke brytt ut hos noen rundt meg ennå heller gudskjelov

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: