Hvil i fred – vil aldri glemme motet og styrken din!

{Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN. – hentet fra dagbladet.no}

Vi har vel alle hørt om Regine Stokke. Den tapre jenta som tidlig i vår skrev på bloggen sin «jeg skal dø» … Regine som i 15 måneder har kjempet sin livskamp, mot en av de styggeste sykdommene som finnes – nemlig kreft. Regine tapte kampen i dag, og døde bare 18 år gammel.

Men Regine har også vunnet. Hun har vunnet mange menneskers hjerter, hun har vist et utrolig engasjement for kreftsaken – noe jeg tror de fleste sjelden vil glemme. Jeg tror mange fler, kanskje spesielt unge, nå vet mer om kreft og hvordan man kan være til hjelp og ikke minst hvor viktig det er. Regine nådde ut til så mange mennesker, via sin blogg.

Jeg husker første gangen jeg leste bloggen til Regine, jeg leste alle innleggene – og jeg gråt. Denne syke, men tapre jenta, viste så utrolig mye styrke og mot! Jeg skammet meg for min mangel av styrke. Jeg skrev et innlegg over hvordan vi som er psykisk syke faktisk KAN bli frisk, vi må bare kjempe – noen har ikke det valget, de kan kjempe aldri så mye, men sykdommen har overtaket og vinner til slutt. Selv de som blir gitt noe håp, viser styrke og kjemper – hvem er jeg da, som bare vil legge meg ned og gi opp?

Regine åpnet øynene mine, både for min egen del og mennesker rundt meg.

Vi må aldri glemme Regine, vi må aldri glemme hennes engasjement for kreftsaken, vi må aldri glemme hennes styrke og mot.

Det er mye vi kan gjøre for andre som blir rammet av kreft, vi kan gi blod og bli donorer. Vi kan gi penger til forskning på kreft. Kreften tar ingen hensyn, den kan ramme hvem som helst. Mer informasjon om hvordan man kan bli donor eller gi blod, gå inn på bloggen til Regine.

 

Hvil i fred, Regine Stokke

Og kondolerer så masse til alle som sto henne nær!
Photobucket

Photobucket

Reklamer

22 tanker på “Hvil i fred – vil aldri glemme motet og styrken din!

 1. Kjempefint skrevet! Det er forferdelig trist at hun er borte, men nå lider hun hvertfall ikke mer.. Og som du sier, Regine har faktisk vunnet, hun har ikke tapt.Hvil i fred, vakre engel.

 2. Dette var en nydelig skrevet tekst, til en nydelig jente som dessverre har gått bort. Så altfor, altfor tidlig. Hvil i fred..

 3. Hvil i fred, Regine! <,3 Får vel tenke på det sånn at nå slipper hun i hvertfall all smerten!

 4. Jeg gråter omtrent hele tiden. Hun var så mye, jeg vet ikek hva det var med henne, men noe ved mar har gjort et inntrykk på meg. Hun var en utrolig person og fortjente virkelig ikke dette. Ingen gjør det. Hvil i fred Regine.

 5. Sv: Ja, du har god grunn til å være stolt av dem i år:) Jeg er faktisk ganske stolt av guttene "mine" også, en 4. plass og europacup-kvalifisering er ikke så verst!:)

 6. nydelig skrevet søte!! hvil i fred regine.. :(sv; mange takk for kommentaren du la igjen på bloggen min i går søte! :D Så koselig! Håper du får en helt strålende helg! Kos deg mer enn ever! Take care lille verdifulle skapning ^^

 7. Så fint innlegg, Liljen. Dette er så trist, så trist… er helt utmatta av gråt. Men det føles godt å lese andres innlegg om henne – vi står alle sammen i dette.

 8. RIP RegineSulle ønske jeg kunne gi blod og være donor, men det kan jeg ikke, jeg går på medisiner, men når jeg en gang slutter på de så skal jeg melde meg inn i donorlista igjen, og gi blod. Det er viktig for så mange. De fortjener en sjanse til å leve, virkelig leve. Jeg føler jeg bare overlever, jeg lever ikke, og jeg skulle gitt hva som helst i hele denne verden hvis jeg kunne bytta med henne nå. Hun kunne utrettet så mye, hun nådde frem til så mange, hun vil aldri bli glemt..

 9. Hvil i fred kjære Regine <3Det ufattelig trist, men du har det bedre nå, Regine….

 10. tuuusen mange takk for din kommentar på bloggen min!! :D Så koselig asså! :D Jeg setter veldig veldig pris på å ha en så fornuftig og smart person som deg som titter innom MIN blogg og legger igjen så gode kommentarer! virkelig! det er egentlig nesten som en ære for meg!! :) Håper du får en KJEMPEFLOTT Lørdag og at du koser deg masse! :D Take care so long !:D

 11. Hvil i fred Regnie! håper du har det bedre der hvor du er nå. Vil også si at jeg missunner designet på bloggen din. Skikkelig stilig! :)Har lenge prøvd å fått til noe slikt jeg også, men jeg får det aldri til:(

 12. Kjempefint innlegg! Tror det er utrolig mange som har blitt påvirket av Regine på en eller annen måte!

 13. Sv: Tusen takk for for gode og støttende ord. Jeg kommer nok til å merke at det ikke er så skummelt som først antatt, ja. Men det steget å faktisk bestille en time, og å gå for å fortelle.. Vel, det er tøft å ta. Tusen takk for at du deler dine erfaringer :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: