You keep giving my reasons to believe ….

…that you have a hidden message!

Du forvirrer meg. Kanskje sitter jeg her å analyserer alt du sier og gjør, helt forgjeves. Kanskje mener du ikke noenting med det. Men hva om du gjør det?! Det er så mange tegn… Det virker som du prøver å si noe, men kanskje ikke helt vet hvordan… Så jeg blir nysgjerrig. Hva vil du meg? Hva kan jeg gjøre?

Jeg tenker på deg. På hvordan ting kunne vært. Hvordan ting kan bli. Men det er en skummel tanke, en forbudt tanke.

Jeg vil du skal slutte å gi meg grunner til å tro du har en skjult mening, eller for pokker se til å si ting rett fram!

 

Photobucket

Photobucket

Reklamer

13 tanker på “You keep giving my reasons to believe ….

  1. Uff det der er kjedelig.. Og vanskelig :( Mye bedre da folk sier ting rett frem.. Uansett om man ikke liker det de sier.. Når de gjør det på denne måten kan man jo gruble seg i hjel før man skjønner noe som helst :(Håper du får et ORDENTLIG svar snart :) <3

  2. Denne tolkingen og analyseringen og all usikkerheten det medfører for deg er ikke bra for deg og selvbildet ditt, Kristel.Ta deg selv på alvor. Krev av ham nøyaktig det du har behov for. Ikke gi ham hint og det han helt sikkert oppfatter som syting. Han er MANN. De er pr definisjon ikke på sammeplanet som oss kvinner. Han tar det rett og slett ikke til seg hvis det ikke kommer i klartekst. Du må ikke bruke den dyrebare tiden din på å håpe at han skal forstå. Ting må sies rett ut og kravene må være klare. Du er verdt det. Drit i hva du tror han synes du er verdt. Det som er viktig er hvem du er og du er verd å få klare forutsetninger å leve under. Ta kontakt med psykologen igjen, selv om det virker uoverkommelig. Krev din rett der du skal ha den, Kristel. Både i forhold til behandling og samliv.Jeg får fortsatt ikke til det derre bloglovin-greiene. Har fått mailfra dem, men det oppstår en feil, så jeg får ikke passord.Lisemor, som tenker masse på deg.

  3. Åh. Jeg er også en person som analyserer og tenker på alt mulig. Meningen bak det vedkommende sier. Mener han virkelig det, eller mener han noe annet? Det er slitsomt, for som oftest er det ingen skjult mening..

  4. Spør rett ut istedenfor at man skal pine seg selv. noen ganger må man bite tenna sammen og gjøre det. Mye kan mistolkes. Så like greit til slutten å ta en samtale på det.

  5. Sv: Tusen takk:-) Vet du, jeg aner rett og slett ikke. De har bare alltid vært der, helt fra jeg startet opp bloggen i mars. Så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg=/

  6. Noen ganger må man også slutte å se tilbake. Bare tvinge hodet til å se fremover. Det hjelper kanskje for en liten stund.

  7. Jeg håper dagene fremover skaper litt klarhet i div ting for deg. For nå virker du rett og slett ordentlig forvirret.. Klem hvis du vil ha ;o)

  8. å overanalysere er et veldig typisk tegn, sepsielt for psykisk syke..og vi tror selvsagt alltid det verste…men, det som slår meg her er: jeg tror dette handler om en mann..som du enten har hatt noe med å gjøre tidligere, eller som du har en god kontakt med nå…MEN..du har en kjæreste…som du elsker over alt? å ha en eventuel annen inn i bildet ville gjort ting vanskeligere…dobbeltspill, forvirrede tanker og følelser…valg? osv…Er det da ikke like greit at ting er som de er, at ikke denne vedkommende sier noe rett ut, fordi da vil det bli noe endelig, noe konkret, og ting vil bli verre…det er mine refleksjoner rundt dette da..

  9. Tusen takk for kommentarer. Det er mye usikkerhet omkring kjæresten min, og det blir jo så man inni mellom tenker på hva som kunne vært med en eks – spesielt om man har barn sammen. Det hjelper lite når en eks sender fine, rolige sanger med tekster man føler man kjenner seg igjen i. Hva mener han?! Om jeg elsker kjæresten min OVER ALT, det vil jeg nok ikke si. Vi har ikke vært sammen så lenge, og det har vært mye "rart" .. jeg er glad i han, jeg kjenner at jeg er mer enn glad i han – men jeg vil ikke si jeg elsker han over alt. Han betyr mye for meg, men han betyr ikke alt..

  10. Hadde når man snakker i koder. Alt hadde jo vært så mye bedre om man bare sier det som det er! Sliter litt med det samme for tiden…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: