You hurt me, but I still love you

Hvor mye skal jeg tollerere? Hvor går grensen? Er det egentlig jeg som har rett her? Eller overreagerer jeg totalt?
For meg så virker det som du ikke tørr å gjøre det slutt. Det virker som du gjør det du kan for at jeg skal bli sur, så får jeg valget om det er nok eller ikke.
Det hjelper ikke å beklage eller fortelle meg at du skal skjerpe deg, om det aldri skjer. Du vet om dette problemet nå, du vet at ting blir usikkert mellom oss når det er sånn. Hvorfor prøver du ikke mer for å endre det?
Jeg vil ikke være den eneste her, som gjør det jeg kan for å få ting til å fungere. Jeg føler jeg gir og gir …Du vet hvor tøft det har vært for meg i det siste, med alt – likevel skuffer og sårer du meg…Why??

Photobucket

Photobucket

Reklamer

8 tanker på “You hurt me, but I still love you

  1. Håper dere finner ut av det lille venn, forhold= gi og ta, det skal gå begge veier..klem

  2. Så utrolig trist det var å lese dette da. Det er så vanskelig når man føler det slik. Når man ikke føler seg sett eller ikke føler seg tatt vare på. Håper dere finner ut av tingene dere imellom. Av og til kan en lang prat løse mange problemer. Store klemmer til deg, herlige menneske!

  3. Det er vansklig i slike tilfeller. men du må rett og slett gjøre det magefølelsen sier, tror jeg da. hode kan spille et puss til oss alle, men dette er jo så pass krevende at gjør det du føler for det magen sier er rett. vil den du skal snakke til han gjør det.eller at han ikke er noe å er han ikke. gjør det den sier å det du føler. lykke til en masse. GCwww.hun-har-ingen-vinger.blogspot.com

  4. Takk alle sammen. Føler det er jeg som forventer og krever for mye.. :/ Jeg er for mye usikker…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: