[ Noen dager bare er slik … At alt går galt.. ]

Noen dager er slik. At alt går galt.
I dag har vært en slik dag.

Jeg har vært slem mot kjæresten min.
Og jeg er bare frustrert, usikker og redd.

Farsdagskaken jeg baka, ble helt mislykket.

Jeg ble sur og irritert.
Og jeg avviste jenta mi, så hun ble lei seg og begynte å gråte.
Så jeg måtte snakke med henne, fortelle at mamma bare var alene og lei seg.
At hun er den eneste som er glad i meg, og hun er den eneste jeg er glad i.
At det skal være oss to for alltid.
Jeg elsker henne, hun er mitt ALT, hun er hjertet mitt.S
Så jeg forstår ikke hvorfor jeg sårer henne.
Hun gjør meg bare godt.
Jeg må bli flinkere til å ta vare på henne,
og skjerme henne for mine frusterte utbrudd når ting går meg imot.

Jeg skulle ut med venner i dag, men i halv tolv tiden fikk jeg mld om at de var trøtte og skulle legge seg.
Det er greit. Jeg forstår.
Men det gjør vondt langt inni meg. For en kveld med vennene mine hadde vært midt i blinken i kveld.

Jeg har drukket 3 glass rødvin, og har lagt meg. Skal se litt tv-serier på dataen nå, og prøve å glemme denne ettermiddagen og kvelden. Heller huske det fine med dagen, da vi var å så på nye huset til broren min og familien hans. Da vi var ute å spiste i byen, alle 7 (Meg, jenta mi, pappa, mamma, broren min, svigerinna mi og niesa mi) … Det er slikt jeg må huske fra denne dagen.

Ellers føler jeg meg ganske fortapt, og er bare sliten sliten av dette livet … Forstår ikke hvorfor alt skal være så vondt… Slike ting som ikke er like vonde for andre mennesker… Hvorfor tåler jeg så lite? Og hvorfor dytter jeg unna de menneskene som er mest glad i meg, og som jeg er mest glad i?!

Jeg VIL ha hjelp. Og det er så vondt at det snart er 7 uker siden sist jeg var i samtale med noen som kan hjelpe meg..

Jeg har grått så mye i dag, og fler tårer blir det nok – før jeg legger hodet på puta og sovner..

Photobucket

Photobucket

Reklamer

6 tanker på “[ Noen dager bare er slik … At alt går galt.. ]

  1. å kjære deg!! vet ikke helt hva jeg skal si, men dette var skikkelig vond lesning. håper natta tar vekk noen av sorgene dine og at det går bedre imorra! nattaklem

  2. hater sånne dager av hele mitt hjerte!!!hvorfor bestiller du deg ikke en time? Jeg sendte mail til min psyk. og sa at jeg trengte en time da det hadde gått 3 uker uten…jeg bare måtte ha en time…

  3. "Jeg ble sur og irritert.Og jeg avviste Em, så hun ble lei seg og begynte å gråte. Så jeg måtte snakke med henne, fortelle at mamma bare var alene og lei seg. At hun er den eneste som er glad i meg, og hun er den eneste jeg er glad i. At det skal være oss to for alltid.Jeg elsker henne, hun er mitt ALT, hun er hjertet mitt.SSå jeg forstår ikke hvorfor jeg sårer henne. Hun gjør meg bare godt.Jeg må bli flinkere til å ta vare på henne,og skjerme henne for mine frusterte utbrudd når ting går meg imot"Herregud! Tenk litt over hva du sier til Em og slik da! "Du er den eneste som er glad i meg, og jeg er bare glad i deg" Er ikke det litt sterk kost for ei lita jente? "DU ER DEN ENESTE SOM ER GLAD I MEG" blir jo som å si at "hvis du ikke er glad i meg, er det ingen som er glad i meg. Pass på å vis at du er glad i meg". jeg kjenner det igjen fra min egen oppvekst.Jeg synes synd på Em, og håper virkelig du kan bli flink til å ta vare på Em. Hun fortjener en mamma, og ikke ei psykisk ustabil dame som sier "hvis du ikke er glad i meg er ingen glad i meg". Hallo! Våkn opp å se hva du gjør mot dattera di!- Samantha (Fikk ikke til å poste med navn og slik)

  4. Det finnes ikke synd på Em! Hun har det fint, og hun HAR en mamma! Jeg gjør ikke datteren min noe annet enn godt. Alle har dager hvor ting er vanskelige, og de kan si eller gjøre ting som ikke er bra. Tror du jeg går å sier slikt til datteren min HVER DAG? Tror du jeg prenter inn i henne at ingen liker mamman hennes? Jeg krever ikke at hun skal vise at hun er glad i meg, fordi ingen andre gjør det. Dessuten vet jeg at det er mange andre som er glad i meg også – og det vet Em også! jeg er flink til å ta vare på henne, og du som ikke kjenner oss kan ikke dømme meg ut i fra det du har lest her!! Eneste grunnen til at jeg sa det slik, var fordi hun ble lei seg fordi jeg var sint. Jeg trøstet henne, og fortalte henne at jeg er glad i henne og hun er glad i meg – og vi to skal være sammen for alltid! Hvordan kan DET være sterk kost for datteren min?? Skal jeg fortelle deg hvordan hun reagerte? Hun strålte opp, hun tok i rundt mamman sin og sa at hun elsket meg. Og etterpå gjorde vi leksene hennes sammen, før jeg laget kveldsmat til henne, stellet henne til kvelden, leste bok til henne og kysset henne godnatt. Samme rutine som vi har hver kveld. Så kom ikke her å si at jeg ikke tar meg av datteren min!

  5. Heisann!Jeg ville egentlig ikke gidde bry meg om sånne kommentarer, men fikk litt lyst likevel. Dette gjelder ikke bare Liljen, men alle bloggere. Hvordan kan folk tro de kan dømme folk opp og ned i mente ut i fra en ørliten prosent som deles på bloggen? Bloggen er ikke livet. Og jeg kan med hånda på hjertet si at Liljen er den beste mammaen som Em kunne hatt. Og det trenger ikke Liljen forsvare seg med engang.Takk :)

  6. Det gjør vondt i meg av å lese dette.. Jeg unner ingen det forferdelige ubehaget som konstant gnager på en.. Samtidig ble jeg litt lettet, for jeg kjenner meg så igjen. Det er faktisk fler der ute som har det i likhet med meg. Jeg syns du er tøff Liljen. Det virker som om du alltid beholder en liten smule håp i deg, selvom hverdagen er tøff. Jeg har mistet håpet mitt helt det siste året. Det lille håpet som var igjen i meg, forsvant etter et selvmordsforsøk i sommer, etterfulgt av at jeg fikk konstantert diagnosen Borderline.. Jeg kjenner smerten din.. Men det er hvertfall godt å lese bloggen din Liljen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: