[ Å kontrollere sinne sitt! … Litt ]

Når jeg er sint eller lei meg eller bare i dårlig humør, har jeg en lei tendens til å la det gå utover alle andre rundt meg. Familien, datteren min, venner, kjæresten.

I dag hadde jeg en drittdag, helt fra jeg sto opp. Vet ikke om det kunne være av at jeg sov alt for mye, eller bare all usikkerheten og annen dritt.. Jeg var sinna da jeg laget middag, for alt ble bare feil. Jeg var på gråten flere ganger, fordi ingenting gikk min vei. Det kom ikke noe brev i posten i dag heller, og jeg sov for lenge – enda jeg lovet mamma å ikke gjøre det.

Det som var annerledes i dag, var at jeg snakket rolig til jenta mi – forklarte henne at mamma hadde en dårlig dag, og at hun derfor ikke burde mase så mye, og heller leke litt for seg selv. Og det gikk veldig fint, faktisk. Hun er jo bare så herlig og god!!

Jeg var helt utrolig sint og lei meg da jeg i halv 9 tiden kjørte til kjæresten. Jeg var på gråten, og tenkte at «nå knekker jeg snart..» … Men så tenkte jeg «Det er ikke han jeg er sint på, det skal ikke gå utover han!!» Og når jeg kom hos han, klarte jeg å skyve det vonde unna og ha en fin kveld sammen med han.

Dette er noe jeg ikke har gjort før. Det er så vanskelig å være sint på den det gjelder, det er så vanskelig å holde det sinne inni meg. Jeg klarer ikke helt å rette sinne mot den det gjelder, jeg er oftes sint på meg selv når det er noe som er i veien. Jeg vet jo at det meste er min skyld uansett. Men det å holde det inni meg, og ikke la det gå utover andre, er noe jeg må øve meg på – og i dag klarte jeg det! Det er en god start!

Det var så ille i dag, at jeg tenkte at jeg ikke kunne dra til kjæresten i kveld, fordi jeg kom til å ødelegge ALT med å være sur og sint. Det å innse det, er vel også en start da?! Men det å trekke seg unna er vel ikke helt løsningen heller, da blir jeg bare skuffet og sint på meg selv igjen – fordi jeg er så fucka at jeg må ta avstand fra de jeg er glad i.

Jeg la til og med ut en offentlig beklagelse på facebook – kanskje ikke den beste beklagelsen, men det ER en beklagelse iallefall. Det er ikke ofte man ser fra meg …

«…har hatt en dårlig dag, og beklager sterke uttrykk ovenfor diverse folk som jeg ikke forstår meg på!»

Photobucket

Photobucket

Reklamer

Én tanke på “[ Å kontrollere sinne sitt! … Litt ]

  1. det er kjempeflott at du sier ifra hvordan du har det kristel. Da blir em også klar over det, og barn prøver å forholde seg deretter. Det er vanlig at sinne vårt går utover de som står oss nær, sånn er det for de fleste mennesker. Men det er jo som regel oss selv vi er sint på, eller skuffet over, pga vårt selvbilde—men da er det som du sier godt når man klarer å enten la vær, eller gjøre det likevel..uansett så er det viktigst å velge den løsningen som føles mest riktig der og da :)klem <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: