[ Kjæresten min er best ]

Jeg elsker kjæresten min. Jeg har hele veien vært ærlig mot han. Fra før vi ble sammen, fortalte jeg han om problemene mine. Om hva jeg har vært gjennom, og hva det har gjort med meg. Og han har hele veien vært helt utrolig forståelsesfull og god. Han vil høre. Han prøver å forstå MEG. Han respekterer meg. Det har vært utrolig godt for meg. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten han.

I går skadet jeg meg selv igjen. Det er så mye for meg for tiden. Usikkerhet. For meg er selvskadingen noe jeg gjør for flere grunner. Du kan lese mer om det her: http://www.liljen-lifeasitis.com/2009/01/hvorfor-selvskade.html
I går var det for å lette på trykket, få roet meg ned. Jeg takler ikke all usikkerheten. Jeg takler ikke å føle på at jeg står fast i livet mitt, at jeg ikke kommer noen vei, og at jeg ikke vet hvem jeg er eller hva som er min mening i livet. I tillegg til en hel masse annen dritt. Det ble for mye for meg.

Hver tirsdag har jeg og kjæresten TV-date ;) Da drar jeg til han, sånn rundt halv ni – ni tiden, mens mamma er barnevakt. Da ser vi på tv, og koser oss. Etterpå er det ofte jeg blir med opp på rommet, og vi har sex og prater om alt mulig.

I dag var jeg veldig redd. For jeg hadde enda ikke fortalt han at jeg skadet meg. Men han tok det så pent. Han sa han er glad i meg uansett. Og han sier at han kan ikke ta fra meg dette. Han kan ikke ta fra meg alle knivene, barberbladene eller skalpellene. Han kan ikke fjerne alt jeg kan skade meg på, for i desperesjon finner man alltids noe å skade seg med uansett. Og det er i despreasjon at man kan miste kontrollen helt.

Det er så godt at han forstår. Og at han sier så fine ting til meg. Jeg kjemper jo virkelig i mot dette, og støtten hans er innmari god å ha. Og det beste er å vite at han forlater meg ikke, selv om jeg går på en smell.

Etter å ha pratet om dette og hatt sex, ble vi liggende å prate husutbygging. Jeg drømmer om å overta huset etter mamma og pappa. Jeg drømmer om at jeg og kjæresten kan overta det, men da må vi gjøre noen forandringer. Dette lå vi å pratet om. Vi bygga om huset i hodene våre, og delte tanker og meninger om det. Jeg aner ikke hva fremtiden har for oss, men det er godt å vite at også han kan drømme litt om at vi skal bo sammen.

Photobucket

Reklamer

2 tanker på “[ Kjæresten min er best ]

  1. Så trist at du skadet deg – men forstår! Så bra du har en slik kjæreste! Dere høres ut som et bra match! Ønsker dere all lykkke til fremtiden :)STOR klem fra Marie.TAKK for alle kommentarer.. :)legger deg til på bloglovin jeg :)

  2. vennen, trist at du skada deg, men eg e kjempe glad du har kjæresten din!<3 kjempe glad i deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: