[ Delete! ]

Jeg sletter meg selv fra verdenen. Begge profilene mine på facebook er slettet. Bloggen min på blogspot er lukket og låst, ingen ser den. Jeg er ikke pålogget MSN. Jeg orker ikke kontakt med folk. Jeg vil bare ikke-eksistere. Iallefall for alle andre enn datteren min. Så får jeg heller bruke all min tid på henne. Lese bok, se film, bake, leke ute, leke inne. Bare kose oss.

Jeg vet ikke hvorfor jeg fikk denne trangen til å slette meg overalt. Men kjenner det er en litt dårlig periode. Det nærmer seg november. November er en fæl mnd, samtidig som den også er en god mnd. November er ofte vanskelig for meg, samtidig som det er glede.

I november er det 8 år siden voldtekten. Men det er også den mnd at datteren min blir 6 år. Ofte har jeg tenkt at hun kom til den datoen i november, for å få tankene mine over på noe annet.

Høsten er alltid vanskelig for meg. Så det er nok derfor. Jeg føler bare at jeg trenger pause fra alt og alle.

Photobucket
Reklamer

2 tanker på “[ Delete! ]

  1. men bloggen din er ikke slettet for oss som er følgere vel? jeg mener…siden jeg sitter her å leser og kommenterer…jaja…kom tilbake når DU er klar vennen!!skulle ønske jeg kunne gjøre noe for deg, men når tanker kommer fra en sånn helvetes opplevelse, så skjønner jeg du trenger å koble ut litt. skulle ønske du aldri trengte å oppleve noe sånt som du gjorde vennen.<3 <3

  2. Den var låst, men jeg åpna den. Blogga litt på blogg.no en stund. Og dette innlegget var hovedsaklig skrevet der..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: