[ Spørsmålsrunde.. ]

Okai, dette synes jeg er litt skummelt. Men jeg trenger ting å blogge om, så derfor tar jeg en runde med spørsmål.. Dere, alle – hvemsomhelst, kan stille meg spørsmål som kommentar på dette innlegget. Så lager jeg et innlegg hvor jeg svarer på alle spørsmålene, så ærlig som jeg kan. Så FYR LØS.

Sounds OK?

 

Reklamer

11 tanker på “[ Spørsmålsrunde.. ]

  1. leste du kommentaren jeg skrev til deg på innlegget ditt som heter I'm a big failure? if not, ta en kikk da ;)Fortell om en fin drøm som tror du aldri vil glemme? (om du husker drømmer da)Om du skulle våkne en dag, og livet var helt perfekt,akkurat sånn du kunne tenkt deg at det var, hvordan ville en dag være for deg da?

  2. hva er den beste boka du noensinne har lest?hva var det første ordet Em sa?vet du hva ditt første ord var?

  3. Kunne du ha skrevet litt om historien din? Hva alt startet med, hvorfor du ble syk?

  4. Jeg lurer på hvordan historien om ditt første ordentlige kyss er?Hvilken alder vil du si er din lykkeligste i ditt liv?Hva er total avslapning for deg, både fysisk og psykisk, hva gjør du da?Hva er det beste du vet ved det motsatte kjønn? Noe du totalt faller for eller kanskje ser etter? Ikke sånt som snill, høy og mørk og sånne ting, men noe DU liker som er litt spesielt eller sært(?). En liten bonus liksom:pOg det verste/særeste? Noe som kan få deg til å grøsse bare ved tanken på det. Gjelder fortsatt sånne litt sære eller spesielle småting. :pHvis du fikk kun fem ord til å beskrive deg selv best mulig, hva ville du sagt?Hva fikk deg til å begynne å blogge, og hva skrev du om i starten? :)Hihi:D

  5. Jeg vil gjeren høre litt om hvordan dine tanker om musikk er ? Hva er dine fem yndlingssanger atm (at the moment) liksom ? :) Klemmer <3

  6. Hvis du kunne være diktator (snill eller slem, eller begge deler) for en dag.. Hva ville du gjort?

  7. hva skjedde på en av de lykkeligste dagene i ditt liv?hva er lykke for deg?hvilken fanesak står sterkt hos deg?

  8. Spørsmål:@Charis: Hva er en diktator, sånn rett definert? @Laila: Fanesak? Hva er det?

  9. Hva får fram et smil hos deg når du har det vondt?Hva er en perfekt dag for deg?Hvis du hadde vunnet 50 millioner, hva ville du ha brukt de pengene på?(Siste spørsmålet er fordi jeg og noen venninner pleier å tulle litt med det, så får fram helt crazy svar, noe vi ler godt av hver gang)Klem til deg, Liljen <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: