[ Dette gikk virkelig inn på meg – SMS skriving bak rattet..]

Kom over en video for en stund siden, og den gjorde veldig sterkt inntrykk på meg. Jeg har tenkt mye på dette, og tror nok ikke jeg kommer til å sende sms når jeg kjører lenger, og heller ikke sende sms til noen jeg vet at er ute å kjører.
Det er så sinnssykt lite som skal til. Man trenger ikke være uoppmerksom i mange sekundene før det går galt. Det er så fryktelig skummelt å tenke på.
Jeg oppfordrer alle til å IKKE sende sms når man kjører bil. For din egen sikkerhet, og for folk rundt deg sin sikkerhet. Minner også om innlegget mitt om det å kjøre fort og uforsiktig, som du finner HER.
Videoen inneholder veldig sterke scener, så om du er ømfintlig for slikt – ikke se den.
Den er VELDIG REALISTISK
Kjenner du noen som sender sms bak rattet, vis dem gjerne videoen – så de kan forhåpentligvis ta lærdom av det.
Reklamer

9 tanker på “[ Dette gikk virkelig inn på meg – SMS skriving bak rattet..]

  1. litt av en film. veldig sterk. får frem en del ting. alle snakker om det, men denne filmen viste realiteten.theam.wordpress.com

  2. Har adri forstått hverken hvordan folk tørr eller får til å gjøre andre ting enn å kjøre bil når de kjører bil. Jeg blir alltid redd når noen sender smser mens de kjører. Syns egentlig det er rart det ikke er flere ulykker…

  3. Jeg blir altid nervøs når folk gjør andre ting når de kjører. Denne filmen burde flere se. Det er SÆRIØSE greir. Menneskeliv det er snakk i. Veldig sterk film, men utrolig viktig. Og bra innlegg.

  4. Huff.. fy f… den der satt en støkk i meg. Det er alt for mange sånne folk som burde sett en del sånne videoer og som burde ha lært. Stakkars hu jenta som da sendte den mld, og at det desverre gikk utover så mange mennesker, vondt å se når små barn blir innblandet. Huff.. ja, veldig sterk film.

  5. Mange som har griseflaks i trafikken.. Så en i går jeg.. Kjørte forbi 2 biler (meg og en annen) like før en tunnel, og like etter tunnelen, som er knapt 20 meter var det en sving.. Akkurat da han kom ut av tunnelen og forbi den andre bilen, kom det bil i mot i svingen… Var bare såvidt bilen rakk å komme seg inn foran bil nr. 2!! Jeg blir så irritert på slike, så selv om dem ikke hører meg, så sitter jeg å banner til dem .. xD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: