[ Han sier … ]

…at han tror han nesten elsker meg!
~

Han sier han blir varm inni seg av å være sammen med meg, en god følelse. Han sier han elsker å sove sammen med meg. Deilige ord i ørene mine, som gir meg gåsehud og kriblinger. Jeg er så glad i han! Og han er glad i meg! Uansett! Uansett kiloene, uansett arrene, uansett tilbakefall, Uan-fucking-sett!
Reklame

9 tanker på “[ Han sier … ]

  1. Nei, det er iallefall veldig lite som er BEDRE enn det. Em er kanskje bedre enn det, men vet ikke om det er så mye annet i livet mitt som er bedre ;)

  2. altså.. ingenting er bedre enn den følelsen. Em er mangemange hakk over den følelsen og ikke sammenlignbart i det heletatt :)

  3. Åhhh, SÅ SØTT! Nå ble jeg sikkelig glad. Så bra at det funker og du har det bra med han <3Åhhh, Lyketanker.

  4. Vi får det bare bedre og bedre. Det har vært litt starttrøbbel, og litt vanskeligheter inni mellom.. Men hva kan man forvente av to aleneforeldre med hovedansvaret for et barn, og i tillegg er jeg psyk og vanskelig.. Synes vi har klart oss bra jeg :)

  5. Åh, det synes jeg og! Du er sterk ! Jeg er bare så en sucker for sånne gladnyheter og happy endings:p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: