[ Til H*** med 14 uker.. ]

Kort sagt:
Sprakk på kuttingen i kveld.
Får ikke sove, ligger å tenker på framtiden og hvor håpløst alt er. Tviler på at jeg noen gang kommer til å gjøre annet enn det jeg gjør nå – INGENTING …
Også jeg som hadde 14 uker kuttefri i dag..
Og hva skal jeg si til kjæresten.. :(
Reklamer

9 tanker på “[ Til H*** med 14 uker.. ]

  1. Jeg fikk vondt når jeg så nicket ditt på msn. :("Alle" sier det, men det er ikke verdens undergang med en sprekk.. :/ Du har vært kjempeflink, 14 uker er lang tid!Men jo lenger man har klart seg, jo mer skuffet blir man når man sprekker. :( Det blir en nedtur for en selv..Jeg bare sender deg masse styrkeklemmer, og sier at jeg har tro på deg og håp for deg<3Du er ei så sterk og god jente, ikke mist håpet eller troen på deg selv!

  2. vennen. du mhadde et lite glipp.du klarer det lengre neste gang.om du vil kan jeg kjøpe av deg barberbladene.

  3. :( fikk sjokk da jeg leste hvor mange blader du har liggende.. vet ikke hva jeg skal si.. men har du klart 14 uker klarer du det igjen… hang in there <3

  4. Du har all grunn til å være stolt over deg selv som klarte å la være i 14 uker. 14 uker er faktisk lang tid. Jeg synes du skal fortelle kjæresten din sannheten. Tror han vil forstå mer enn hva du aner. *klem*

  5. Off, vet det er et stort nederlag etter så lang tid. Håper du greier å tilgi deg selv for dette, og at kjæresten din er forståelsesfull.*Trøsteklem*

  6. @MayKristine:Ja, det er lang tid – så jeg hater meg selv akkurat nå.Ingen store kutt, men dog.. Sprekk er sprekk.. Vanskelig når man ikke få sove, og blir "gal" av det.. @Swampo:Gidder ikke kjempe så hardt i mot. Skjer det så skjer det. Nå kommer vinteren snart, og da er det lettere å skjule også. Iallefall for alle andre bortsett fra kjæresten. @Christina:Jaa.. Kjøpte en 100 pakk på nett, i tillegg til 2 andre sorter med 20 i hver eller noe. Det er lenge siden, så har vært flink å ikke bruke dem.. Fikk bare en trang til å telle dem i går, og da ble fristelsen til å bruke et litt for stor.. :/ @Kine:Ja, 14 uker er jo over 3 mnd. :p Skal fortelle han det ja, for jeg KAN IKKE lyve – iallefall ikke til han.. Må bare finne ut hvordan og når osv.. Redd han blir skuffet, eller vet han blir det.. Men vet også at han er forståelsesfull, så det går nok bra. @Elliande:Det tar nok litt tid, men det kommer vel.. tilgivelsen ovenfor meg selv.. Men har bare godt av å være sint på meg selv, hate meg selv og sitte med dårlig samvittighet nå… Kanskje jeg kan lære av det en gang… Klem til dere alle <3

  7. Takk vennen <3Til dere alle: kjæresten tok det ikke så ille. Var bare risp, det er jævlig nok fordi det svir som pokker de første dagene (når man har så mange på et sted liksom..) Etterlater nok ikke store arrene, og det er jeg fornøyd med. Og kjæresten støtter meg uansett, og han forstår at det er vanskelig å la være noen ganger. Han er så goood <3

  8. Det går veldig opp og ned for tiden dette, Lise.. Men jeg forsøker så godt jeg kan :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: