Tørr jeg ikke tillate meg selv å ha det bra?

Jeg har gode perioder, det har vel alle? Jeg tror jeg vil si at de gode periodene mine er OK. Hverken mer eller mindre. Jeg lå å funderte på dette i natt når jeg ikke fikk sove..

Hvorfor er ikke de gode periodene bedre enn bare OK?

Det tror jeg er fordi jeg ikke lar dem være mer. Jeg tror ikke at jeg tørr å slippe helt taket på «det vonde». Det er det som er kjent for meg, det er det jeg kan. De gode skremmer meg, fordi det da forventes mer av meg, og det er noe jeg ikke kan.
Tviholder jeg på de vonde periodene, selvskadingen og alt som hører med, og tillater meg selv å falle tilbake til gamle vaner?
Til en viss grad så tror jeg det, iallefall nå som jeg har en bedre periode og tenker over dette. Da tror jeg at når jeg over lengre tid har hatt det OK, så lar jeg meg selv falle ned igjen – fordi det er der jeg hører hjemme, det er det som er kjent for meg, det er det jeg kan. Og det føles til en viss grad trygt.
Jeg tror ikke jeg er klar for å gi slipp på selvskadingen, psykdommen..
Kanskje kunne jeg? Men det er skremmende å tenke på.
Derfor gjør jeg dårlige forsøk på å være psyk. Dårlig selvskading.
Kanskje er det bare et forsøk på å klamre meg til det vonde.. ?!
Eller kanskje er det hverken det ene eller andre, bare sånn jeg er, sånn jeg har det – helt på ekte, uten noe tviholding eller redsel for det gode.. ?!
Jeg vet ærlig talt ikke. Men i de gode periodene, er jeg nesten litt redd for at jeg nekter meg selv å ha det bra – om dere skjønner hva jeg mener.. ?!
Reklamer

3 tanker på “Tørr jeg ikke tillate meg selv å ha det bra?

  1. Skjønner godt hva du mener jeg :/Men syns nesten det er "lettere" og ha det sann, for da blir ikke nederlaget så stort når det dårlige kommer tilbake ;)Klem <3

  2. Ville likt å få mer tilbakemeldinger på dette, og andres synspunkt.. Det der var tanker som streifa meg en kveld jeg satt å tenkte litt.. Men jeg føler innimellom at jeg ikke tillater meg selv å nyte livet..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: