[ Motsatt av anoreksia? ]

Ikke at jeg har så mye peiling på dette, da jeg aldri har hatt det.. Men som man ser og hører, så er det jo at om man ser seg selv i speilet, så ser man at man er mye tykkere enn man egentlig er ..
Jeg begynner å lure på om jeg er helt motsatt. For jeg kan faktisk se meg i speilet, og tenke – jeg ser da ikke SÅ feit ut i dag. Greit, jeg vet jeg har noen kilo for mye – men innimellom ser det ikke SÅ ille ut i speilet.Men så blir det tatt bilder av meg. Bloggtreffet, jenta mi ute i går, og faren hennes i dag. Og når jeg ser de bildene… Jeg får SJOKK. Er jeg virkelig SÅ feit. Hvorfor er det ingen som griper inn? Hvorfor er det ingen som hjelper meg? Hvorfor ser jeg ikke dette selv, i speilet? Innimellom gjør jeg det, men jeg burde jo se det HELE tiden!!

Jeg skjønner IKKE hvordan kjæresten kan like meg og kroppen min. Kanskje han har en thing for flesk??? :| :|

Jeg vil høre med legen om Reductil. Men jeg tørr ikke, for alltid når jeg er hos legen er BT mitt høyere enn vanlig – fordi jeg er så nervøs og ikke liker meg der.. I tillegg vet legen min om depresjonen og alle problemene, og jeg tviler på at hun vil gi meg den medisinen da…

Jeg vil be om operasjon. Men jeg tørr ikke. Operasjon er skummelt.

Jeg ORKER ikke være så feit lenger. Jeg orker ikke leve når det skal være sånn.. Jeg føler meg så stygg og ekkel… Jeg skjemmes over kroppen min… Hvordan kan jeg TRO at jeg innimellom ser OK ut??? GET REAL!!!

Kanskje man har godt av en wake-up call innimellom…? Kanskje bildene får meg til å forstå at NÅ MÅ jeg gjøre noe. …
Men i steden graver jeg meg ned i depresjonen og trøstespiser og gjør situasjonen enda værre – jeg hater meg selv!
Reklamer

9 tanker på “[ Motsatt av anoreksia? ]

  1. Du har ikke legen min :P Men hvordan ligger blodtrykket ditt? Det er vel hoved faren?

  2. hei :)liker bloggen din. og pleier og lese den innimellom ;)-men det jeg skulle frem til er at jeg også føler deg sån, at når jeg ser meg i speilet så er jeg liksom ikke sååå tykk, men hvis det blir tatt bilde el no, så ser jeg så utrolig FEIT ut!!,, så tenkte bare og informere deg om at det er faktisk ganske "normalt"- i følge helsesøstra mi ;)

  3. @Anonym:Takk :) Joda, det kan sikkert stemme det. Men det er ikke bare det at jeg ser feit ut, jeg ER feit – og det kan ingen nekte på, what so ever! ;)

  4. jeg tror nok at dette også er en ganske vanlig ting å tenke blant folk som har en sf..og du er ikke alene om å tenke/føle det sånn. Man må dessuten ikke ha en spesiell diagnose for å slite, så selv om du har anoreksi,bulimi eller er overspiser, så bunner de alle ut i at man har forvrengt bilde av sin egen kropp.men bare sånn for å nevne det (selv om det ikke er tilfellet for deg her da) så er det faktisk noe som er det motsatte av anoreksi, det heter megareksi,og er mest utbredt blant gutter som vil bygge muskler. De kan se seg i speilet og synes at de aldri blir store NOK. altså, de ser kun en spinkel gutt i speilet, selv om de kan ha en veldig muskuløs kropp…ja, tenkte bare jeg måtte skrive det i samme slengen ;) klem, laila.

  5. Åh, jeg er så glad jeg leste dette innlegget! Ikke fordi jeg likte å lese om alle de fæle tingene du mener om deg selv, for det liker jeg absolutt ikke. Men fordi jeg føler at jeg har lignende perioder. Når jeg jobber knall hardt, prøve rå komme meg ut av ting, og setter inn ekstra krefter på være i aktivitet, kan jeg stå forann speilet og tenke slik. Dette skal nok gå bra. Jeg er jo ikke så ille at jeg ikke skal klare det. Men realiteten er at veldig få som sliter med dette klarer å gjøre noe med det. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, lenge nok til å vite at du, DU er et VAKKERT menneske. Og det mener jeg av hele mitt hjerte! Styrkeklemmer<3

  6. @Laila:Okai, visste ikke om denne megareksi-diagnosen, så var ikke meningen om det kunne virke som det var noe sånn jeg skulle skrive om, i forhold til overskriften osv. Tenkte mer på det at speilbildet kanskje viser feil.. jeg vet ikke helt.. bare det som slo meg der og da, og det jeg tenkte og følte – så da skrev jeg det. :p Vet ikke hvorvidt jeg kan defineres som en overspiser eller noe – men jeg føler iallefall at maten er et problem.. :/ *klem*@Tonje:Tusen takk. Det er fælt å ha det slik, man føler seg liksom litt oppstemt en stund, og sikker på at man kan klare det. Så får man et slag i trynet, ved å se bilder som viser realiteten. Jeg er glad du vil kommentere hos meg, og håper vi kan bli bedre kjent <3

  7. Jeg leser bloggen din så ofte jeg kan, men jeg har for tiden (takket være åh så "hjelpfulle" telenor ikke stabilt internett. Det vil si jeg må låne litt her og der ol. Men jeg prøver å holde meg oppdatert og håper å bli bedre kjent. Det hadde vært utrolig koselig. Klem Tonje.(P.S. Setter kjempe pris på kommentarer i min blogg. )

  8. @Tonje – selvsagt skal vi bli bedre kjent. Du er skjønn :D @Lise – Takk.. Det er vanskelig å høre på hva andre sier ja.. Om man ikke er fornøyd selv, så betyr det lite hva alle andre måtte mene.. :( Synd det er sånn..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: